Et fleksibelt Content Management System

Umbraco CMS

 

Vi er verdens største Umbraco-leverandør

200+

Umbraco-webløsninger leveret af Novicell

Grundig oplæring

Vi lærer dig, hvordan du selv kan arbejde i systemet. Det er det mest brugervenlige CMS, vi kender.

80+

Udviklere med indgående kendskab til Umbraco - og som brænder for det!

Inddragende Projektledelse

Vi sørger for, at kunderne er med hele vejen. I projektstyringen betyder det, at du løbende bliver præsenteret for tests og status, så tingene kan forbedres undervejs.

Umbraco er et danskudviklet CMS med kunder i alle størrelser 

500.000

Umbraco-løsninger spredt ud over hele verden

Ingen licensomkostninger

Ingen begrænsninger i design

Brugervenlig indholdsredigering

God integration med forretningssystemer

Mulighed for tilkøb af færdigtestede moduler og pakker

Er Umbraco og Novicell det bedste valg for jer?

Novicell er Umbraco Gold Partner

Novicell er verdens førende Umbraco udviklingshus. Vi har lanceret mere end +200 store, komplekse Umbraco løsninger og har mere end 60 udviklere, der er dybt specialiseret i Umbraco platformen. Vi har et mangeårigt samarbejde med Umbraco HQ og er og har den højeste partnerstatus, Umbraco Contributing Gold Partner og har haft det højeste partnerniveau siden 2011.

Hvorfor bruger Novicell Umbraco?

Vi har leveret websites, komplekse integrationer, ecommerce-løsninger, selvbetjeningsløsninger, intranetløsninger, multisiteløsninger, internationale løsninger med sprogversioneringer, og mange andre løsninger baseret på Umbraco. Vi har tilmed et event management system, Venma, som er baseret på Umbraco, der benyttes af Nordens største musikfestivaler og sportsklubber. Dertil kommer vores egen ecommerce platform, som benyttes af nogle af Nordens største ehandelsvirksomheder med Umbraco som CMS og back office for hele ecommerce-setuppet. Vores support fra landets mest erfarne udviklere, sikrer dig ligeledes et gnidningsfrit forløb mod en bedre online forretning.

Novicells MVPs på Umbraco

Umbraco uddeler hvert år priser til personer, der bidrager aktivt til det internationale Umbraco-community. De får titlen most valuable people, MVP. Vi har flere MVPs i huset, og senest er Søren Gregersen udnævt til Umbraco MVP i 2019.

Novicell vinder priser med Umbraco

Umbraco uddeler hvert år priser for de bedste Umbraco-hjemmeside løsninger inden for en række forskellige kategorier.

Best Designed Site til Mestroselskabet

I 2020 vandt Novicell prisen for Best Designed Site til årets Umbraco Awards løsningen til Metroselskabet.

Læs Casen på Metroselskabet

Best Designed Site til Lighthouse

I 2018 vandt Novicell to Umbraco awards for Best Designed Site med Lighthouseaarhus.dk

Juryens begrundelse for at vælge Lighthouse til Best Designed Site

"Beautiful and clean design with a user experience that feels more like a interactive presentation than an actual website.

It is not often that we see such beautiful sites displaying well across all screen sizes."

Læs casen på Lighthouse

Jury's Choice til Benns

2018 gav ydermere Novicell den fornemme Jury's Choice for Benns.dk

Læs case på Benns

 

Hvert år uddeler brancheorganisationen FDIH priser til årets bedste e-handelsløsninger. I 2016 vandt power.dk - med en Umbraco hjemmeside - prisen for den bedste nye e-handelsvirksomhed.

 

 

Et udpluk af vores Umbraco-kunder...

Mange af Novicells nye websites bygges på Umbraco CMS. Umbraco er det Open Source CMS, der lever bedst op til vores krav til funktionalitet, fleksibilitet, kvalitet og skalerbarhed. Og desuden er content management systemet bygget på en bundsolid .NET platform. Den seneste version af Umbraco hedder version 8.

Novicell har udviklet over 200 Umbraco-website løsninger, så vi begynder ikke forfra hver gang. I stedet genbruger vi alt det, vi kan for netop at gøre processen kortere - og ikke mindst bedre.

Det kommer alt sammen vores Umbraco kunder til gode uanset om det gælder brugervenlige B2B hjemmesider, konverterende webshops, community sider eller brand-hjemmesider m.m.

Umbraco visualiserer dine fordele som enten udvikler, webmaster, CMO eller redaktør på deres hjemmeside.

Hvem er målgruppen for Umbraco CMS?

Målgruppen er bred, fordi Umbraco kan tilpasses så mange forskellige brugsscenarier. Det kan bruges til simple website og til komplekse løsninger med mange integrationer.

