Magento

Solid og fleksibel eCommerce

Magento er

… trods navneligheden, hverken superskurken i X-Men eller den røde farve i CMYK-paletten. Det er du sikkert allerede klar over, når du læser dette. Du er nok helt med på, at Magento er en open source platform med stærke ecommerce features til din webshop og website - og at Magento er bygget i PHP-kodesprog. Med en open source platform har du fuld kontrol over, hvordan dit website skal se ud. Magento har ingen begrænsninger - men er en platform, der gennem tiden er vokset og har udviklet sig til en fleksibel og bundsolid en af slagen.

Magento byder på en intuitiv oplevelse for ecommerce manageren og muligheder for komplet kreativ frihed i oplevelsen for kunderne — med konvertering og konventionel commerce for øje naturligvis.

Din forretning kan hverken være for stor eller for lille til Magento. Den behøver ikke nøjes med at henvende sig specifikt til hverken ”business” eller ”consumer”. Nej, Magento favner det hele. Og det lyder måske kende for godt til at være sandt, men det er det. Sandt. Og det er markedet stille og rolig ved at opdage. Det er du måske også?

Novicell som Magento-partner

Vi udvider løbende vores Magento-kompetencer  Danmark og Norge. Og vores Magento-løsninger er, som i alle andre systemer, bygget efter nyeste og bedste standarder. Vi sørger altid for at løsningen lever op til de mange SEO-, performance- og content-krav inden den åbner dørene for kunderne.

Er du på udkig efter en Magento-partner, vil vi da gerne benytte muligheden for at fortælle at ovenstående krav har vi 110% styr på — vi huser nemlig alt hvad der er at finde i den digitale schweizerkniv. Fra strategisk rådgivning, til UX og design, SEO-rådgivning/håndtering, performance og konverteringsoptimering og naturligvis frontend- og (Magento) backend-udvikling. Hvis altså du helst vil holdes i hånden hele vejen. Skal du blot bruge noget Magento-udvikling eller plukke lidt i vores ydelser, så er det selvfølgelig også en mulighed.

Ifølge vores specialister er det let at lave en ecommerce løsning med Magento, men det kræver tung viden og kompetencer at gøre løsningen flot og skalérbar - og det er her vores Magento-team skaber værdi for dig! Du kan f.eks. læse her, om den løsning, som vi har udarbejdet for ProffOutlet.com

 

At vælge CMS er svært

Det ved vi. Vi arbejder med de fleste af dem. De er forskellige og har hver deres forcer. Så her er 5 gode grunde til at vælge Magento

  1. Magento er en skalérbar løsning, som kan tilpasses dig og dine kunders behov
  2. Open source platform – du betaler ikke for licenser, kun for udviklingstiden
  3. En brugervenlig og agil platform
  4. Høj performance og unikke funktionaliteter, bl.a. kan Magento integreres med alle slags ERP- og POS-systemer, der sikrer din webshops daglige høje performance
  5. Simpelt plug-and-play, der kan kombineres med moduler og specialudvikling som fx Adobe Stock

Magento har forfattet en guide til B2B-marketingansvarlige. Den er måske noget for dig?

 

 

Case: Svaneklinik

Novicell forestod opgraderingen af Svanekliniks webløsning.

I dag er brugervenligheden i top og loadtiden reduceret med 15%

 

Læs casen her

 

 

Vil du vide mere om Magento?

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre om vores Magento-kompetencer eller om Magento som ecommerce-platform.