Videndeling

Afholdte seminarer

Indsigt og udsyn

Hvert år afholder vi en række seminarer med over 500 deltagere alene i Danmark
Her på siden kan du se emnerne fra vores afsluttede seminarer.

Seminarer 2020

Management Brief 

Vi havde fornøjelsen af at invitere inden for i den smukke Børssal på Børsen. Dagen bød på en række inspirerende talere, herunder investor, iværksætter og MF’er Tommy Ahlers; og fælles for alle talerne var, at de har arbejdet med at digitalisere kerneforretningen i deres virksomhed.

Vi satte fokus på, hvordan man kan ruste sin virksomhed digitalt til at konkurrere i fremtiden. Derfor trådte vi et skridt tilbage og diskuterede: Hvordan bygger man egentligt et digitalt fundament og en infrastruktur, der ruster virksomheden til det? Og hvordan leder man sin virksomhed til at tage de næste digitale skridt?

 

 

Digitale frontrunners

Fordele og muligheder med en Customer Data Platform

På seminaret præsenterede Jens Hagbard Grønkjør, hvordan man kan skabe forbedrede kunderejser og -oplevelser med en CDP. Deltagerne blev taget med på processen hen imod at få en CDP med afsæt i dataindsamling, -bearbejdning og -anvendelse og fik forklaret hvordan den kan afføde salg.

Vil du vide mere? Så er Jens din kontaktperson

Personalisering i Sitecore 

En af Danmarks førende Sitecore-eksperter viste deltagerne forskellige måder at komme i gang med at personalisere budskaber i  Sitecore med afsæt i praksisnære eksempler fra virksomheder, der allerede arbejder med personalisering. Så deltagerne kunne blive endnu mere relevant for deres kunder. 

Vil du vide mere? Så er Christian din kontaktperson.

Effektiv og datadrevet affaldsindsamling

På seminaret præsenterede Jan Krüger Bodholt, Økonomichef, Reno Djurs og Jens Grønkjær, Business Intelligence Director, Novicell en intelligent dataløsning, der kan optimere kørselsmønstre og tømningsfrekvenser for affaldskuber og husholdningsrenovation. 

Novicell har sammen med Reno Djurs udviklet en prisdygtig løsning til intelligent tømning af kuber. Systemet indsamler data fra hver tømning for at kunne designe et intelligent tømningsmønster, der både skal forebygge, at kuberne bliver overfyldte og undgå, at en vognmand kører unødvendigt ud og tømmer en kvartfyldt kube. I ruterne er naturligvis indregnet sæsonudsving og et ønske om færrest muligt kørte kilometer.

Novicell har også hjulpet Reno Djurs med at udvikle en intelligent løsning til at "tracke" tømning af spande ved husstande. Vi tager jer igennem begge løsninger på seminaret.

Er jeres kunderejse i virkeligheden en forkølet brugerrejse, der leder brugerne til jeres konkurrenter?

Vi inviterede til seminar i København Zoo, hvor vi, med assistance fra Dansk Industri og Google, satte fokus på de indsatser og den adfærd, der har mest indflydelse i det øjeblik, hvor brugere evaluerer brand og produkter digitalt.

Her kunne deltagerne få indsigt i, hvordan brugere ikke blot finder deres website, men også hvordan de kommer til den konklusion, at de bør vælge netop deres brand, produkt eller service. Vi dykker samtidig ned i, hvad man som virksomhed kan gøre internationalt.

Drupal Meetup - 360o rundt om Drupal

Nysgerrig på opgradering til Drupal 8/9 eller blot sulten på ny viden om Drupal?
På Drupal Meetup åbnede vi hjernerne op på nogle af de mennesker, der ved allermest om Drupal. Her kunne man møde den højest certificerede Drupal-udvikler i verden, en såkaldt ”Drupal Grand Master”, man kunne også møde Kino.dk, som anvender Drupal 8 til deres nye streamingguide, streamingguide.kino.dk. Derudover præsenterede vi masser af showcase features fra nogle af vores andre kunders Drupal-løsninger. 

VIP-arrangement om datadrevet forretningsudvikling

Til et hyggeligt VIP-arrangement, inviterede vi direktører og relevante beslutningstagere i timeregistrerende virksomheder, på Michelin-restauranten, Gastromé, i Aarhus.

