Seminar

Videoseminar

Ny dato på vej :-)

Kom godt igang med at lave effektivt videoindhold som understøtter din forretning

Novicells digitale eksperter Aske Kornum Andersen og René Bygballe tager afsæt i egne produktioner og tilgang til det strategiske arbejde med video. Lasse Kjær, CEO og Co Founder af oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig vil løfte sløret for, hvordan en fokuseret indsats med video-indhold har øget deres konverteringer markant.

Det behøver nemlig ikke være så svært at komme igang med at producere effektivt videoindhold og sikre den optimale effekt af dine videoproduktioner. Du går fra seminaret med masser af inspiration og praktiske inputs til, hvordan du bruger video på alle kanaler – uafhængigt af dit niveau og erfaring med videoproduktion. 

Seminaret er inddelt i 3 dele

  1. Video: Sådan kommer du i gang
  2. Case: DuGlemmerDetAldrig sælger mere med video
  3. Annoncerings- og kanalstrategi: Brug (og genbrug) din video for maksimal effekt

Hvis du er nysgerrig på video og de muligheder, der ligger i mediet, så er dette inspirationsseminar her lige noget for dig, og kan du ikke vente med at lade dig inspirere, så læs mere her.

Hvem er seminaret for?

Hvis du overvejer mere video i din digitale marketing – enten produceret internt eller med hjælp fra eksterne ressourcer, så er inspirationsseminaret for dig. Du er nok ansvarlig for marketing eller contentproduktion i en BtB- eller BtC-virksomhed.

Seminarerne plejer at blive fuldttegnet, så vi tillader os at afmelde studerende og konkurrenter, hvis der ikke er plads.
Hvis det er dig, får du selvfølgelig besked inden seminaret.

Format

Seminaret foregår som oplæg til dialog, og der er mulighed for en 1-1 samtale med de tre eksperter i umiddelbar forlængelse af seminaret.

Du får naturligvis også dagens materiale tilsendt efterfølgende. Det er gratis at deltage, men vi har et no-show fee på 500 kr., hvis du ikke melder afbud. 

Vi er ved at finde endnu en dato

- følg med her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret :)