Solid ud-af-boksen ecommerce platform

Shopify

Ehandel til mellemstore virksomheder med internationalt fokus

Shopify's ecommerce platform er et oplagt valg for mellemstore virksomheder med vækstambitioner i udlandet eller virksomheder, der foretrækker at leje sig ind i Shopify’s skalerbare infrastruktur frem for at investere i eget server-setup.

Omnicommerce

Shopify-platformen er opbygget med ecommerce som kernefunktion. Det betyder, at Shopify kan agere motor for en lang række websites til regionale markeder, fysiske butikker og marketplaces. Som virksomhed kan man lave traditionel ehandel via egen hjemmeside, sælge direkte via marketplaces som Amazon, Wish og Ebay eller sælge via de sociale medier; Instagram og Facebook. Styrken er kort time to market på nye initiativer, og platformen understøtter derfor en agil organisation med en klar digital strategi.

Med en lang række integrationsmuligheder kan Shopify bygges ind i din eksisterende forretning eller fungere som et simpelt første skridt ind på et nyt marked for en større etableret virksomhed.

Shopify’s styrker

Hurtig performance

Infrastruktur og servere ligger hos Amazon Webservices. Derfor skalerer platformen godt med mulighed for at trække flere serverkræfter ind, når din forretning har behov for det.

Mange salgskanaler

Mange muligheder for at bringe dine produkter i spil på de platforme, dine kunder allerede bruger, og de butikker, de allerede benytter.

Mange integrationsmuligheder

Shopify-platformen kan integreres til Dynamics, Nav, SAP og mange andre, så den tilpasses netop jeres forretningsbehov.

Analytics ud af boksen

Platformen indeholder gode indbyggede værktøjer til analytics af din forretning, din markedsføring og dine kunder.

Case: Pilgrim

Da Pilgrim fik behov for at skalere forretningen og optimere den eksisterende webshop, valgte det danske smykkebrand at bygge et helt nyt website.

Til opgaven valgte Pilgrim Novicell som partner til både design, frontend, backend, drift og online marketing. Udgangspunktet for samarbejdet var Pilgrims forretning, og en skalerbar løsning var et af nøgleordene fra start. Med 6 sprog, nationale kampagner, forskellige valuta, forbrugervilkår og meget andet landede løsningen på en Shopify-platform med integrationer, som egner sig godt til et commerce-site som Pilgrims.

Læs Pilgrim casen

Et agilt værktøj med den rette digitale partner

Shopify kan for nogle mindre virksomheder dække hele ecommerce-behovet. For større virksomheder er platformen derfor ofte et tillægsværktøj til det store ecommerce-setup, der gør det muligt at rykke hurtigt på nye markedstiltag. Det kan være etablering af et nyt marked, produktområde eller brand eller direkte salg via marketplaces eller sociale medier.

Med Novicell som partner får du både den forretningsmæssige støtte og de tekniske kompetencer til at løfte din forretning med digitale løsninger som Shopify. Vi leverer strategisk forretningsrådgivning og sparring på valg af teknologi, og så er vi teknologiuafhængige. Vores digitale forretningskonsulenter har et struktureret metodeapparat til at bringe din forretning sammen med den rigtige teknologi og den rigtige strategi.

Case: Becksöndergaard

For nylig valgte Becksöndergaard at få lavet en helt ny webshop. Ehandel er nemlig en vigtig direkte salgskanal ud til slutbrugerne, men kun én af mange, da Becksöndergaard også afsætter sine produkter igennem forhandlerwebshops som Zalando og via fysiske shop-in-shops.

Den nye Shopify ehandels-løsning er konstrueret på en måde, så den kan understøtte salget igennem alle salgskanalerne. Et vigtigt værktøj her er vedligeholdelsen og oprettelsen af produkter, som er en del af ehandels-løsningen.

Læs Becksöndergaard casen

Vil du høre mere om Shopify, så tag kontakt til mig!