Videndeling

Afholdte seminarer

Indsigt og udsyn

Hvert år afholder Novicell en række seminarer med over 500 deltagere alene i Danmark

 

Her på siden kan du se emnerne fra vores afsluttede seminarer.

Tilbage til aktuelle seminarer

1. halvår 2019

Strategisk Kundeservice

Skab bedre kundeoplevelser med integreret kundeservice. 

Toke Lund, Heidi Collin og Carl Hye Thaisen fra helphouse fortalte om hvordan integration af høj kundeservice gennem hele kunderejsen - både online og ofline - giver øgede forretningsresultater og højere kundetilfredshed.

Halvdagsseminaret var arrangeret i samarbejde med FDIH og helphouse.

Marketing Automation
– som virker for salg og marketing

Deltagerne på seminaret fik helt konkrete tips og råd til, hvordan de kan arbejde med automation i såvel salgs- som marketingafdelingen. Og viden om, hvordan man kommer i gang med at automatisere sin salgs- og marketingindsats og får skabt målbare resultater. 

TECH-Trends 

Asger Laursen tog os  med på en rejse ind i informationsrevolutionen og gav sit bud på, hvor udviklingen var på vej hen med målet at svare på, om vi kan lære at være et skridt foran – i stedet for bagved?

Video, Video, Video

Kom godt i gang med at lave effektivt videoindhold som understøtter din forretning. 

Novicells egne digitale eksperter Aske Kornum Andersen og René Bygballe tog afsæt i egne produktioner og tilgang til det strategiske arbejde med video. Oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig kommer og løftede sløret for, hvordan en fokuseret indsats med video-indhold har øget deres konverteringer markant.

Umbraco 8 - skal du opgradere?

Stifter af Umbraco Niels Hartvig og vores CTO Adam Peter Nielsen gav en præsentation af de nye features i Umbraco 8 og anbefalinger til, om deltageren burde overveje at opgradere til Umbraco 8.

Er du særligt interesseret i bestemte emner?

Så kontakt Event og Relations Manager, Julie Marie Østergaard.

Vi var også med her

Agillic Summit 2019

Novicell var med på Agillic Summit, hvor temaet var ”The naked truth about omnichannel”.

Vores Digitale forretningsudvikler Tina G. Nielsen var med i paneldebatten om personalisering, der er et drøneffektivt værktøj. Du kunne besøge vores stand og få konkrete indspark til dit personaliserings- og segmenteringssetup. Er det tunet til både nuværende og fremtidige udfordringer. Eller ved du, hvordan du kan få endnu mere ud af jeres data?
Tina står klar til hjælpe - du kan skrive til hende her

BrightonSEO

Europas største søgemaskine-konference, hvor mere end 3.500 søgemaskine-nørder deltager.

International SEO Manager Kenneth W. Christensen holdt oplægget ” Er SEO relevant i 2019” for 400+ deltagere. Oplægget tog afsæt i resultaterne fra Novicell UKs analyse af UK's 80 største E-commerce shops fra et SEO-perspektiv, hvor mere end 50 SEO-faktorer var taget i betragtning. Er du interesseret i at høre, om SEO har en signifikant positiv effekt på både omsætning og profit og om hvilke SEO-faktorer, du skal allokere dine resourcer til, hvis du vil have success i søgemaskinerne i 2019? Så bare grib fat i Kenneth.

Digitaliseringsmessen 19

Vi var med på Digitaliseringsmessen som tiltrak 2000+  mennesker og ca. 120 udstillere.

Den årligt tilbagevendende messe understøtter det fællesoffentlige mål om øget digital kommunikation ved at sætte fokus på digitale løsninger og effektiviseringsmuligheder i kommunerne. Vores fokus var tilgængelighed på websites, og du kan tage fat i Anja, hvis du vil vide mere.

Sitecore Personalisation – How to get started

Vi var med i London for at høre meget mere om personalisering med Sitecore.

Personalisering er et af de stærkeste værktøjer i Sitecore platformen, og vi fik et grundigt indblik i mulighederne. Seminaret blev afholdt af Novicell UK i London, og på seminaret fik deltagerne mulighed for at møde en række internationale og engelske virksomheder.