Sitecore CMS

En markedsledende Digital Experience Platform

 

 

Sitecore udråbt som markedsledende i

Gartners Magic Quadrant

Som den digitale verden ser ud i dag er intet vigtigere for en organisations digitale tilstedeværelse end dens content management-system. Det er det centrale element i enhver organisations online-identitet, data og marketingaktiviteter.

Som Sitecore partner kan vi slet ikke få armene ned, da Sitecore platformen blev udråbt som den ubetinget markedsledende ”Digital Experience Platform” i Gartners Magic Quardrant. Sitecore har, med deres nyeste versioneringer (9,3 – 10,0), formået at skabe et integreret og sammenhængende stykke teknologi - designet til at muliggøre sammensætning, styring, levering og optimering af kontekstualiserede, digitale oplevelser på tværs af kunderejser.

Kæmpe landvinding og godt gået af Sitecore!

Novicell er Sitecore Partner, og vi har leveret en lang række løsninger på Sitecore-platformen. Siden etableringen i Danmark i 2001 er Sitecore vokset til en succesfuld global softwarevirksomhed med mange større danske virksomheder på kundelisten og endnu flere internationale virksomheder.

Matcher jeres digitale ambitioner den platform I ligger på?

Levér oplevelser, der gør indtryk ved hjælp af content, e-commerce og meget mere..


Folk køber oplevelser, ikke kun produkter...
Sitecore platformen sætter brands i stand til at levere interessante, digitale oplevelser – takket være brancheførende content-management, digital markedsføring og commerce-løsninger.
Sitecore består af fire produkter, der arbejder sammen uden problemer, og tilsammen udgør de "Sitecore Experience Cloud™", som er den komplette content-, commerce- og personaliseringsplatform.

Se filmene herunder og oplev, hvordan man med en Digital Experience Platform (DXP) kan slippe for silo-opdelt indhold og channel management konflikter, som hæmmer produktiviteten og kan blive et mareridt for marketingfolk. Sitecore headless leverer oplevelser på alle digitale enheder, kanaler og touchpoints.

 

Giv kunderne en uovertruffen oplevelse med Sitecore Experience Platform

Et effektivt content-management-system (CMS) er kun begyndelsen. Sitecore  Experience Platform (XP) kombinerer også kundedata, analyser og markedsføringsautomatisering, så du kan pleje kunderne på hele rejsen ved hjælp af personaliseret indhold i realtid og på tværs af alle kanaler.

 • Én platform til håndtering af personaliseret indholdslevering på tværs af kanaler og i stor målestok
 • Et content-management-system (CMS) med indhold på flere sider og på flere sprog
 • Centraliseret lager til alle kundeinteraktionsdata
 • Headless arkitektur understøtter muligheden for at skabe indhold én gang og vise det hvor som helst
 • Standardanalyser, test-, optimerings- og maskinlæringsfunktioner

 

Skab personaliserede shoppingoplevelser med Sitecore Experience Commerce

Byg en personaliseret rejse på hvert trin med Sitecore®Experience Commerce® (XC): Den eneste platform, der naturligt fletter indhold, commerce og data i én enkelt commerce-løsning på enterprise-niveau.

 • Gennemfør og kontrollér personaliserede commerce-oplevelser
 • Udnyt Sitecores markedsføringsautomatisering, content management, data og indsigter
 • Opret storefronts, produktsider, indkøbskurve, kasser, konti og meget mere
 • Plej kunderelationerne før, under og efter transaktionen
 • Test og optimer kampagner, brugernes rejse, personaliseringsregler og meget mere

En 360-graders visning af dit indholdslandskab med Sitecore Content Hub

Tag kontrol over hele dit indholds livscyklus. Sitecore Content Hub hjælper dig med at administrere hvert eneste aspekt af din markedsføring for alle dine kanaler med en enkelt integreret løsning.

