Softwareudvikling og IT arkitektur

Et website eller en webshop er omdrejningspunktet for hele den digitale forretning. Derfor bør du vælge platform og ikke mindst udviklingspartner med omhu. 

En solid løsning skaber resultater og performer optimalt. Både når det kommer til integration, loadtider, søgemaskineoptimering og datasikkerhed.

Få en platform, der passer til dig

Det er let at lade sig forføre af teknologien og alle de nyeste muligheder. Men det er ikke altid, vi bør bygge en kompleks 'rumraket' - bare fordi, vi kan. Vi skaber den løsning, der giver størst værdi for jeres virksomhed.

Novicell er et CMS-uafhængigt udviklingshus med allerhøjeste kodestandard. Vi kan hjælpe dig med stort set alt inden for system- og softwareudvikling samt IT arkitektur - og vi er eksperter i følgende CMS'er:

Er du i tvivl om, hvilken platform, der er det rette for din virksomhed?

Vi har samlet de ting, du skal tage stilling til, inden du vælger CMS og udviklingshus

Sådan vælger du CMS

Det kan vi også

Vi udvikler også mange andre spændende løsninger, som bare ligger skjult for de fleste. Se fx vores case på Intranet til TDC.

Vi leverer også platforme til spændende organisationer til håndtering af events. Venma er udviklet af Novicell og bruges til håndtering af frivillige hos blandt andet Smukfest, Roskilde Festival og VM i Sejlads.

Læs mere om Venma her

 

Metoden gør forskellen

Hos Novicell arbejder vi efter et velfungerende metodeapparat på baggrund af vores 16 års erfaring med softwareudvikling. Vi bruger scrum, som giver fleksibilitet og skaber plads til videreudvikling undervejs. Samtidig benytter vi de bedste projektstyringsværktøjer, så du som kunde altid er fuldt opdateret med projektet. 

Sådan sikrer vi optimale udviklingsprocesser

Vil du høre mere om vores kompetencer inden for softwareudvikling?

Kontakt mig gerne for en snak om platforme, IT-arkitektur og andre opgaver inden for systemudvikling