Verdensledende open source CMS

Drupal

Novicell som Drupal partner

Novicells Drupal team arbejder tæt sammen med husets frontendere, projektledere, og arkitekter, og derudover har vi samlet online markedsføringseksperter, forretningsudviklere, designere og dataanlytikere i samme hus for at levere sparring på alle områder af vores kunders forretninger. 

Hos Novicell tager vi udgangspunkt i din forretningsmodel, så vi er sikre på, at du får det optimale ud af din webløsning. Overvejer du at skifte til Drupal, giver vi grundig vejledning i hvornår Drupal er den rigtige løsning og hvornår det ikke er det.

20

års erfaring med PHP
(kodesproget bag Drupal)

13

kollegaer i vores
dedikerede Drupal-afdeling

25+

Drupal løsninger leveret

Drupal website til Dyrenes Beskyttelse

Vores fokus for samarbejdet har været at løfte niveauet for vores digitale services og den digitale forretning, så det kommer dyrene til gode. Den nye digitale platform skal være med til at synliggøre vores arbejde og gøre vores services mere tilgængelige - og i den proces har Novicell været en stærk og kompetent medspiller.

Michael Lund Madsen, Digital Manager, Dyrenes Beskyttelse

Læs case om Dyrenes Beskyttelse

To prisvindende, skræddersyede Drupal-sites til Røde Kors

Novicell har leveret to digitale platforme til Røde Kors: rodekors.dk og mitrodekors.dk.

Organisationens overordnede brand-site rodekors.dk fortæller historien om Røde Kors. Samtidig skal det være så let som muligt for brugeren at støtte organisationens projekter. Derfor var løsningen en stabil platform med høj brugervenlighed og god performance i spidsbelastninger.

Rodekors.dk vandt prisen for årets Bedste Interesseorganisations Website til Drupal Splash Awards 2019.

Sideløbende fungerer mitrodekors.dk som en portal for de 32.000 frivillige i organisationen. Platformen er et socialt medie, som skaber netværk på tværs af de frivillige og fastholder deres loyalitet til organisationen.

Mitrodekors.dk vandt prisen for Bedste Social/Community løsning til Drupal Splash Awards i 2019. 

De to websites er bygget i Drupal 8. De deler en stor del af kodebasen, hvilket dels sparer tid i udviklingsprocessen, når basale funktionaliteter kun skal laves én gang, dels letter arbejdet for redaktørerne med samme funktionalitet begge steder.

Læs Røde Kors Case

Ny Drupal-webshop til VVS-Eksperten

Vi har fået en webshop, der ser rigtig godt ud og som – ikke mindst – hjælper vores kunder med hurtigt og effektivt at finde information om varer, lagerstatus og priser. Løsningen er robust – selv i spidsbelastningssituationer som Black Friday.

Allan Elgaard, CEO, VVS-Eksperten

Læs case om VVS-Eksperten

Løsningen til vvs-eksperten vandt sølv i kategorien årets Bedste E-commerce website ved Drupal Splash Awards 2019.

Vi samarbejder blandt andre med:

Drupal-løsning til Center for Offentlig Kompetenceudvikling

Kursusplatform til COK

COK har udbudt kurser og uddannelse i mere end 50 år og håndterer i dag knap 20.000 årlige bookninger, hvor tilmeldingerne foregår via hjemmesiden. Platformen for at udbyde kurser og uddannelse er derfor et nøgleværktøj, da det skal være let for kommunalt ansatte at finde og booke sig ind på relevante kurser. Og det har Novicell hjulpet med.

Læs COK casen

Vi opsøger den nyeste udvikling

Hos Novicell gør vi en dyd ud af at gøre os selv klogere og dygtigere. Vi besøger derfor konferencer både i Danmark og i udlandet.

I Drupal teamet besøger vi DrupalCon for at dele viden med vores kollegaer og konkurrenter om det nyeste indenfor Drupal.

Vores udviklere er certificerede til højeste niveau

I vores udviklerteam er de eneste 2 danskere, der har opnået titlen ”Drupal Grand Master”. Denne titel opnås ved at gennemføre alle tre Drupal 8 udviklercertificeringer. Titlen er opnået af blot 212 ”Drupal 8 Grand Masters” på verdensplan, og dette er et kvalitetsstempel uden lige.

Novicells Drupal-udviklere har desuden titler som ”Certified Developer” og ”Certified Front End Specialist”.

Drupal er et open source CMS

Med open source betaler du ikke dyre licenser for softwaren - kun for udviklingstiden. Koden er frit tilgængeligt, og dermed binder du dig ikke til et bestemt udviklingshus, men kan skifte leverandør når som helst. 

I det verdensomspændende community er der er skabt et væld af moduler, som kan bygges ovenpå kernen. Der er blandt andre ecommerce, sprogversioneringer og mange integrationsløsninger. Derfor får du et fleksibelt website af høj kvalitet, som kan tilpasses dine behov.

Vil du vide mere om Drupal?

Kontakt mig gerne for yderligere information omkring vores Drupal-kompetencer