 • Få ét hjemsted til alle dine aktiver, medier, produkter og andet indhold
 • Drag fordel af personalisering, og administrer det indhold, der skaber det
 • Anvend kunstig intelligens (AI) og maskinlæring til indholdstagging og Image Similarity
 • Integrer nemt med Sitecore CMS og commerce-løsninger
 • Planlæg, skemalæg og organiser indholdsproduktion gennem en struktureret proces

Novicell som samarbejdspartner

"Vi har indgået et samarbejde med en partner, som forstår den digitale rejse, Kamstrup er på, hvor vi igennem vores løsning er med til at reducere vand- og energispild i hele verden. Novicell har blandt andet været med til at gentænke nogle af vores løsninger, som gør, at de er blevet skalérbare, uden det er blevet dyrere. Vi stiller høje krav til vores partnere, og vi er ambitiøse og utålmodige og lader os ikke altid begrænse af, hvad andre kan få til at virke"

Jesper Daugaard, Senior Vice President, Kamstrup 

Strategisk kundesamarbejde på tværs af kloden 

Rådgivning og kreativ sparring er to helt centrale elementer i samarbejdet med vores kunder. I Novicell  kender vi Sitecore-platformen ind og ud, og ved, hvad en Digital Experience Platform af Sitecores kaliber er i stand til at gøre for forretningen. Derfor er et samarbejde med Novicell i høj grad af strategisk karakter. Sammen laver vi et roadmap for den løbende udvikling, og vi sætter barren højt for, hvad vi vil opnå med de løsninger, vi sætter i søen. 

Se og lad dig inspirere af nogle af de Siteceore-løsninger, vi har leveret til vores kunder:

Få et code review og et performancetjek af jeres Sitecore løsning – eller få en demo Sitecore Experience Platform

Sidder I og overvejer at anskaffe en Digital Experience Platform? Eller har I en fornemmelse af, at I ikke får det optimale ud af jeres nuværende Sitecore-løsning?

Novicell tilbyder at lave et ganske uforpligtende code review af jeres nuværende Sitecore-løsning og det topper vi endda med et performancetjek, der fortæller jer, hvordan I kan øge jeres konverteringsrate.

Du står med følgende i hånden efter vores gennemgang:

Code review:

 • Svar på, hvorfor din løsning måske er kompliceret at arbejde med for editors og marketing
 • Forslag til, hvordan I udnytter alle mulighederne i Sitecore platformen
 • Tips til videreudvikling af jeres løsning – uden det koster en formue
 • Anbefaling til eventuel opgradering og hvad I kan opnå forretningsmæssigt ved det

Performancetjek:

 • Oversigt over, hvorfor dit website muligvis ikke performer optimalt
 • Indsigt i, hvilke lavthængende frugter, der kan forbedre dit website på den korte bane
 • Indsigter i muligheder for at skabe højere marketingseffektivitet igennem en bedre performance

Har I ikke Sitecore i dag, men er nysgerrige på hvad Sitecore Experience Platformen kan tilbyde jer, så klik herunder for at få en demo af løsningen, med udgangspunkt i jeres behov.

Arriva - PendlerPlus

"Samarbejdet og dynamikken i udviklings-processen har været fortrinligt. Man kan ikke lige slå op i en bog og læse, hvordan en pendler webapp skal fungere eller se ud, og derfor var samarbejdet helt afgørende. Novicell har været gode til at finde løsninger, der er brugervenlige og samtidig lette for os at håndtere."

Anders Rasmussen, Kunde- og kvalitetschef, Arriva Danmark

Arriva - PendlerPlus

"Samarbejdet og dynamikken i udviklings-processen har været fortrinligt. Man kan ikke lige slå op i en bog og læse, hvordan en pendler webapp skal fungere eller se ud, og derfor var samarbejdet helt afgørende. Novicell har været gode til finde løsninger, der er brugervenlige og samtidig lette for os at håndtere."

Anders Rasmussen, Kunde- og kvalitetschef, Arriva Danmark

No cases found

Webinarer og træning i Sitecore

Med Coronaens indtog, ændrede mulighederne sig for at mødes fysisk, over natten. Vi har i flere år afholdt en række seminarer, og af den vej haft mange dialoger med Sitecore-brugere i hele Danmark. Men som resten af markedet har vi skiftet det fysiske ud med online møder og webinarer. Derfor afholder vi løbende webinarer om Sitecores forskellige muligheder. Hvis I ønsker at få uddybet mere om et specifikt emne, så tager vi gerne et online eller fysisk møde (når man må igen), og tager udgangspunkt i jeres løsning, og jeres digitale ambitioner.

