Hands-on seminar

Kom i gang med personalisering i Sitecore

 

På dette hands-on seminar vil du lære, hvordan man kommer i gang med at anvende personalisering i Sitecore og hvordan man derigennem kan levere content, der gør indtryk. 

 

I en moderne, digital æra er det svært at være relevant over for alle sine kunder igennem massemarkedsføring. Derfor er personaliseret indhold en sti, som flere og flere virksomheder vælger. Personalisering er et af de stærkeste værktøjer i Sitecore-platformen og det kan netop hjælpe dig med at blive endnu mere relevant over for dine kunder.

Med personalisering kan du give dine kunder en skræddersyet og samlet oplevelse på tværs af kanaler, fordi du netop præsenterer kunderne for information, som de har udtrykt en interesse for. Det skaber troværdighed og loyalitet. Og det er faktisk lettere at komme i gang med end du tror.

På seminaret vil du blive introduceret til at komme i gang med personalisering i Sitecore - vist skridt for skridt.  Du vil bl.a. blive præsenteret for eksempler, hvor karrusel-bannere indeholder personaliserede budskaber skabt på baggrund af brugernes adfærd på sitet. Og du vil møde praktiske eksempler fra virksomheder, bl.a. Sol og Strand, der allerede arbejder med personalisering i Sitecore. Kort og godt: Et helt praksisnært seminar. 

Kom med og bliv endnu mere relevant over for dine kunder. Oplægsholderen er en af Danmarks førende Sitecore-eksperter. 

Program

09.00 Registrering 

09.15 Velkomst

09.20 Personalisering i Sitecore

v/Christian Tilsted, Chef Sitecore-afdeling, Novicell 

  • Definition af kundegrupper/målgrupper
  • Registrering af data fra alle interaktioner med dine kundegrupper/målgrupper
  • På baggrund af ovenstående skridt, hvordan skaber man så personaliserede budskaber i Sitecore - og hvordan bruges Sitecore Profilering?
  • Og hvordan skaber man personaliserede budskaber på tværs af kanaler?

11.30 Tak for i dag eller mulighed for at blive hængende og snakke med Christian 

Seminaret vil have fokus på selve opsætningen af Sitecore Profilering og personaliseringsmuligheder. Seminaret handler ikke om skriveteknik og skriftlige budskaber (men det kan vi naturligvis også hjælpe med - bare ikke lige på dette seminar). 

Vi byder naturligvis på morgenbrød og kaffe, så er vi godt i gang og vi elsker uformelle stemninger, hvor du kan spørge og kommentere undervejs.

Hvem er seminaret for?

- Websiteredaktører
- Content editors  
- Webansvarlige  
- Marketingansvarlige

Tilmeld dig her:

Kolding den 7. januar 

Sted: Hotel Comwell Kolding

Skovbrynet 1, 6000 Kolding

Tid: Kl. 09.00 - 11.30

København den 8. januar

Sted: Novicell, Amerika Plads 19, 2100 Kbh. Ø.

Kl. 09.00 - 11.30

Aarhus den 14. januar

Sted: Novicell, Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg

Kl. 09.00 - 11.30

Vi tillader os at afmelde studerende og konkurrenter, hvis der ikke er plads. Hvis det er dig, får du selvfølgelig besked inden seminaret.

Det er gratis at deltage, men vi har et no-show fee på 500 kr., hvis du ikke melder afbud. 

Om oplægsholderen

Christian Tilsted

Christian har både udviklet i Sitecore og  rådgivet virksomheder og organisationer i Sitecore-løsninger i mere end 15 år. Christian har evnen til at forklare Sitecore-funktioner og -muligheder i øjenhøjde. Og det krydrer han dygtigt med praktiske erfaringer og eksempler. Christian har haft fingrene nede i både danske og internationale virksomheders Sitecore-løsning - herunder, DEIF, Sol og Strand, The FA, L´Oreal og Linak.  

Vil du vide mere om Novicells Sitecore-kompetencer?

Læs mere her