Shopify: Ehandel har aldrig været enklere og hurtigere

Solid ud-af-boksen ecommerce platform

Læs her, hvem der skal vælge Shopify

Shopify: Ehandel har aldrig været enklere og hurtigere

Solid ud-af-boksen ecommerce platform

Læs her, hvem der skal vælge Shopify

Novicell er en erfaren Shopify-partner

Novicell er blandt Danmarks førende ehandelshuse, og vi har eksperter inden for alle discipliner af digital handel. Med os som Shopify-partner får du ikke blot en velfungerende webshop, men også den rette rådgivning inden for forretningsudvikling og eksekvering inden for digital marketing, som gør at dine produkter også når helt ud til kunderne. Selv den bedste webshop eller forretningside er ligegyldig, hvis ingen kender til den, og derfor tager vi dig i hånden fra idé til første salg og videre så langt dine ambitioner rækker.

Vores Shopify-eksperter kan hjælpe med alt fra simple support-opgaver til skræddersyede designs eller integrationer til forretningssystemer, som ikke allerede kan integreres med en af de mange apps i Shopifys app store.

Novicell + Shopify er den korte vej til succesfuld ehandel

Hvem bruger Shopify?

Vi ser typisk 4 kundegrupper komme til os for hjælp, og vi kan hjælpe dem alle:

Startups med en god ide eller en klar vision for at tjene penge online

Etablerede butikker, der vil rykke en del af deres salg online med en webshop

Etablerede ehandelsvirksomheder, der vil skifte platform eller supplere deres eksisterende ecommerce platform

Virksomheder, der bruger shopify, men som har brug for hjælp til at vokse eller drive forretningen effektivt

Case: Becksöndergaard

For nylig valgte Becksöndergaard at få lavet en helt ny webshop. Ehandel er en vigtig direkte salgskanal ud til slutbrugerne, men kun én af mange, da Becksöndergaard også afsætter sine produkter igennem forhandlerwebshops som Zalando og via fysiske shop-in-shops.

Den nye Shopify ehandels-løsning er konstrueret på en måde, så den kan understøtte salget igennem alle salgskanalerne. Et vigtigt værktøj her er vedligeholdelsen og oprettelsen af produkter, som med et integreret product information management system er en del af ehandels-løsningen.

Læs Becksöndergaard casen

Case: Pilgrim

Da Pilgrim fik behov for at skalere forretningen og optimere den eksisterende webshop, valgte det danske smykkebrand at bygge et helt nyt website.

Til opgaven valgte Pilgrim Novicell som partner til både design, frontend, backend, drift og online marketing. Udgangspunktet for samarbejdet var Pilgrims forretning, og en skalerbar løsning var et af nøgleordene fra start. Med 6 sprog, nationale kampagner, forskellige valuta, forbrugervilkår og meget andet landede løsningen på en Shopify-platform med integrationer, som egner sig godt til et commerce-site som Pilgrims.

Læs Pilgrim casen

Hvorfor er Shopify populært?

Shopify har nok en af markedets laveste barriere for at komme i gang med ehandel, og brugeroplevelsen er god og enkel både fra redaktør- og kundesiden af løsningen.

Shopify sælger deres populære webshop software baseret på en software-as-a-service forretningsmodel og platformen kan erhverves fra helt ned til 29 US dollars om måneden. Desuden findes Shopify Plus som er målrettet enterprise segmentet med behov mere komplekse features til både B2C og B2B.

Shopify kernen er skrevet i kodesproget Ruby on Rails og templates er bygget i Liquid. Men du kan langt hen ad vejen tillade dig at være ganske ligeglad med kodesproget bag, for der behøver ikke kodes noget for at sætte en webshop op. Designet kan du vælge fra en lang liste af temaer, domænet kan du selv vælge i softwaren og selv integrationer til dine omkringliggende forretningssystemer eller betalingsudbydere kan foregå med ganske få kliks.