Du kan se tidligere afholdte webinarer herunder: 

Ja tak, lad mig se webinarerne om Sitecore

 

Personalisering i Sitecore

Personalisering er blandt de funktioner, som altid bliver fremhævet om Sitecore-platformen.

Personalisering handler om at kunne præsentere relevant indhold til brugeren. Det vil typisk sige, at indholdet, brugeren bliver præsenteret for, udvælges ud fra de faktorer, som er gemt om brugeren fra tidligere besøg og anden registreret adfærd fra andre systemer. Det kan f.eks. være historik fra kundens browser samt tidligere kampagner, besøg, køb, transaktioner og lignende.

Sitecore kommer med en række personaliseringsmuligheder ud af boksen. Herudover kan vi udbygge med yderligere regler og filtre og levere skræddersyede komponenter og variationer af indholdsvisning, som vises, når en bruger opfylder nogle specifikke adfærdskrav eller andre segmenteringsinformationer.

Vi har god erfaring med at få bragt disse muligheder i spil hos vores kunder. Men det generelle billede blandt virksomheder, der anvender Sitecore, er nok desværre, at personaliseringsmulighederne i Sitecore ikke udnyttes optimalt. Vi har afholdt flere træningssessioner og webinarer om netop dette emne.

Se webinar om personalisering i Sitecore

Sitecore på alle dine markeder

Effektiv værktøjer til sprogversionering, internationalisering og oversættelse i Sitecore

Sitecore har også en styrke i løsninger, der skal kunne huse forskellige sprogversioner af samme site. Hvis man opererer på mange markeder, hvor engelsk ikke er det fremherskende sprog og dermed kan udgøre en barriere, kan det være, at jeres webløsning skal indeholde dansk, engelsk, spansk, mandarin, fransk eller arabisk. Og så er oversættelse og vedligehold af mange sprog en næsten uoverstigelig opgave. I så fald er det essentielt, at oversættelsesprocessen er strømlinet og så automatisk som overhovedet muligt.

Oversættelsesopgaven kan løses i Sitecore med oversættelsesintegrationer til tredjeparts leverandører. Når en ny side publiceres på hovedsitet kan redaktøren oprette en oversættelsesopgave i Sitecoreplatformen, som skubber teksten ud til en oversætter. Teksten oversættes direkte i en integreret oversættelsesplatform af en oversætter hos udbyderen og skubbes tilbage i Sitecore, hvor teksten oprettes som en ny version af samme side på et nyt sprog med originalsidens opsætning. Det er en yderst effektiv proces for at vedligeholde store sites med mange sproglag, og hvis man ikke lige har en dedikeret marketingafdeling til at udarbejde tekster på de enkelte sprog.

Mange løsninger i samme platform?

Sitecore er en god multisite-platform

Multisite betyder, at samme løsning indeholder en række forskellige websites, som alle administreres ét sted. Multisite-webløsninger bliver ofte udviklet til organisationer med mange brands, hvor hvert brand skal kunne præsenteres med særskilt branding. Det fungerer også godt til komplekse organisationer med mange subsites, intranet, kampagnesider, eller underselskaber, som alle kan huses i den samme løsning. Det gør det let for redaktørerne, men det er også simplere at integrere sin øvrige arkitektur til én platform frem for flere forskellige.

Marketing Automation i Sitecore-platformen

I Sitecore platformen ligger også Marketing Automation som en mulighed. Med Sitecores Marketing Automation kan du udvælge segmenter, udvikle mail flows og sende mails til specifikke segmenter på det helt rigtige trin i købsprocessen. Mail flows kan automatiseres og startes, når brugeren udfører en særlig handling. Denne handling trigger mailudsendelsen, og derfor kan de personaliseres til denne specifikke handling og rulle gradvist ud i større skala til andre high impact events i kunderejsen. Marketing automation er et stærkt værktøj til at ramme kunder med det rigtige budskab på det rigtige tidspunkt.

