Seminar

Umbraco 8

11. april i Aarhus

Bliv klogere på, om du skal opgradere til Umbraco 8

Med Umbraco version 8 bliver CMS´et for alvor voksen og understøtter nu større sites end nogensinde før uden at gå på kompromis med sin redaktør-venlige DNA. 

Kom til morgen seminar og hør om nye features i Umbraco 8 og om vores anbefaling til, om og hvornår man bør overveje at opgradere til Umbraco 8.

Novicells CTO Adam Peter Nielsen har dykket ned i Umbraco 8 og vil give sin anbefaling til, om og hvornår man bør overveje at opgradere til Umbraco 8. Adam vil også give sit besyv omkring, hvad der skal til for at en tidligere version kan opgraderes. 

Umbracos stifter Niels Hartvig viser:

  • hvordan Umbracos nye understøttelse af indholdsvarianter gør det nemmere end nogensinde at arbejde med sites på flere sprog
  • "Infinite Editing", der gør featuren endnu mere overskuelig for redaktører at sammensætte forskellige indholdselementer til een lækker landingpage
  • hvordan "Content Apps" kan fortælle dig, om dit indhold har så høj kvalitet som muligt - inden du publicerer
  • hvordan sitet performer - når du har publiceret

Begge oplægsholdere står til rådighed for spørgsmål efter seminaret.

Hvem er seminaret for?

Alle med Umbraco installationer: Marketing managers, web managers/website managers, digitale managers, e-commerce ansvarlige, o.lign.

Seminarerne plejer at blive fuldttegnet, så vi tillader os at afmelde studerende og konkurrenter, hvis der ikke er plads. Hvis det er dig, får du selvfølgelig besked inden seminaret.

Gratis deltagelse

Det er gratis at deltage, men vi har et no-show fee på 500 kr., hvis du ikke melder afbud. 

Tilmeld dig her

Seminaret afholdes den 11. april 
på Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg