Et fleksibelt Content Management System

Umbraco CMS

Læs hér hvorfor du skal vælge Umbraco, og se vores løsninger, der vinder priser.

Vi skaber online succes for din virksomhed med Umbraco CMS!

En succesfuld digital tilstedeværelse kræver en CMS-platform i verdensklasse. En platform som er brugervenlig, skalérbar og fremtidssikret. Sådan en CMS-platform er Umbraco. Som verdens største Umbraco-leverandør med over 200 løsninger leveret, kan vi hos Novicell skrive under på, at Umbraco er et af markedets bedste content management systemer. Det er fleksibelt, brugervenligt og robust nok til at drive selv store websites med en kompleks arkitektur.

Ingen licensomkostninger

Ingen begrænsninger i design

Brugervenlig indholdsredigering

God integration med forretningssystemer

Mulighed for tilkøb af færdigtestede moduler og pakker

 

Hvad er Umbraco?

Umbraco er et danskudviklet Content Management System bygget af den danske virksomhed Umbraco HQ,

Umbraco CMS er kodet i den udbredte .NET teknologi, som oprindeligt er skabt af Microsoft og som er et kendt kodesprog, som mange udviklere kender og benytter.

Umbraco platformen er Open Source teknologi, hvilket betyder, at kildekoden er frit tilgængelig og kan downloade gratis.

Det store Umbraco netværk bidrager med både gratis og kommercielle udvidelser til Umbraco, hvilket gør platformen meget fleksibel og let at tilpasse unikke behov i netop din branche eller organisation.

 

Derfor skal I vælge Umbraco

  • Umbraco er brugervenlig og nem at arbejde i for både redaktører og udviklere
  • Umbraco er fleksibel og skalérbar, så løsningen nemt kan udbygges i takt med at jeres behov udvikler sig.
  • Open source - der er ingen løbende licenser og et stort community verden over bidrager til konstant udvikling af Umbraco.
  • Let at integrere til øvrige systemer som fx CRM, lager, produkt- eller økonomisystemer.
  • Nemt at håndtere flere sites i ét eller arbejde med flere sprogversioner
  • Stor sikkerhed og nem at vedligeholde. Ved at hoste Umbraco CMS i Umbraco Cloud samler du driften og sikkerheden i skyen hos Microsoft Azure.
  • Umbraco er leverandøruafhængigt, så du kan nemt skifte bureau, hvis behovet opstår.

Hvorfor vælger så mange virksomheder Umbraco?

Umbraco er utrolig populær. Tallene taler for sig selv. Umbraco er et af de mest udbredte .NET CMS-systemer. På verdensplan har mere end 500.000 virksomheder valgt at bygge deres digitale tilstedeværelse på Umbraco.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi hos Novicell også elsker Umbraco. Ellers havde vi nok heller ikke lavet mere end 200 Umbraco-løsninger. Det gør vi, fordi Umbraco er et kæmpe tag-selv-bord af ubegrænsende muligheder. Systemet kan rumme alle typer af virksomheder og tilgodese alle behov, krav og ønsker. I dag, i morgen og i fremtiden.

500.000

Umbraco-løsninger på verdensplan

Brugervenlig

Umbraco er intuitivt og nemt

Umbraco er kendt som ”the friendly CMS” og med god grund.  Umbracos enkle brugerinterface gør det nemt at oprette og redigere indhold og anvende billeder og video. Faktisk er Umbraco så let at bruge, at du nærmest ikke behøver undervisning for at gå i gang. Men det sørger vi selvfølgelig alligevel for, at du får. 

Back office er struktureret meget lig det du ser i frontenden, så sidens indhold kommer i samme forløb både i administrationsdelen og for den besøgende. Du kan også se billeder og videoer i back office, hvilket gør det let at overskue, redigere og style indholdet, før du publicerer til websitet.

Der findes endda et SEO-modul for redaktøren, der er lige til at gå til og som gør det nemt at arbejde med on-page SEO direkte i Umbraco.

Se, hvor let det er at arbejde i Umbraco

 

Skalérbar

Umbraco giver ubegrænsede muligheder

Med Umbraco som CMS-platform får du en fleksibel og skalérbar hjemmeside, app eller ecommerceløsning. Du skal ikke bekymre dig om, at virksomheden vokser ud af Umbraco. Tværtimod er Umbraco den langtidsholdbare løsning og det perfekte cockpit for din online tilstedeværelse både i dag og i fremtiden.

