Apps

Skræddersyede app-løsninger til ethvert forretningsbehov

 

Vi udvikler og designer mobile apps i højeste kvalitet, der tager kunden på en værdiskabende rejse i et nyt og digitalt forretningsunivers

 

Skal din virksomhed være ét klik væk og i lommen på din kernemålgruppe - bogstaveligt talt? Med en app giver det en helt ny dimension af muligheder for at skabe et dynamisk og frugtbart forhold med dine kunder. Med en app-kanal får du mulighed for et tracking-samspil mellem dine eksisterende web-kanaler og andre digitale touch-points. En app giver helt unikke muligheder for at være både “smart” og tilstede i forhold til forbrugeren, hvorfor ikke udnytte det?

Vi har designet skræddersyede apps til kunder som NRGi, SkagenFood, Nordic Hiit og Reno Djurs - og det har skabt nye og værdiskabende muligheder for virksomhederne og deres brugere/kunder. Vi uddyber vores cases længere nede på siden

Hvorfor skal du hoppe med på app-bølgen nu?

Er du interesseret i at høre, hvilke fordele din virksomhed kan opnå ved at tilkoble en app til jeres forretnings-repetoir? Hør vores kyndige IT-arkitekt Asger Laursen forklare, hvorfor en app er et digitalt must-have i 2021.

 

Fik du det hele med?

 

Her er 3 gode grunde til at du skal vælge en app

1. Loyalitet

Forbliv relevant med en app og giv dine kunder den fuldendte brugeroplevelse. Det vil styrke dit brand og kunderne kommer igen, fordi de husker den gode rejse. 

 • Vær "til stede" i kundernes kontekst 
 • Tilbyd forbrugeren noget "ekstra" (loyalitets- eller kundeklubber) 

2. Personalisering

Content er nøglen og med en app får man mulighed for at være til stede ford kunderne 

 • Opbygge forhold med forbrugeren
 • Personaliseret notifikationer 

3. Digital "value proposition"

Skab højere værdi hos forbrugeren. Forbrugeren efterspørger "hvorfor har i ikke en app?" 

 • App som en integreret del af den værdi forretningen tilbyder
 • Troværdighed i at downloade en app fra App Store

 

Hvordan kommer man i gang med at lave en app?

 • Vi definerer strategiske mål for at udvikle jeres ideer og behov til en succesfuld app der integrerer med andre værdiskabende salgskanaler

  Strategi
 • Vi identificerer forudsætninger på en workshop, definerer team-struktur og forbereder et roadmap

  Analyse og planlægning
 • Vi udvikler en interaktiv og brugervenlig app i et experience design, der engagerer brugeren og sikrer intuitiv opmærksomhed på platformen. Her tages højde for appens informations-arkitektur, design og type. Alt bliver eksemplificeret i mock-ups og prototyper.

  UI/UX design
 • Vi planlægger appens IT-arkitektoniske formåen samt opstiller succeskriterier for udviklingsprocessen herunder: backend, frontend, teknologi og API

  App-udvikling & teknologi
 • Vi sikrer appens mobile funktionalitet via grundige sikkerheds- og kvalitetstjek, brugertests og holder konstant øje med, hvordan appen performer på vores digitale data-scoreboard, hvor vi navigerer i udviklingen ned til mindste detalje for sikre 100% tilfredshedsgaranti

  Forbruger- & markedstest
 • Nu skal appen lanceres via App Store og/eller Google Play. Titel, beskrivelse, kategori, nøgleord, publiceringsikon og screenshots skal udvælges nøje for at appen får den højest mulige score i lanceringsprocessen. Vi vil løbende hjælpe med at vedligeholde og monitorere appen, så brugerne altid får den bedst mulige oplevelse på din nye informations-, interaktions- og salgskanal.

  Lancering, vedligeholdelse og support

Her kan du læse om nogle af de virksomheder vi har leveret  app-løsninger til

SkagenFood

 

 

 

Reno Djurs

 

 

 

Sol og Strand

 

 

 

Novicell har været meget imødekommende og smidige igennem hele processen, der har krævet en del af alle parter, da moderniseringen af vores hidtidige platform nødvendiggjorde en del udredninger og nyudvikling. Den forbedrede frontend, der nu er sat i søen, er vores første skridt sammen. Vi glæder os til rækken af kommende forbedringer, der er lige om hjørnet, som vil løfte kundeoplevelsen yderligere.

Peter Bagge, Medejer - Skagenfood

Har du hørt om vores samarbejde med Nordic Hiit? 

Novicell har bygget en dynamisk app, hvor forbrugeren nemt kan tilgå de godt 1600 digitale træningsvideoer. Uanset tid og sted kan Nordic Hiits brugere nu holde sig sunde og stærke - appen fungerer nemlig også offline. Løsningen dækker kundens behov om en mere personlig og brugervenlig oplevelse i et digitalt univers.

 

Løsningen er stadig ny, men vi forventer, at implementeringen af en mere personlig oplevelse på vores platform vil resultere i bedre træningsresultater for vores kunder. Det betyder, at de bliver hos os længere, nu deres oplevelse er 100% tilpasset deres opførsel og præferencer.

Ida Wad Clemensen, Founder – Nordic Hiit

..

..

.

.

.

.

.

 

.

 

.

 

Hvilken app-teknologi skal du vælge?

Når vi snakker om Apps, så dækker det over en bred fælles betegnelse for et lille stykke software, som kan installeres på din telefon - og ikke er afhængig af at skulle vises gennem en webbrowser*. Hvordan dette lille stykke software er udviklet, og med hvilke teknologier kan variere. I det følgende vil vi gennemgå de 3 hovedretninger, man kan overveje at følge, hvis man vil udvide sin forretning med en App  

Progressive Web Application (PWA)
Progressive Web Application er den webbaserede version af appenDet vil sige, at den er bygget med web-teknologier. Faktisk er det et website, som kan hentes ned på telefonen og gemmes som en AppGoogle står i høj grad for PWA-udviklingen og er deres bud på fremtidens App platformDog er PWA på Apples enheder ikke i stand til at udføre samme App funktioner (f.eks. Push – notifikationer), som en native App 
Den helt store fordel ved PWA er udviklingstid og pris.  

Native Application
Den klassiske Native Application er stadig den mest brugte. Denne app er bygget til et specific Operating System (OS). Native apps kan fuldt udnytte de forskellige enheders hardware og software. Dette betyder, at Apples og Googles nyeste mobil teknologier er mulige at anvende i Native apps, så snart de er tilgængelige. Den store ulempe ved denne model er, at der skal bygges to versioner af App’en. En til hver af de to OS’er (Android og iOS). 

Hybrid Application 
Hybrid Applications er en kombination af de to ovenstående. Ved at anvende komponenter fra PWA og Native kan man skabe en stærk Hybrid App, som indeholder meget af, hvad de to ovenstående kan tilbyde hver for sig. En Hybrid App består ofte af en Native framework med sider, som er hentet fra web. Fordelen her, er at du laver en Native App, men kun laver arbejdet én gang. Til gengæld binder du dig til en Hybrid-teknologi som typisk ikke er ejet eller drevet af Google eller Apple – og dermed kan den valgte teknologi udgå en gang i fremtiden. 

Er du ikke overbevist endnu?

Vi har skrevet et par blogindlæg om apps - dem kan du læse her

Er du interesseret i at høre mere?

Eller er du nysgerrig efter at høre, hvilke fordele din virksomhed kan opnå ved at tilkoble en app til jeres forretnings-repetoir? Så skal du blot kontakte mig. Vi kan lave en workshop på din hjemmebane - ganske uforpligtende.