Inden middagen præsenterede vores CEO, Per Kirchner, sine erfaringer med datadrevet ledelse og værdien heraf. Derefter fortalte vores BI Director, Jens Grønkjær, om Novicells rejse mod at blive en forretning, der vækster på et fundament af integrerede data dashboards via daglig projekt- og kapacitetsstyring. Sidst men ikke mindst blev der serveret en gourmet middag i særklasse med vinmenu og dertilhørende lækkerier på en af landets mest anerkendte restauranter.

Seminarer 2019

Flyt og følg forretningen med data

Med afsæt i produktet Novicell Insights gav Digital forretningsudvikler og dataafficionado Kristian Bilenberg en grundig gennemgang af, hvordan man kan dokumentere sine digitale succeser og udpege optimeringsmuligheder.
Seminaret var bygget op om en lang række eksempler hentet fra den lange række af KPI-setups, som han selv og Novicell har opsat for eksempelvis Pressalit, Waoo, Kamstrup, Krifa, Hotel Vejlefjord, Vilomix, Lantmännen, KosanGas, etc.

Sådan skaber du killer content, der konverterer

Fem af vores content-entusiastiske oplægsholdere indenfor strategi, kommunikation, UX, design og video gav deltagerne inspiration og viden om, hvordan du kan optimere dine konverteringer ved at skabe killer content.

Strategisk Kundeservice

Skab bedre kundeoplevelser med integreret kundeservice. 

Toke Lund, Heidi Collin og Carl Hye Thaisen fra helphouse fortalte om hvordan integration af høj kundeservice gennem hele kunderejsen - både online og ofline - giver øgede forretningsresultater og højere kundetilfredshed.

Halvdagsseminaret var arrangeret i samarbejde med FDIH og helphouse.

Marketing Automation
– som virker for salg og marketing

Deltagerne på seminaret fik helt konkrete tips og råd til, hvordan de kan arbejde med automation i såvel salgs- som marketingafdelingen. Og viden om, hvordan man kommer i gang med at automatisere sin salgs- og marketingindsats og får skabt målbare resultater. 

TECH-Trends 

Asger Laursen tog os  med på en rejse ind i informationsrevolutionen og gav sit bud på, hvor udviklingen var på vej hen med målet at svare på, om vi kan lære at være et skridt foran – i stedet for bagved?

Video, Video, Video

Kom godt i gang med at lave effektivt videoindhold som understøtter din forretning. 

Novicells egne digitale eksperter Aske Kornum Andersen og René Bygballe tog afsæt i egne produktioner og tilgang til det strategiske arbejde med video. Oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig kommer og løftede sløret for, hvordan en fokuseret indsats med video-indhold har øget deres konverteringer markant.

Umbraco 8 - skal du opgradere?

Stifter af Umbraco Niels Hartvig og vores CTO Adam Peter Nielsen gav en præsentation af de nye features i Umbraco 8 og anbefalinger til, om deltageren burde overveje at opgradere til Umbraco 8.

Vi var også med her

Vækst din forretning globalt med international SEO

På et seminar afholdt i samarbejde med FDIH kunne du få konkret viden om, hvordan din forretning kan vinde kunder og klare sig bedre end konkurrenterne - ved at være synlig på de vigtigste søgemaskiner på globalt plan.

Deltagerne fik en strategisk forståelse for den vigtigste søgemaskine, Google og blev klædt på til, at kunne definere deres virksomheds egen internationale SEO-strategi.

 

'OffDig Week 2020'

I forbindelse med Danmarks største, virtuelle event og læringsplatform om offentlig digitalisering: OffDig Week 2020 deltog vi med et live caseoplæg:

Caseoplæg Renodjurs: Bedre borgeroplevelser med brug af data

Offentlige organisationer har masser af data, der kan opsamles og afrapporteres, men hvordan får man værdi ud af data? Den virkelig værdi af data opstår, når data bruges til at forbedre brugeroplevelse.

Jens Hagbard Grønkjær, Business Intelligence Director vil fortælle om processen for afdækning af en borgerrejse, og med udgangspunkt i en case fra RenoDjurs vise hvordan data forbedrer brugeroplevelsen. RenoDjurs henvendte sig til Novicell med et ønske om at forbedre borgernes oplevelse omkring dagrenovation og tømning af bundfældningstanke. Løsningen indsamler en række informationer om eksempelvis tømningsstatus og -tidspunkt, og stiller disse informationer til rådighed for borgerne. Løsningen forenkler også administrationen samt skaber mere effektive arbejdsprocesser.

Vil du vide mere? Så er Jens din kontaktperson

Masterclass X René Kodbøl Bygballe: Facebook Messenger Marketing

1,5 times Masterclass med fokus på følgende:

God kundeservice og glade kunder er den bedste markedsføring. Hvorfor? Fordi god kundeservice er penge værd!

