Vil du med til Web Summit - den største web & tech konference i verden

Det er 6. år, vi tager afsted på konference i udlandet, og det er 3. år i træk vi vælger Web Summit i Lissabon, som i år finder sted den 4.- 7. november. Web Summit er et overflødighedshorn af oplæg om de nyeste online trends, inspiration fra førende, internationale brands og tech-udbydere. Samtidig får du mulighed for at udveksle erfaringer og netværke med de andre deltagere på turen, hvor vi også afsætter tid til ren hygge.

Turen henvender sig til personer med strategisk ansvar for virksomhedens digitale tilstedeværelse. Vi har 21 pladser på turen, og vi tager os af alt det praktiske. Du kan tilmelde dig nederst på siden eller ved at sende en mail til info@novicell.dk

Hvis du deltager på Novicells tur til Web Summit, er du samtidig garanteret en billet til Meet Up på TOPO Roof Top Bar. Her inviterer Novicell alle danskere, der er på Web Summit til en hyggelig aften. Sidste år samlede vi 180 danskere til dette stemningsfyldte netværksarrangement, og vi gentager succesen i år tirsdag den 5. november. Læs mere i gruppen Danskere til Websummit på facebook. 

 

Verdens største web & tech-konference

På blot 8 år er Web Summit blevet verdens største web & tech-konference med mere end 70.000 deltagere og 1.200 speakers.

Web Summit startede i 2010 med grundtanken at forbinde web & tech-samfundet med alle andre brancher. Derfor rummer Web Summit i dag ikke mindre end 26 forskellige del-konferencer! Alle konferencer afholdes i og omkring Lissabons MEO Arena, og det er nemt at skifte mellem de forskellige spor. 

Der er noget for enhver smag - og enhver branche - og vi hjælper selvfølgelig gerne med at sammensætte det bedste program til lige netop dig.

Rune Andresen, Ecommerce Manager, Scandlines Danmark deltog i 2018.

Han fortæller:
" Det er andet år, jeg skal med på Web Summit sammen med Novicell. På Web Summit får jeg en bunke digitale indspark til mit arbejde og muligheden for at kunne udveksle ideer, tanker og viden fra oplæggene med de andre deltagere on site er helt suveræn.
- og så er det bare super nemt og hyggeligt at rejse sammen med Novicell."

Om billedet
Sidste år var ansigtsgenkendelse en af de helt store ting på Web Summit messen som bl.a Google og Microsoft præsenterede. Rune Andresen prøvede også teknologien og fandt ud af, at hans ansigtstræk har 78% lighed med Rudolf Johannes van den Brink fra Rijksmuseum i Amsterdam.
Brugbar viden? ... måske ikke, men det var både imponerende og tankevækkende at se de muligheder, der var med teknologien i 2018, og det bliver meget spændende at se alt det nye på Web Summits messe i år.

Her skal vi bo

Vi har lejet en kæmpestor lejlighed, som er centralt beliggende i Lissabon tæt på byliv og med ca. 25 minutters kørsel til MEO Arena. Vi boede i samme lejlighed i 2017 og 2018.

Lejligheden har 21 gode værelser, så der er både plads til privatliv og en masse hyggeligt samvær med de andre deltagere og værterne fra Novicell. Alle gæster får enkeltværelser.

Udforsk Lissabon 

Praktik og inspiration

Tid og sted

  • Web Summit foregår i Lissabon fra den 4.-7. november 2019.
  • Afrejse fra Billund/Københavns Lufthavn mandag d. 4. november, eftermiddag. 
  • 3 overnatninger i Cais House midt i Lissabon
  • Hjemrejse torsdag d. 7. november, sen eftermiddag

Pris: DKK 12.500,-*

Prisen inkluderer:

  • Flybillet tur/retur Lissabon
  • 3-dages entré-billet til Web Summit
  • Overnatning i enkeltværelse på Cais House
  • Transport til/fra lufthavn, lejlighed og Web Summit
  • Billet til Meet Up på TOPO Rooftop Bar

Vil du vide mere om budgettet for rejsen? Kontakt info@novicell.dk

* Alle priser er ex. moms

Vi har 21 pladser på turen, der er forbeholdt deltagere med strategisk ansvar for virksomhedens digitale tilstedeværelse

Følgende virksomheder har allerede tilmeldt sig: Scandlines, NRGI, Geberit, Videncenter for Digital Handel, Ejendomstorvet, Hedeselskabet, Waoo & Dansk Autohjælp

Vil du også gerne med på turen?

Tilmelding til Web Summit i Lissabon
Er der specielle forhold, vi skal være opmærksomme på?

Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage,
kan du overdrage din plads til en anden person.

Og vil du vide mere om turen? Så skriv eller ring til mig, så svarer jeg hurtigst muligt.