Ecommerce baseret på Umbraco CMS

Umbraco webshop

En Umbraco webshop tilpasset din forretning

Novicell er specialister i at skræddersy eCommerce projekter og webshops på Umbraco platformen, og vi har udviklet løsninger til såvel store som små ecommerce virksomheder i både Danmark og udlandet.

Umbraco CMS er oplagt til ecommerceløsninger med integrationer til blandt andet product information management systemer (PIM), CRM-systemer og andre ecommerce systemer. Umbracos brugervenlige ”back office” fungerer som et stærkt cockpit for den samlede ecommerceløsning.

Umbraco har ikke et ecommerce-modul, men det betyder blot, at der er større fleksibilitet til at sammensætte en ecommerce-løsning med præcis de systemer, du ønsker.

Der er typisk to veje at gå, når du laver en webshopløsning på Umbraco-platformen. Du kan vælge at koble Umbraco sammen med et eksisterende eCommerce system som fx Ucommerce, eller du kan vælge en agil løsning, hvor Umbraco kobles med microservices.

Webshops vi har bygget baseret på Umbraco

Umbraco og Ucommerce er et godt match

Umbracos API'er er nemme at bruge, veldokumenterede og vigtigst af alt - åben for alle at bruge. Det betyder, at uanset hvilken e-handelsløsning, du vil bruge, kan du nemt integrere den med Umbraco CMS.

Der findes flere ecommerce-systemer som er baseret på og udviklet specifikt til Umbraco, blandt andet Vendr og Ucommerce, som integrerer let og simpelt med Umbraco. Ucommerce er en fremragende ehandels-platform og i koblingen med Umbraco CMS får du det bedste fra to verdner: Umbracos brugervenlige og fleksible content management og Ucommerces best in class ecommerce funktioner og features.

Umbraco webshop baseret på microservices

Novicell kan også levere en Umbraco ecommerce-løsning baseret på microservices, og det er præcis microservice-tankegangen, som vores største og mest ambitiøse kunder køber ind i. Her undgår du nemlig at låse din IT-arkitektur og får i stedet en dynamisk og fleksibel ecommerce-løsning, hvor du gradvist kan integrere nye systemer i takt med, at din forretning vokser.

Det kan fx være et nyt PIM-system (Product Information Management), et nyt enterprise resource planning system (ERP). Eller måske ønsker du på et tidspunkt at udskifte dit CRM-system. Du kan sågar indfase forskellige systemer gradvist for at sikre, at overgangen sker så udramatisk som overhovedet muligt.

Med micro services kan du altså løbende integrere præcis de nye systemer, du har brug for i netop din ecommerce-løsning – uden at gå på kompromis med performance på din webshop i perioder med spidsbelastning. 

Hvad er microservices og hvorfor er det smart?

Microservices er det modsatte af den traditionelle software- eller IT-monolit, hvor du typisk har én platform og én teknologi til at styre virksomhedens digitale liv. Eller sagt på en anden måde: Ét stort IT-system, der skal klare det hele.

Microservices, derimod, er en mere agil måde at lave IT-arkitektur på. Her gør du brug af mange forskellige applikationer med hver deres veldefinerede API’er, som typisk er uafhængige af hinanden. De forskellige microservices snakker sammen via API’er, og på den måde opnår du fuld fleksibilitet til at udnytte præcis den teknologi, som egner sig bedst til at løse et bestemt forretningsmæssigt behov.

Læs om IT-arkitektur med forretningsfokus

Se hvordan vi laver microservice arkitektur til ecommerce

Skal vi hjælpe dig med en Umbraco webshop?

Så tøv ikke med at række ud til Martin. Han sidder klar til at tage en snak og guide dig i valget af det helt rigtige ecommerce setup til din forretning.