Shopify Apps giver dig gode kort på hånden i en fart

De mange apps i Shopifys app store er en af de store styrker ved Shopify. Der er apps til alt fra betalingsløsninger, integrationer til CRM, ERP eller andre forretningssystemer, samt til marketing automation systemer, annonceringskanaler og sociale medier. Det er app store der gør platformen til et helt økosystem af services, der taler sammen og kan administrere mange forskellige forretningsprocesser, og flere apps er tilmed gratis at benytte.

Men vær opmærksom på, at hver app tilføjer noget funktionalitet og dermed også noget kompleksitet i koden og afviklingen af webshoppen. Vi rådgiver altid gerne om hvilke apps, du skal vælge og hvilke du skal være mere varsom med.

Hvad koster en Shopify webshop?

Prisen for din egen Shopify webshop starter fra 29US dollars om måneden, dog med mulighed for at køre endnu billigere med en Lite version fra 9US dollars om måneden, som giver dig adgang til at sælge fra de sociale medier eller fra en eksisterende webside og modtage betaling med kreditkort. Dertil kommer udgifter til at kunne modtage betaling, som afregnes pr transaktion, og så kan der være omkostninger ved at bruge nogle af de apps, som findes i Shopifys app store. Hvis du vil have et helt konkret bud på, hvad en samlet webshop koster inklusiv alt, så kontakt os. 

Verdens mest udbredte webshop

Shopify er en af de mest udbredte webshop på verdensplan med mere en 1.000.000 webshops. Det skyldes, at systemet er enkelt at bruge, billigt at komme i gang med og det benyttes af mange forskellige virksomhedssegmenter over hele verden. Alt fra helt små nyopstartede webshops, der skal lave deres første salg, til etablerede fysiske forhandlere, der også ønsker at sælge online for at nå bredere ud til kunderne, og helt over til store internationale virksomheder, som hurtigt kan etablere nye brands, forretningsmodeller eller starte op på nye markeder med en Shopify webshop som en fleksibel, sikker og hurtig platform at drive omstillingsparat forretning fra.

En Shopify webshop er kernen i ehandels-setuppet, og med et væld af både gratis og betalte apps, som integrerer friktionsløst med Shopify, er der muligheder for at udbygge en ecommerce platform, som kan dække mange forskellige forretningsbehov.

Den enkle administration og stærke apps og værktøjer giver dig som forretningsdrivende mulighed for at fokusere dine indsatser omkring dine kunder og din markedsføring og ikke på at rode i teknikken.

Shopify’s styrker

Hurtig performance

Infrastruktur og servere ligger hos Amazon Webservices. Derfor skalerer platformen godt med mulighed for at trække flere serverkræfter ind, når din forretning har behov for det.

Mange salgskanaler

Mange muligheder for at bringe dine produkter i spil på de platforme, dine kunder allerede bruger, og de butikker, de allerede benytter.

Mange integrationsmuligheder

Shopify-platformen kan integreres til Dynamics, Nav, SAP og mange andre, så den tilpasses netop jeres forretningsbehov.

Analytics ud af boksen

Platformen indeholder gode indbyggede værktøjer til analytics af din forretning, din markedsføring og dine kunder.

Shopify Plus kan med skæddersyede apps være et godt valg til store og mellemstore virksomheder

Shopify kan for nogle mindre virksomheder dække hele ecommerce-behovet. For større virksomheder er platformen ofte et tillægsværktøj til det store ecommerce-setup, der gør det muligt at rykke hurtigt på nye markedstiltag. Det kan være etablering af et nyt marked, produktområde, brand eller direkte salg via marketplaces eller sociale medier.

I Shopify har man mulighed for at installere apps fra Shopifys app store, som giver mange muligheder i webshoppen. Der findes også apps der kan integrere mellem forskellige systemer, men når forretningen når en vis størrelse, er det ofte nødvendigt, at lave en skræddersyet integration, der opfylder ganske specifikke forretningsbehov - og her kan Novicell også hjælpe.

Hos Novicell har vi specialiseret os i at lave de rigtige integrationer til flere af de store etablerede ERP-systemer som eksempelvis NAV og AX.

