Webløsninger bygget rigtigt

Novicell Premium – Plug and Play websites baseret på Drupal eller Umbraco

Premium er Novicell’s best practice på webudvikling pakket så du hurtigt kan komme i gang

Vælg den rigtige webløsning og lad din forretning gro i den

Der findes uendeligt mange platforme, der kan lave et hurtigt website. Men hvis du vil have en løsning, som kan indeholde din organisation eller virksomhed i takt med at den vokser, så skal du have en løsning, som er bygget til det.

Novicell har bygget webløsninger i mere end 20 år og vi har sammensat en pakke med vores best practice og kernefunktionaliteterne fra velperformende webløsninger i en overkommeligt prissat pakke.

Premium er Novicells metode for at levere et website med et solidt fundament, som din virksomhed kan leve og vokse i lang tid fremover. Du kan selv vælge hvilket CMS (content management system) din løsning skal baseres på, men Novicell rådgiver også ud fra jeres krav og behov.

Vælg mellem det danske CMS Umbraco, som er baseret på Microsofts klassiske .NET teknologi eller Drupal, et af verdens mest udbredte CMS, baseret på PHP teknologi.

Novicell er teknologiuafhængige og derfor har vi lavet en Premium pakning af begge CMSer, så du kan vælge frit. Uanset om du vælger Drupal eller Umbraco som CMS, får du den samme funktionalitet i din webløsning.

Novicell laver Premium på Umbraco

 

Læs mere om Umbraco

...og Premium på Drupal

 

Læs mere om Drupal

Sproglag eller flere sites i samme løsning

En Premiumløsning kan tilpasses dine markeder med sproglag, som viser sprogversioneringer af dine landingssider. Du kan også bygge flere sites i samme løsning til hvert af dine brands eller til specifikke kampagner eller partnersites. 

Fleksibelt design pakker dit brand lækkert ind

Med Premium følger et flot design, som tilpasses dit brand med farver, fonte og selvfølgeligt dit indhold. 

Du får vores eksperter med i pakken

Men selvom Premium er en hurtig og billig måde at få et velbygget website, så er du også kunde hos Novicell. Det vil sige at du har adgang til sparring med nogle af landets fremmeste eksperter indenfor en række digitale discipliner. Velkommen til.

What you see is what you get

Premium er software. Du kan se designet, teste brugeroplevelsen, lege redaktør i back office og "mærke" produktet inden du køber det.

En god redaktøroplevelse med Novicell Premium

Se videoen, hvori vi på 90 sekunder laver en landingsside med få simple elementer i en Premium-løsning lavet på Umbraco.

Fra Ø til Økosystem

Premium produktet er til organisationer, der vil have muligheden for at udbygge løsningen, når behov opstår. Selvom et website leveres som et selvstændigt system eller simpelthen tænkes som et simpelt online visitkort, så er det sund fornuft at vælge en løsning, der kan skalere i takt med at kundebasen, IT landskabet, markederne eller produktkataloget vokser.

Med den hastighed den digitale udvikling sker med i dag, er mange forretninger afhængige af IT økosystemer frem for selvstændige enheder. En Premium platform kan integreres til jeres forretningssystemer, tredjepartstjenester og partnerservices, og dermed sikre at platformen forbliver relevant for dine forretningsbehov.

Vil du vide mere om Premium, så tag kontakt til mig