Vi leverer gennemtænkte digitale løsninger

 

Novicell er forretning online

Vi har samlet strategiske og tekniske kompetencer, så vi kan rådgive jer på kompetent vis og hjælpe jer med at føre anbefalingerne ud i livet. 

Vores team af udviklere, strateger, designere og marketingeksperter vil hjælpe jer at træffe de rigtige digitale valg for netop jeres virksomhed. Det er sådan, vi skaber resultater. Tilgangen er digital. Målet er at udvikle din forretning.

Vi er ikke din leverandør

Vi vil meget hellere være din digitale samarbejdspartner. Allerhelst i et langvarigt samarbejde, hvor vi udfordrer hinanden år efter år.

Vi måler alt

Det er afgørende for os at måle på og handle ud fra alt, vi laver. Hvorfor? Fordi vores løsninger skal munde ud i vækst og forretningsudvikling for vores kunder. 

Vi gør os umage

Hvad end det er metoden til strategiudvikling, til projektstyring eller til datasikkerhed, er værktøj og processer nøje sammensat og velafprøvede.

Digital strategi

Realisér dine forretningsmål

En digital forretningsstrategi sikrer, at I når de overordnede mål for jeres forretning. Vi hjælper med at prioritere og målrette virksomhedens online aktiviteter, så strategien også bliver ført ud i livet.

Webløsninger, E-commerce og IT-arkitektur

Optimal brug af teknologi og data

Novicell har udviklet websites, e-handelsløsninger, intranet og custom software siden 1998. Vi er CMS-uafhængige, men har leveret flest løsninger i Umbraco, Drupal og Sitecore. Målet er altid optimal performance.

Vi kan hjælpe din virksomhed med alt inden for web- og systemudvikling, IT arkitektur, data flow og integration. Vores metodeapparat er Scrum-baseret og fleksibelt, og vi bruger de bedste projektstyringsværktøjer, så du altid er fuldt opdateret på projektet. 

Design og UX

Brugervenlighed giver resultater

Vi designer webløsninger på baggrund af analyser, data og brugertests. Fokus er på usability og online konverteringer, mens vi sammen udvikler jeres visuelle identitet. For at give dig en bedre fornemmelse for layout og funktionalitet, designer vi direkte i browseren. Så ved du, hvordan websitet rent faktisk virker på de forskellige enheder - helt fra start.

Digital Marketing

Synlighed og konverterende, loyale kunder

Novicell finder den mest effektive kombination af digitale marketingindsatser til netop din virksomhed. Vi genererer relevant trafik og flere konverteringer ud fra fakta, faglig indsigt og omfattende erfaring.

Vi har en forretningsorienteret og analytisk tilgang til konverteringsoptimering, SEO, email marketing, sociale medier og annoncering, og har også mange års erfaring med content marketing, kreativ konceptudvikling og brandingkampagner.

 

Cloud Services

Cloud services og teknisk kompetent support

Du kan altid komme i kontakt med vores dedikerede Cloud service team, når du har spørgsmål eller ønsker til din webløsning. Novicell tilbyder forskellige cloud services setups - skræddersyet til din forretnings behov.

Vi sørger for alle sikkerhedsopdateringer af din løsning og opbevarer naturligvis sagsdokumentation og kode forsvarligt.

Data Value

Værdifuld indsigt i virksomheden og kunder

Data Value gør dig klogere på virksomhedens salgs- og marketingprocesser. Fortæl os, hvad vil du vide om din egen forretning, så hjælper vi med at samle, analysere og eksekvere på data. Hvor klassisk business intelligence samler og udstiller data i rapporter og dashboards, så forretningsudvikler, automatiserer og skalerer vi dit setup, så det kontinuerligt skaber værdi.

Webtilgængelighed

Webtilgængelighed er gode brugeroplevelser

Vidste du, at op mod 20% af verdens befolkning lever med en eller anden form for handicap som giver dem særlige udfordringer og behov, når de færdes online? Løsningen for disse mennesker er at gøre dit website tilgængeligt for alle. Det gælder både struktur, navigation, indhold og ikke mindst design. Webtilgængelighed er ikke længere et valg men noget alle enten skal eller bør arbejde med. 

Vil du høre mere om vores kompetencer?

Så kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om, hvordan I kan udvikle jeres forretning digitalt.

Novicell er certificeret partner hos