Umbraco er god til ecommerceløsninger med integrationer til product information management systemer (PIM) og ecommerce systemer, som med Umbracos brugervenlige back office kan benyttes som et stærkt cockpit for den samlede ecommerceløsning. Med en sådan løsning kan dit team redigere både produktdata, priser, kampagner og meget mere direkte fra Umbraco uden at skulle åbne en masse individuelle systemer for at tilpasse de enkelte elementer af ecommerce-setuppet.

Umbraco er også velegnet til løsninger, der indeholder mange sites i samme løsning, eksempelvis hvis løsningen skal dække en række forskellige brands med hver deres hjemmeside, eller hvis organisationen har en række lokale afdelinger, som skal kunne redigere hver deres site fra lokalt hold, som eksempelvis i løsningen til Danmarks Naturfredningsforening.

Novicell har også leveret Umbraco-løsninger til offentlige virksomheder, til kursusvirksomheder og uddannelsesinstitutioner, til intranet og ekstranet, til B2C og B2B, til abonnementsforretninger, til selvbetjeningsløsninger, til hotelkæder, til festivaler, oplevelser og til transportsektoren. Det er en meget fleksibel platform, der kan huse de fleste brancher og funktioner. 

Se Novicell Cases på Umbraco

Leverandøruafhængighed med Open Source platform

Med et open source system kan du lettere skifte udviklingshus, hvis du ønsker det. Desuden er .NET teknologien bag Umbraco meget udbredt, så der er mange udviklere og udviklingshuse at vælge imellem, hvis du ønsker at flytte løsningen in-house eller til en anden leverandør.

Kan Novicell overtage min Umbraco-løsning?

Ja, vi har overtaget og videreudviklet mange Umbraco-løsninger både fra andre bureauer eller fra virksomheder, der ville outsource driften af deres løsning. En af styrkerne ved platformen er, at man ikke er bundet op på en specifik leverandør, så hvis det bliver nødvendigt, er det muligt at skifte udviklingspartner.

Hvor køber jeg et Umbraco website?

Det gør du hos os. Novicell leverer Umbraco-løsninger i alle størrelser, men vi vil altid starte med en indledende dialog om forretningsbehov og en strategisk afklaring af, hvad platformen skal kunne, før vi ser på hvilken teknologi platformen skal bygges på.

Kontakt Novicell for at få et møde

Hvordan bruger man Umbraco?

Se en video af redaktøroplevelsen i Umbraco med Novicell Premium

Umbraco er kendt som ”the friendly CMS”, fordi det er simpelt og brugervenligt at være redaktør i Umbraco’s back office. Back office er struktureret meget lig det du ser i frontenden, så sidens indhold kommer i samme forløb både i administrationsdelen og for den besøgende. Desuden vises billeder og videoer også i back office, hvilket gør det let at overskue, redigere og style indholdet, før det publiceres til websitet, så de besøgende kan se det. Der findes også et SEO modul for redaktøren der er lige til at gå til.

 

 

Hvordan laver Novicell ecommerce på Umbraco CMS?

En webshop til Umbraco CMS

Umbraco har ikke et ecommerce-modul, men det betyder blot, at der er større fleksibilitet til at sammensætte en ecommerce-løsning med præcis de systemer, du ønsker. Der er flere muligheder for at vælge et ecommerce-system, der fungerer godt sammen med Umbraco. Det er muligt at bygge en Umbraco webshop sammen med Ucommerce, som er et selvstændigt ecommerce system, der integrerer let og simpelt med Umbraco. 

Novicell kan også levere en Umbraco ecommerce-løsning baseret på micro services, og det er præcis micro service-tankegangen, som vores største og mest ambitiøst kunder køber ind i. 

Læs Casen på Ilvas ecommerce løsning

Hvordan laver man headless CMS med Umbraco?

Umbraco tilbyder et headless-produkt, der leverer headless ud af boksen, men Novicell kan også tilbyde at bygge Umbraco som et headless backoffice til dine præsentationsflader.

Hvad betyder headless?

Et traditionelt CMS består af to lag: et administrationslag og et præsentationslag. De to lag kendes som ”body” og ”head”. Et headless CMS er et content management system, der udelukkende består af et administrationslag eller et backoffice. Det vil sige et CMS, der kun indeholder selve administrationsfunktionen, herunder content-, redaktørfunktionen til indholdsproducenterne og taksonomien for indholdet. Det indeholder til gengæld ikke selve præsentationslaget, sideskabeloner eller designet for websitet. Et headless CMS indeholder således kun ”body”, altså administrationsfunktionalitet, og kaldes derfor headless.

Med de to lag bundet sammen som med et traditionelt CMS, kan du publicere og få et preview af det indhold der lægges i backoffice. Med et headless CMS er der ikke et præsentationslag som standard, og det vil derfor ikke være den bedste løsning, hvis den primære visning af indholdet foregår på et klassisk website.

