Umbraco CMS

Mange af Novicells nye løsninger bygges derfor på Umbraco CMS. Umbraco er det Open Source CMS, der lever bedst op til vores krav til funktionalitet, kvalitet og skalerbarhed. Og desuden er content management systemet bygget på en bundsolid .net platform.

Der er over 250.000 aktive Umbraco-løsninger verden over, og kundelisten tæller store, internationale virksomheder som Heinz, Vouge og Peugeot - så du er i godt selskab med det danskudviklede Umbraco CMS.

Novicell har udviklet over 200 Umbraco-løsninger, så vi begynder ikke forfra hver gang. I stedet genbruger vi alt det, vi kan for netop at gøre processen kortere - og ikke mindst bedre.

Det kommer alt sammen vores Umbraco kunder til gode uanset om det gælder brugervenlige B2B hjemmesider, konverterende webshops eller brand-hjemmesider m.m.

Umbraco visualiserer dine fordele som enten udvikler, webmaster, CMO eller redaktør her.

Novicell vinder priser med Umbraco

I 2018 vandt Novicell to Umbraco awards for Bedste designede site med Lighthouseaarhus.dk og den fornemme Jury's Choise for Benns.dk.

 

Hvert år uddeler brancheorganisationen FDIH priser til årets bedste e-handelsløsninger. I 2016 vandt power.dk - med et Umbraco-site - prisen for den bedste nye e-handelsvirksomhed.

 

En open source platform

Fordelen ved et open source CMS som Umbraco er, at du slipper for løbende licensomkostninger. En anden vigtig pointe er, at det er leverandøruafhængigt, hvilket betyder, at du derfor lettere kan skifte udviklingshus, hvis du ønsker det.

Et CMS med mange fordele

  • Ingen licensomkostninger
  • Ingen begrænsninger i design
  • Brugervenlig indholdsredigering
  • God integration med forretningssystemer
  • Mulighed for tilkøb af færdigtestede moduler og pakker

Kontakt os og hør mere om, hvorfor du bør vælge Umbraco

Et udpluk af vores Umbraco-kunder...

Novicell som Umbraco-partner - hvorfor?

  • Vi har 80 udviklere med indgående kendskab til Umbraco - og som brænder for det!
  • Vi har udviklet +200 webløsninger på Umbraco
  • Vi sørger for, at kunderne er med hele vejen. I projektstyringen betyder det, at du løbende bliver præsenteret for tests og status, så tingene kan forbedres undervejs.
  • Vi lærer dig, hvordan du selv kan arbejde i systemet. Det er det mest brugervenlige CMS, vi kender.

Interesseret i at vide mere om Umbraco?

Kontakt mig gerne for en snak om dine muligheder med platformen