Du kan nemt koble nye systemer, features og funktioner på gradvist og i takt med, at virksomhedens behov udvikler sig. Du behøver altså ikke starte ud med en Rolls Royce, hvis du lige nu har brug for en driftssikker Opel.

Fleksibel

Umbraco passer til alle typer af virksomheder

Umbraco kan rumme alle virksomheder, store som små og uafhængig af branche. Umbraco er nemlig meget fleksibelt og kan tilpasses til mange forskellige brugsscenarier. Derfor er systemet oplagt til både simple websites og til komplekse løsninger med mange integrationer.

Umbraco er god til ecommerceløsninger med integrationer til product information management systemer (PIM) og ecommerce systemer, som med Umbracos brugervenlige back office kan benyttes som et stærkt cockpit for den samlede ecommerceløsning.

Umbraco er også velegnet til løsninger, der indeholder mange sites i samme løsning, eller internationale sites med sprogversioneringer.

Novicell har leveret Umbraco-løsninger til både B2C og B2B, ecommerce, offentlige organisationer, abonnementsforretninger, selvbetjeningsløsninger, hotelkæder, festivaler, NGO’er og mange, mange flere. Det er en meget fleksibel platform, der kan huse de fleste brancher og funktioner.

Hvor køber jeg Umbraco, og hvad koster det?

Du køber dit Umbraco website hos os. Novicell leverer Umbraco-løsninger i alle størrelser, men vi vil altid starte med en indledende dialog om forretningsbehov og en strategisk afklaring af, hvad platformen skal kunne, før vi ser på hvilken teknologi, platformen skal bygges på.

Det er gratis at downloade Umbraco CMS, og systemet kommer som udgangspunkt med en MIT License, som du kvit og frit kan benytte. Selve implementeringen af Umbraco er dog ikke gratis, og her skal du som udgangspunkt beregne udgifter til blandt andet design, layouts, oprettelse af indhold, integrationer, opsætning og tilpasning af forskellige funktionaliteter.

Den præcise pris afhænger af jeres behov og ønsker til  funktionalitet. Så skal vi ikke bare tage en snak om det?

Novicell er Umbraco Gold Partner

Novicell er verdens førende Umbraco udviklingshus. Vi har lanceret mere end +200 store, komplekse Umbraco løsninger og har mere end 80 udviklere, der er dybt specialiserede i Umbraco platformen. Vi begynder ikke forfra hver gang. I stedet genbruger vi alt det, vi kan for netop at gøre processen kortere - og ikke mindst bedre.

Det kommer alt sammen vores Umbraco kunder til gode uanset om det gælder brugervenlige B2B hjemmesider, højt konverterende webshops eller multisite-løsninger til globale organisationer og virksomheder.

Vi har et mangeårigt samarbejde med Umbraco HQ og har siden 2011 haft den højeste partnerstatus, Umbraco Contributing Gold Partner. Vores ekspertise og knowhow er din garanti for, at du og din virksomhed kommer hurtigt og gnidningsløst i luften med en best in class Umbraco-løsning.

Vinder af Umbraco Award

Umbraco uddeler hvert år priser for de bedste Umbraco-løsninger inden for en række forskellige kategorier. I 2020 vandt løsningen for Metroselskabet prisen for Best Designed Site.

I 2018 vandt Novicell to Umbraco awards for Best Designed Site med Lighthouseaarhus.dk og Jurys Choice for løsningen til Benns.

Vi har bygget Umbraco-løsninger til blandt andet

Se et udvalg af vores Umbraco-cases

Metroselskabet
m.dk kåret som verdens bedste Umbraco design i 2020.

IDdesign
Fleksibel, skræddersyet og next-level ecommerce løsning.

Danmarks Naturfredningsforening
+100 subsites og håndtering af 12.000 medlemmer.

Hele processen er gået hurtigt og effektivt. Og det var vigtigt for os. Designet var givet qua designkrav fra Opel, men resten er jo bygget fra bunden inklusiv alt indhold. Og inden for 3½ måneder fra vi indgik samarbejdet med Novicell, var vores sites i luften. Og vi har nu præcis den ønskede mulighed for at spejle vores kampagner ud på forhandlersites. 

Jacob Zeeberg, Forretningsudvikler, Interdan Bil A/S

Skal vi hjælpe dig med Umbraco?

Så ræk ud til Martin. Han kan fortælle dig alt om mulighederne med Umbraco.