Ecommerce, CMS og PIM i samme platform

Dynamicweb

 

Derfor bør du vælge Dynamicweb

Valget af web-platform kræver altid nøje overvejelser i forhold til at afklare, om systemet kan understøtte forretningsprocesserne i virksomheden optimalt. Derfor anbefaler vi at starte med en workshop, hvor du bliver afklaret på dine behov og muligheder for at vælge den bedste platform din virksomhed. Dynamicweb er et sikkert, stabilt og fleksibelt valg som huser CMS (content management system), ecommerce, og PIM (product information management system) i én og samme platform.

5 grunde til at vælge Dynamicweb

  1. En samlet platform - All-in-one business platform
  2. Mange standardfunktionaliteter, som hjælper dig hurtigt i gang  - f.eks. med e-handel
  3. Stort udvalg af ekstra moduler, der er lige til at bygge ovenpå
  4. Integration til de bagvedliggende forretningssystemer (standardintegrationer til Microsoft Dynamics 365 suiten og ellers godt til skræddersyede integrationer til andre systemer)
  5. God til sprogversioneringer samt at håndtere flere websites i samme løsning

Softwareudvikling og forretningsudvikling går hånd i hånd

Novicell som Dynamicweb Partner

Dynamicweb er en alt-i-én platform til content management, e-handel, online marketing og integration.

Hos Novicell oplever vi en stor tilgang af kunder, som har en eksisterende online platform eller ønsker at flytte over på Dynamicweb. Fælles for disse kunder er, at de søger en partner, der både har de fornødne udviklingskompetencer og veletablerede processer for service og support samt en forståelse for online forretning.

Tillidsfuldt samarbejde om forretningskritiske processer

Dit website bliver stadig mere forretningskritisk for din virksomhed. Jo mere digital man som virksomhed er, jo mere vil websitet fungere som centralnervesystem i virksomhedens samarbejde med kunder og øvrige interessenter.

Det skaber behov for at præsentere produktinformation, priser og kampagner i et veldesignet interface med lynhurtige dataflows, der kan præsentere realtime data fra tredjepartssystemer som f.eks. PIM, ERP, CRM. Det kræver god arkitektur og gode integrationer systemerne imellem.

Novicell er specialister i Dynamicweb-integrationer til dine forretningssystemer

Integrationer til Microsoft Dynamics ud af pakken eller skræddersyede integrationer til netop dit behov

Dynamicweb er er med sine mange systemer samlet i én softwarepakke oplagt at integrere sin øvrige systemer til. Vi har gennem årene leveret en række skræddersyede integrationer til alle mulige systemer, men Dynamicweb har også i en årrække investeret i at udvikle standardintegrationer til Microsofts Dynamics forretningssystemer. Det gælder Dynamics 365 for Finance and Operations tidligere kendt under navnet Microsoft Dynamics AX, samt Microsoft Business Central tidligere kendt under navnet Microsoft Dynamics NAV. Og det gør Dynamicweb til et oplagt valg hvis du kører en Microsoft Dynamics stack i din virksomhed.

I Novicells Dynamicweb team møder vi jævnligt virksomheder, som kæmper med at få alle disse integrationer til tredjepartssystemer til at fungere problemfrit, ofte fordi integrationsopgaverne er mere komplekse end virksomhedens eksisterende webleverandør har kompetencer til at løfte.

Søger du en ny udviklingspartner til din Dynamicweb-platform?

Det er enkelt at skifte leverandør på Dynamicweb

At skifte partner på en Dynamicweb-platform er enkelt. Dit website er udviklet på en standard platform og ofte hostet af Dynamicweb. Derfor skal du blot underskrive en partnerskifterklæring og så vil løsningen kunne overflyttes til Novicells udviklingsteam inden for en uge.

Inden vi eventuelt kommer så langt er det dog anbefalingen at få lavet et review af websitets kildekode, således at I inden en beslutning om partnerskifte, har Novicells vurdering af websitets tilstand. Man kan sammenligne det med en tilstandsrapport, som det er kendt ved hushandler.

Du vil samtidig møde teamet, som vil være dine kontakter i dagligdagen. Et partnerskab handler foruden kompetencer også om kemi, og det er vigtigt med gensidig tillid for at samarbejdet kan være både forretningsudviklende samt føles rigtigt.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

Case

Svane Køkkenet

Et inspirerende køkkenunivers

Så kan man gå på udkig efter køkken, bad og opbevaringsløsninger på det indbydende og inspirerende website fra Svane Køkkenet.   

Løsningen til Svane Køkkenet bygger på en Dynamicweb All-In-One platform version 9, og udover inspiration til brugeren, har der været stor fokus på, at det skal være let at vedligeholde. Svane Køkkenet er med deres nye website godt rustet til den digitale fremtid.

Læs Svane Køkkenet case

Premium Solution Partner 

Novicell er certificeret Dynamicweb Premium Solution Partner. Vi har derfor mulighed for at sparre direkte med Dynamicwebs egne udviklere og kan påvirke, hvordan fremtidens løsninger skal se ud. Den ekspertise gør os til en kompetent udviklingspartner, hvis du overvejer Dynamicweb som CMS. 