Disse færdigheder har vi brugt til at bygge en god løsning for Pilgrim, som benytter en AX til at håndtere deres priser og produkter og som vi har fået til at snakke sammen med flere Shopify shops, rettet mod hver deres marked.

For BeckSöndergaard har vi bygget integration bade op imod deres NAV, hvor de håndterer produkternes stamdata, men også op imod et PIM system, hvor de beriger produkter og definerer rabatter og kollektioner. På den made kan du altså bruge de systemer du ønsker til at håndtere jeres forretning på den made du ønsker og samtidig få glæde af den fantastiske ecommercemotor der ligger i en Shopify.

Skræddersyede Apps og Shopify Plus

Shopify leverer som del af sit produktkatalog også en løsning til større virksomheder eller virksomheder i B2B segmentet, som kaldes Shopify Plus. Shopify Plus indeholder en række mere avancerede features, som typisk benyttes til mere komplekse løsninger. Det kan være opsætning af "lokale" shops til forskellige markeder eller sprogområder. Shopify Plus er Shopifys egen entreprise-løsning og kan med den indbyggede funktionalitet overtage en nogle af de roller man ellers kan benytte tredjepart-apps til. Det koster dog mere at bevæge sig op i Shopify Plus.

Til en B2B kunde på Shopify Plus har vi blandt andet bygget en app som leverer live-opdaterede brugerspecifikke priser. Desuden har vi leveret en app til impersonalisation, altså så en bruger kan logge ind som en anden bruger. Det bruges ofte til, at en sælger/agent for et brand, kan logge ind på sin kundes vegne og købe ind til de priser kunden har og få det leveret til den leveringsadresse der passer til kunden

Kort time-to-market og et hav af kanaler at sælge i

Shopify's ecommerce platform er et oplagt valg for mellemstore virksomheder med vækstambitioner i udlandet eller virksomheder, der foretrækker at leje sig ind i Shopify’s skalerbare infrastruktur frem for at investere i eget server-setup.

Shopify-platformen er opbygget med ecommerce som kernefunktion. Det betyder, at Shopify kan agere motor for en lang række websites til regionale markeder, fysiske butikker og marketplaces. Som virksomhed kan man lave traditionel ehandel via egen hjemmeside, sælge direkte via marketplaces som Amazon, Wish og Ebay eller sælge via de sociale medier; Instagram og Facebook. Styrken er kort time to market på nye initiativer og lav risiko, og platformen understøtter derfor en agil organisation med en klar digital strategi.

Vi har udviklet 2 apps, der gør dit Shopify abonnement klar til at sælge B2B produkter. Læs mere om dem i vores nyeste white-paper.

Download vores white-paper her

Er du stadig i tvivl?

10 gode grunde til at vælge Shopify

  1. Et stort udvalg af skabeloner og temaer til design af din webshop og mange tilpasningsmuligheder eller tilføj dit helt eget skræddersyede design
  2. Shopify’s App Store giver dig et hav af integrationer med få kliks og uden udvikling fx til nyhedsbrevsmoduler eller sociale medier
  3. Mulighed for at sælge på flere markeder med sproglag i løsningen, så oversættelse af webshoppen er enkelt og effektivt
  4. Fuldt responsivt design, så dine kunder kan besøge din webshop fra alle skærmstørrelser og devices
  5. Enkle SEO værktøjer, så du kan optimere dine produkter til google og andre søgemaskiner
  6. Digitale marketingværktøjer direkte i shopify platformen for effektiv administration af annoncering og kampagner
  7. Integrerer med Google Analytics, så du kan følge med i din trafik, dine kampagner og dine salg i shoppen
  8. Din løsning er hosted i skyen og du behøver ikke bekymre dig om sikkerhed eller for stort besøgstryk på din webshop
  9. Shopify og Novicell står klar til at servicere alle dele af din forretning
  10. Gode muligheder for at lave content omkring dine produkter med blog-artikler, så dine kunder kan finde svar på deres spørgsmål og fordybe sig i din forretning

Vil du høre mere om Shopify, så tag kontakt til os!