Workshop

Betydningen af SEO

SEO for virksomheder på B2B og B2C markedet

Novicell har i samarbejde med Siteimprove designet et rundbordsseminar om betydningen af ​​SEO for virksomheder på B2B markedet og organisationer. Seminaret er en grundig gennemgang af de fordele, som du kan have af at bruge Siteimprove SEO modulet med efterfølgende mulighed for 1-1 samtaler med eksperter fra Novicell’s SEO team samt Siteimprove.

SEO modulet i Siteimprove Intelligence platformen anvendes allerede af en række større virksomheder og organisationer globalt. Eksperterne fra Siteimprove gennemgår en række spændende og brugbare eksempler på, hvordan SEO-modulet understøtter en fokuseret og målbar optimeringen af din virksomheds SEO-indsats.

Program

08.30 - 09.00 Morgenmad og tjek in
09.00 - 09.30 SEO trends v/Novicell
09.30 - 10.00 Hvad er dit website værd? v/Novicell
10.00 - 10.15 Pause
10.15 - 10.45 Om Siteimprove SEO v/Siteimprove
10.45 - 11.15 Hands-on med dit eget website
11.15 - 11.30 Spørgsmål

Vi slutter seminaret af med en Q&A samt 1-1 med eksperterne fra Novicell og Siteimprove​

Vil du have en demo-adgang til Siteimprove platformen før seminaret? 

Så send blot en mail til     Jens Peter Nielsen

Om Siteimprove

Siteimprove er en platform i skyen, der hjælper dig med at prioritere fejlene på dit website og øge din virksomheds digitale tilstedeværelse. Du kan forbedre kvaliteten af ​​indholdet i overensstemmelse med webtilgængelighedsstandarderne, øge den organiske trafik (SEO), overholde privatlivets krav (GDPR) og måle præstationen og rentabiliteten af ​​dit websted, alt sammen i samme platform.

Læs mere her om platformen 

 

Hvem er seminaret for?

Alle online ansvarlige/projektansvarlige, som skal kunne visualisere resultaterne af deres onlineindsats.

Seminarerne plejer at blive fuldttegnet, så vi tillader os at afmelde studerende og konkurrenter, hvis der ikke er plads. Hvis det er dig, får du selvfølgelig besked inden seminaret.

Tilmeld dig til seo workshop torsdag den 23. maj i København