Dedikeret udviklingsteam - klar til at hjælpe

Novicell har et udviklingsteam med 22 certificerede medarbejdere, der alle arbejder udelukkende med Dynamicweb.

22

dedikerede og certificerede udviklere i Dynamicweb-teamet

Case

Ege Carpets

I mere end 80 år har den danske virksomhed, Ege Carpets, leveret kvalitetstæpper til bygninger i hele verden. I dag er Ege Carpets en af Europas største producenter af kvalitetstæpper og afsætter primært tæpper til hoteller, kontorbygninger, butikker, shoppingcentre og institutioner.

Ånden i Ege Carpets er at designe smukke tæpper til en bæredygtig fremtid. Æstetik, topkvalitet og bæredygtighed var derfor nøgleord til projektet, da Ege Carpets besluttede at få lavet et nyt website. Novicell blev valgt til hele opgaven – fra foranalyse til design, backend og frontend – og resultatet er www.egecarpets.com

Læs case på Ege Carpets

Vi vinder priser for vores løsninger
Hvert år kårer Dynamicweb årets bedste danske og udenlandske løsningerne.

2021 for 'Årets Danske Partner'

2019 sammen med PLUS for 'Årets kundeløsning'

2018 sammen med PLUS for 'Årets B2C-løsning'

2017 sammen med Europcar som 'Årets Corporate Marketing-løsning'

2016 sammen med HC-CARGO som 'Årets B2B-løsning'

og så videre.

Case

PLUS

Det nye site understøtter i højere grad købsprocessen online hos forbrugeren. Hvor PLUS tidligere var afhængig af forhandlernes marketing, har de nu fået deres eget digitale 'udstillingsvindue', hvor de kan præsentere produkterne optimalt.

Produkterne og flowet fungerer som en webshop, men er i virkeligheden en indkøbsliste, som skal bruges hos den lokale forhandler. På den måde husker kunden alle elementer - fx til et større hegnsmodul - og køber ind på hele PLUS-løsningen i den rigtige kombination og bedste kvalitet.

Indkøbslisten foreslår selvfølgelig også andre relaterede produkter undervejs.

Læs PLUS case

Dynamicweb PIM – Product Information Management System

Høj datakvalitet i alle kanaler direkte fra Dynamicweb

Et PIM system har til formål at skabe en single source of truth for dine produktdata. Et værktøj, der sikrer høj kvalitet af de produktdata, som I distribuerer mellem Dynamicweb og jeres øvrige systemer og kanaler, samt sikrer høj hastighed på de manuelle og automatiske processer, der sender jeres produkter på markedet.

Systemet skal indeholde masterdata for alle de produktdata i benytter til bearbejdning af produkter i salg, marketing og produktafdeling, og skal kunne levere en datamodel, der kan integreres til de systemer hvor data benyttes. Det kan være salgskanaler som et ecommercesystem og website. Marketplaces som Amazon og prissammenligningsplatforme som pricerunner. Det kan være i interne processer som håndteres fra CRM, ERP eller BI. I processer i webshoppen. Eller i Adobe Indesign eller Microsoft Office, når der skal opsættes brochurer, kataloger og salgstemplates.

Læs mere om Dynamicweb PIM og andre Product information Management Systemer

Case

MENU

De går internationalt med stærkt digitalt set-up

Den danske designvirksomhed, MENU, står midt i et internationalt væksteventyr. MENU producerer og sælger designermøbler og interiør i en lang række lande – og virksomheden ruster sig til yderligere ekspansion. Novicell hjælper MENU med at indfri ambitionerne internationalt og samarbejdet spænder over dataarkitekturehandelsløsninger, en PIM-løsning og online marketing

Læs MENU case

Få en Dynamicweb webshop i en fart med Dynamicwebs Swift-Framework

Swift er et implementeringsværktøj til Dynamicweb-platformen. Dynamicweb kombinerer Ecommerce, CMS, marketing og PIM, og Swift er værktøjet der bringer din webshop hurtigt på markedet. Swift minimerer risiko og sparer tid i udviklingsprocessen og giver dig således mulighed for at implementere en ny webshop på rekordtid. Swift kan distribueres out-of-the-box eller tilpasses dine forretningsprocesser og branding.

Desuden kan du være sikker på, at din webshop er kompatibel med de kommende opgraderinger på Dynamicweb-platformen.

Dynamicweb kan hostes nøjagtigt som du ønsker

En Dynamicweb-løsning kan hostes mere eller mindre som du vil have den. Den kan hostes on-premise, altså på lokale servere hos jer, eller i skyen enten på Dynamicwebs egen hostingplatform, eller hos Novicell.

Læs mere om hosting

Vi laver også Dynamicweb løsninger for

Vil du vide mere om Dynamicweb?

Send mig gerne en mail - så tager vi en uforpligtende snak om Dynamicweb og platformens muligheder.