Verdensledende open source CMS

Drupal

Novicell som Drupal partner

Novicells Drupal team arbejder tæt sammen med husets frontendere, projektledere, og arkitekter, og derudover har vi samlet online markedsføringseksperter, forretningsudviklere, designere og dataanlytikere i samme hus for at levere sparring på alle områder af vores kunders forretninger. 

Hos Novicell tager vi udgangspunkt i din forretningsmodel, så vi er sikre på, at du får det optimale ud af din webløsning. Overvejer du at skifte til Drupal, giver vi grundig vejledning i hvornår Drupal er den rigtige løsning og hvornår det ikke er det.

18

års erfaring med PHP
(kodesproget bag Drupal)

12

kollegaer i vores
dedikerede Drupal-afdeling

15+

Drupal løsninger leveret

Drupal website til Dyrenes Beskyttelse

Vores fokus for samarbejdet har været at løfte niveauet for vores digitale services og den digitale forretning, så det kommer dyrene til gode. Den nye digitale platform skal være med til at synliggøre vores arbejde og gøre vores services mere tilgængelige - og i den proces har Novicell været en stærk og kompetent medspiller.

Michael Lund Madsen, Digital Manager, Dyrenes Beskyttelse

Læs case om Dyrenes Beskyttelse

Vi samarbejder med:

Vi deler viden

Novicell driver drupal.dk

Drupal.dk er den største, danske online kilde til Drupal information. Community-sitet har mere end 1.300 medlemmer, og her finder du tutorials og guides bl.a. udviklet af Novicells Drupalafdeling, cases, jobopslag og et stort vidensforum. 

Vi har derfor fingeren på pulsen, når det gælder nye Drupal-moduler og løsninger. 

Vi opsøger den nyeste udvikling

Hos Novicell gør vi en dyd ud af at gøre os selv klogere og dygtigere. Vi besøger derfor konferencer både i danmark og i udlandet.

I Drupal teamet besøger vi DrupalCon for at dele viden med vores kollegaer og konkurrenter om det nyeste indenfor Drupal.

Drupal er et open source CMS

Med open source betaler du ikke dyre licenser for softwaren - kun for udviklingstiden. Koden er frit tilgængeligt, og dermed binder du dig ikke til et bestemt udviklingshus, men kan skifte leverandør når som helst. 

I det verdensomspændende community er der er skabt et væld af moduler, som kan bygges ovenpå kernen. Der er blandt andre ecommerce, sprogversioneringer og mange integrationsløsninger. Derfor får du et fleksibelt website af høj kvalitet, som kan tilpasses dine behov.

Vil du vide mere om Drupal?

Kontakt mig gerne for yderligere information omkring vores Drupal-kompetencer