Dynamicweb

All-In-One Platform​

Derfor bør du vælge Dynamicweb

Valget af CMS kræver altid nøje overvejelser i forhold til at afklare, om systemet kan understøtte forretningsprocesserne i virksomheden optimalt. Derfor anbefaler vi at starte med en workshop, hvor du bliver afklaret på dine behov og muligheder for at vælge det bedste CMS for din virksomhed. Dynamicweb er et sikkert, stabilt og fleksibelt valg af CMS.

5 grunde til at vælge Dynamicweb

  1. Mange standardfunktionaliteter, som hjælper dig hurtigt i gang  - f.eks. med e-handel
  2. Stort udvalg af ekstra moduler, der er lige til at bygge ovenpå
  3. En samlet platform - All-in-one business platform
  4. Integration til de bagvedliggende forretningssystemer
  5. God til sprogversioneringer samt at håndtere flere websites i samme løsning

Dynamicweb er en alt-i-én platform til content management, e-handel, online marketing og integration.

Hos Novicell oplever vi en stor tilgang af kunder, som har en eksisterende online platform eller ønsker at flytte over på Dynamicweb. Fælles for disse kunder er, at de søger en partner, der både har de fornødne udviklingskompetencer og veletablerede processer for service og support samt en forståelse for online forretning.

Softwareudvikling og forretningsudvikling går hånd i hånd

Tillidsfuldt samarbejde om forretningskritiske processer

Dit website bliver stadig mere forretningskritisk for din virksomhed. Jo mere digital man som virksomhed er, jo mere vil websitet fungere som centralnervesystem i virksomhedens samarbejde med kunder og øvrige interessenter.

Det skaber behov for at præsentere produktinformation, priser og kampagner i et veldesignet interface med lynhurtige dataflows, der kan præsentere realtime data fra tredjepartssystemer som f.eks. PIM, ERP, CRM. Det kræver god arkitektur og gode integrationer systemerne imellem.

I Novicells Dynamicweb team møder vi jævnligt virksomheder, som kæmper med at få alle disse integrationer til tredjepartssystemer til at fungere problemfrit, ofte fordi integrationsopgaverne er mere komplekse end virksomhedens eksisterende webleverandør har kompetencer til at løfte.

 

Søger du en ny udviklingspartner til din Dynamicweb-platform?

Det er enkelt at skifte leverandør på Dynamicweb

At skifte partner på en Dynamicweb-platform er enkelt. Dit website er udviklet på en standard platform og ofte hostet af Dynamicweb. Derfor skal du blot underskrive en partnerskifterklæring og så vil løsningen kunne overflyttes til Novicells udviklingsteam inden for en uge.

Inden vi eventuelt kommer så langt er det dog anbefalingen at få lavet et review af websitets kildekode, således at I inden en beslutning om partnerskifte, har Novicells vurdering af websitets tilstand. Man kan sammenligne det med en tilstandsrapport, som det er kendt ved hushandler.

Du vil samtidig møde teamet, som vil være dine kontakter i dagligdagen. Et partnerskab handler foruden kompetencer også om kemi, og det er vigtigt med gensidig tillid for at samarbejdet kan være både forretningsudviklende samt føles rigtigt.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

Premium Solution Partner 

Novicell er certificeret Dynamicweb Premium Solution Partner. Det betyder, at vi er et ud af 12 bureauer i Danmark, som har størst erfaring med CMS'et. Vi har derfor mulighed for at sparre direkte med Dynamicwebs egne udviklere og kan påvirke, hvordan fremtidens løsninger skal se ud. Den ekspertise gør os til en kompetent udviklingspartner, hvis du overvejer Dynamicweb som CMS. 

Dedikeret udviklingsteam - klar til at hjælpe

Novicell har et udviklingsteam med 15 certificerede medarbejdere, der alle arbejder udelukkende med Dynamicweb.

15

dedikerede og certificerede udviklere i Dynamicweb-teamet

Vi vinder priser for vores løsninger

Hvert år kårer Dynamicweb årets bedste danske og udenlandske løsningerne.

2019 sammen med PLUS for 'Årets kundeløsning'

2018 sammen med PLUS for 'Årets B2C-løsning'

2017 sammen med Europcar som 'Årets Corporate Marketing-løsning'

2016 sammen med HC-CARGO som 'Årets B2B-løsning'

og så videre.

 

Læs mere om Dynamicwebs priser

Læs mere om vores Dynamicweb-kunder...

Vil du vide mere om Dynamicweb?

Send mig gerne en mail - så tager vi en uforpligtende snak om Dynamicweb og platformens muligheder.