Læs mere om Marketing Automation

E-handel med Sitecore Experience Commerce

Sitecore er en velegnet løsning til kunder i enterprisesegmentet, som ønsker at have en software-platform til at løse hele deres commerce-infrastruktur. Sitecore Experience Commerce er den eneste kommercielt tilgængelige entreprise-platform, der er bygget til at administrere både content, commerce og data. Vi kan skræddersy andre platforme til at kunne levere denne redaktøroplevelse, men Sitecore er bygget op omkring denne bredspektrede value proposition i sin grundform.

Mange integrationsmuligheder i Sitecore-platformen

Platforms-arkitekturen er bygget til at kunne skaleres og udvikles med integrationer til andre dele af virksomhedens infrastruktur. Det kan være med de standardintegrationer også kaldet ”connectors”, som kommer med platformen ud af boksen. Det gælder eksempelvis Salesforce og Microsoft Dynamics 365. Og dertil kommer en række integrationer fra forskellige teknologipartnere, som leverer en standardintegration til Sitecore. Og hvis I benytter andre software-produkter, så kan det løses med skræddersyede integrationer via API eller andre end-points. Det kan altid lade sig gøre, det kommer blot an på din eksisterende infrastruktur og dine krav til dit IT-landskab, hvordan det skal løses.

Sitecores standardintegrationer

Sitecore har et tæt partnerskab med blandt andre Microsoft og Salesforce og tilbyder standardintegrationer til Microsofts Dynamics Suite og Salesforce Suite. 

 • Microsoft Dynamics 365 for Sales and Retail
 • Microsoft Dynamics CRM
 • Salesforce Marketing Cloud
 • Salesforce CRM
 • med flere...

Sitecore er et skalérbart digitalt økosystem

Platformen leverer god performance og er simpelt at skalere, når din forretning kræver det. Desuden er Sitecore et kendt system, og det vil sige, at der findes mange Sitecoreudviklere og udviklingshuse i Danmark, hvis du vil være uafhængig af din leverandør eller skal in-source arbejdskraft til udviklingen af platformen.

Der er masser af Sitecore-moduler, der kan udbygge dit digitale økosystem 

 • E-commerce (Sitecore Experience Commerce)
 • Marketing (Stylelabs Marketing Content Hub)
 • PIM, Product Information Management (Stylelabs Marketing Content Hub)
 • DAM, Digital Asset Management (Stylelabs Marketing Content Hub)
 • MRM, Marketing Resource Management (Stylelabs Marketing Content Hub)
 • Marketing Automation (Sitecore Experience Platform)
 • Personalisering (Sitecore Experience Database)
 • Machine Learning (Sitecore Cortex)
 • + standardintegrationer til et væld af partnersystemer og andre 3. partssystemer

Et samarbejde med Novicell er et "ja tak" til forretning online

Vi er Sitecore-folk i Sitecore-afdelingen helt ind i hjertet. Det betyder ikke, at vi som hus ikke er tech-brede. Vi leverer alt på CMS-paletten og langt over i integrations- og data-performance-sporet. 

Hos Novicell arbejder vi udfra en holistisk tankegang omkring vores kunders digitale tilstedeværelse. Vi kan vores kram på udvikling, men uden veldefinerede brugerrejser risikerer man at tabe kunderne. Derfor vælger vores kunder ofte at inkludere vores strateger og vores UX/design-folk i samarbejdet. Hos Novicell har vi samlet de kompetencer, der sikrer hele den digitale rejse under samme tag. Først her mener vi, man kan kalde det Forretning Online...

+13

års erfaring med Sitecore

18

udviklere i vores Sitecore team

+40

Sitecore løsninger

Lad os drikke en kop Sitecore kaffe

Vi har mange forskellige kunder i vores Sitecore-afdeling. En fin blanding af B2B og B2C. Fælles for vores kunder er, at de har valgt at lade deres digitale ambitioner afspejle i deres systemvalg. Størsteparten af kunderne bruger Sitecores mange features aktivt og på tværs af organisationen. Det vil sige den berøringsflade, vi er vant til at orkestrere - ligefra IT-afdelingen til salg og marketing. 

Vi vil meget gerne, og ganske uforpligtende, mødes og dele de mange års erfaring, som vi har her i Novicell-huset. Så tøv endelig ikke med at tage fat i os, så kommer vi gerne forbi.