Headless er derimod den bedste løsning, hvis du har mange webløsninger, der trækker på det samme indhold fra backoffice via et API (application program interface). API’et kan levere indholdet til websites, mobilapplikationer, smartwatch apps, POS (point of sale) interfaces eller hvor du ellers kan forestille dig. Med et headless CMS skal du således kun opdatere indholdet ét sted for at publicere det til alle dine præsentationsflader.

Med et headless CMS er der mulighed for at bygge en frontend specifikt designet til de devices, som indholdet skal publiceres til. Ydermere kan dine præsentationsflader tillade sig at bruge andre kodesprog end CMS, hvis det kræves til de forskellige præsentationsflader.

Læs om Skagenfoods løsning med headless CMS baseret på Umbraco

Open source koster ikke noget

En af fordelene ved et open source CMS som Umbraco er, at du slipper for løbende licensomkostninger. 

Hvad er Umbraco CMS?

Umbraco er en platform til administration af websideindhold altså et content management system eller blot CMS. Umbraco CMS er bygget på af den danske virksomhed Umbraco HQ, som har hovedkvarter i Odense. Umbraco platformen er Open Source teknologi, hvilket betyder, at kildekoden er frit tilgængelig for alle og kan downloades fra Umbraco.com og bygges videre på helt gratis. Den seneste version af Umbraco er version 8 og kan hentes her.

Hvad betyder Open Source?

Open Source teknologi er attraktivt, fordi det giver mulighed for at videreudvikle platformen til mange forskellige formål, samt at skræddersy platformen til specifikke behov i netop din branche eller organisation.

Hvilken teknologi er Umbraco CMS?

Umbraco CMS er kodet i den udbredte .NET teknologi, som oprindeligt er skabt af Microsoft og som er et kendt kodesprog, som mange udviklere kender og benytter.

Hvad er et CMS?

Et CMS eller et content management system er en platform, der kan håndtere det bagvedliggende indhold til publicering online, hvilket oftest vil sige et website. Det er dér redaktørerne arbejder med teksten, billederne, videoerne, stylingen og opsætningen af indholdet, så indholdet vises med det rigtige design i browseren for de besøgende på sitet. Men et CMS kan bruges til at administrere mange forskellige funktioner, herunder en hjemmeside, en selvbetjeningsløsning, et intranet, en webshop, en app og så videre. Der er mange muligheder for at brugerdefinere det, der skal kunne administreres fra CMS. Med integrationer til andre systemer kan CMS tilmed bruges til at administrere indhold og data, der findes i andre systemer, eksempelvis et product information system (PIM), der håndterer produktdata for en webshop. Derfor kaldes CMS-delen også for et backoffice eller et cockpit, fordi det er det virtuelle rum, hvorfra man styrer meget af sin online forretning eller snitflader til sin organisation.

Hele processen er gået hurtigt og effektivt. Og det var vigtigt for os. Designet var givet qua designkrav fra Opel, men resten er jo bygget fra bunden inklusiv alt indhold. Og inden for 3½ måneder fra vi indgik samarbejdet med Novicell, var vores sites i luften. Og vi har nu præcis den ønskede mulighed for at spejle vores kampagner ud på forhandlersites. 

Jacob Zeeberg, Forretningsudvikler, Interdan Bil A/S

Hvordan hostes Umbraco?

On-premise, i Microsoft Azure eller i Umbraco Cloud

En Umbraco-løsning kan hostes mere eller mindre som du vil have den. Den kan hostes on-premise, altså på lokale servere, eller i skyen enten på Umbracos egen Umbraco Cloud platform, eller på eksempelvis Microsofts Azure service.

Læs om Novicells hosting-ydelser

 

Hvordan kommer jeg i gang med Umbraco?

Novicell Premium er Novicells metode til at bygge et website med et solidt fundament, som din virksomhed kan leve og vokse i lang tid fremover. Løsningen giver dig mulighed for at komme i gang for et lille budget og med få udviklingsomkostninger. Du kan selv vælge hvilket CMS (content management system) din løsning skal baseres på, men Novicell rådgiver også ud fra jeres krav og behov. 

Vælg mellem det danske CMS Umbraco, som er baseret på Microsofts klassiske .NET teknologi eller Drupal, et af verdens mest udbredte CMS, baseret på PHP teknologi.

Novicell er teknologiuafhængige og derfor har vi lavet en Premium metode af begge fremragende open source CMSer, så du kan vælge frit. Uanset om du vælger Drupal eller Umbraco som CMS, får du den samme funktionalitet i din webløsning.

Læs mere om Premium på linket herunder og kontakt os for at få et kursus i Umbraco eller evt adgang til en tutorial i vores Premium-løsning. 

Læs mere om Umbraco Premium

Hvem kan svare på spørgsmål om Umbraco?

Novicell er verdens største Umbraco udviklingshus - intet mindre. Vi kender platformen ned i de mindste detaljer og vi kan derfor svare på, hvad Umbraco er egnet til og guide dig i valg af teknologi og hvordan du opnår dine forretningsmål. Kontakt Novicell hvis du har spørgsmål til Umbraco.