Softwareudvikling og IT arkitektur

 

Et website eller en webshop er omdrejningspunktet for hele den digitale forretning. Derfor bør du vælge platform og ikke mindst udviklingspartner med omhu. 

En solid løsning skaber resultater og performer optimalt. Både når det kommer til integration, loadtider, søgemaskineoptimering og datasikkerhed.

Få en platform, der passer til dig

Det er let at lade sig forføre af teknologien og alle de nyeste muligheder. Men det er ikke altid, vi bør bygge en kompleks 'rumraket' - bare fordi, vi kan. Vi skaber den løsning, der giver størst værdi for jeres virksomhed.

Novicell er et CMS-uafhængigt udviklingshus med allerhøjeste kodestandard. Vi kan hjælpe dig med stort set alt inden for system- og softwareudvikling samt IT arkitektur - og vi er eksperter i følgende CMS'er:

Er du i tvivl om, hvilken platform, der er det rette for din virksomhed?

Vi har samlet de ting, du skal tage stilling til, inden du vælger CMS og udviklingshus

Sådan vælger du CMS

Det kan vi også

Vi udvikler også mange andre spændende løsninger, som bare ligger skjult for de fleste. Se fx vores case på Intranet til TDC.

Til digital handel har vi også product information management systemer (PIM) til effektiv administration af produktdata. Og til administration af alle former digitale filer har vi digital asset management systemer (DAM) på hylden.

Vi leverer også platforme til spændende organisationer til håndtering af events. Venma er udviklet af Novicell og bruges til håndtering af frivillige hos blandt andet Smukfest, Roskilde Festival og VM i Sejlads.

Læs mere om Venma her

 

Vil du høre mere om vores kompetencer inden for softwareudvikling?

Kontakt mig gerne for en snak om platforme, IT-arkitektur og andre opgaver inden for systemudvikling