Her kunne du få indblik i hvordan du udnytter Messenger og beskedtjenester generelt til at skabe bedre kundeservice og værdi for dine kunder.

Underviser: René Kodbøl Bygballe har i løbet af de seneste 8 år som certificeret konsulent specialiseret sig indenfor planlægning og eksekvering af digitale kampagner og arbejder primært med Google Ads og Paid Social – annoncering på sociale medier.

Konferencen 'Den Digitale Borger'

Konferencen fokuserede på den gode digitale dialog mellem borgerne og det offentlige. Vores Chef for Online og Digital Design Henrik Rivera holdt oplægget: 'Vi er bare mennesker'.

Henrik tog deltagerne med på rejsen som digital borger i Danmark med udgangspunkt i sine helt egne erfaringer. For Henrik ER jo også en digitale borger. Oplægget handlede om hvem han mødte, hvilken information han fik, og hvorfor havde/har han svært ved at bruge offentlige digitale løsninger? Sat på spidsen: Behøver det digitale møde med det offentlige virkeligt være radikalt anderledes end at købe en bog på Saxo? Med udgangspunkt i sig selv og en case fra Favrskov Kommune viste Henrik, hvordan tilgængeligt webdesign kan give ham en bedre brugeroplevelse.

Agillic Summit 2019

Novicell var med på Agillic Summit, hvor temaet var ”The naked truth about omnichannel”.

Vores Digitale forretningsudvikler Tina G. Nielsen var med i paneldebatten om personalisering, der er et drøneffektivt værktøj. Du kunne besøge vores stand og få konkrete indspark til dit personaliserings- og segmenteringssetup. Er det tunet til både nuværende og fremtidige udfordringer. Eller ved du, hvordan du kan få endnu mere ud af jeres data?
Tina står klar til hjælpe - du kan skrive til hende her

BrightonSEO

Europas største søgemaskine-konference, hvor mere end 3.500 søgemaskine-nørder deltager.

International SEO Manager Kenneth W. Christensen holdt oplægget ” Er SEO relevant i 2019” for 400+ deltagere. Oplægget tog afsæt i resultaterne fra Novicell UKs analyse af UK's 80 største E-commerce shops fra et SEO-perspektiv, hvor mere end 50 SEO-faktorer var taget i betragtning. Er du interesseret i at høre, om SEO har en signifikant positiv effekt på både omsætning og profit og om hvilke SEO-faktorer, du skal allokere dine resourcer til, hvis du vil have success i søgemaskinerne i 2019? Så bare grib fat i Kenneth.

Digitaliseringsmessen 19

Vi var med på Digitaliseringsmessen som tiltrak 2000+  mennesker og ca. 120 udstillere.

Den årligt tilbagevendende messe understøtter det fællesoffentlige mål om øget digital kommunikation ved at sætte fokus på digitale løsninger og effektiviseringsmuligheder i kommunerne. Vores fokus var tilgængelighed på websites, og du kan tage fat i Anja, hvis du vil vide mere.

Sitecore Personalisation – How to get started

Vi var med i London for at høre meget mere om personalisering med Sitecore.

Personalisering er et af de stærkeste værktøjer i Sitecore platformen, og vi fik et grundigt indblik i mulighederne. Seminaret blev afholdt af Novicell UK i London, og på seminaret fik deltagerne mulighed for at møde en række internationale og engelske virksomheder.

E-handelskonferencen 2019

Novicell havde inviteret Danske Spils Head of CRM og Digital Marketing Jesper Thyssen med på scenen. Sammen med vores Direktør for strategi Toke Lund holdt de oplægget: "Kunden i centrum – fra floskel til handling". Oplægget tog afsæt i hvordan Danske Spil har arbejdet med digitale brugerrejser og skabt endnu stærkere kunderelationer.

Web Summit 2019

For 3. år i træk var Novicell værter for en stor gruppe danskere med strategisk ansvar for virksomhedens digitale tilstedeværelse.

5. november 2019 inviterede vi sammen med Agillic til Meet up for danske Web Summit deltagere til et stort netværksarrangement. Her var over 220 deltagere samlet, og der blev delt viden, oplevelser og masser af digitale visitkort.

Commerce Excellence 2019

På Commerce Excellence 2019 i Oslo holdt  vores Direktør for Digital Strategi & International Ecommerce Toke Lund oplæg om 'Effective and agile commerce'.