OffDig Week 2020

Besøg Novicell fredag den 28. august

Besøg Novicell og hør faglige oplæg, drøft dit IT-set up og bliv opdateret og inspireret i godt selskab.

Du er velkommen hele dagen eller til at høre et enkelt oplæg.
Tilmelding er nødvendig af hensyn til plads og forplejning. 

få lavet en 

Hubspot sign up form

Program 

Dagen er tilrettelagt med god tid og lange pauser, så der er god tid til networking og til sparring med Novicells eksperter.

Tidspunkt

Kl. 8.30-15.00

Sted

Novicell
Søren Nymarksvej 6
8270 Højbjerg

Dagens talere

8.30 Ankomst, kaffe og morgenbrød

 

Oplæg #1

9.00 Bedre borgeroplevelse med brug af data

Offentlige organisationer har masser af data, der kan opsamles og afrapporteres, men hvordan får man værdi ud af data? Den virkelig værdi af data opstår, når data bruges til at forbedre brugeroplevelse. Jens Hagbard Grønkjær, Business Intelligence Director, og Kristian Bilenberg, Senior Data Value Consultant, vil fortælle om processen for afdækning af en borgerrejse, og med udgangspunkt i en case fra RenoDjurs vise hvordan data forbedrer brugeroplevelsen. RenoDjurs henvendte sig til Novicell med et ønske om at forbedre borgernes oplevelse omkring dagrenovation og tømning af bundfældningstanke. Løsningen indsamler en række informationer om eksempelvis tømningsstatus og -tidspunkt, og stiller disse informationer til rådighed for borgerne. Løsningen forenkler også administrationen samt skaber mere effektive arbejdsprocesser. 

Talere 

  • Jens Hagbard Grønkjær, Business Intelligence Director, Novicell
  • Kristian Bilenberg, Senior Data Value Consultant, Novicell

 

10.00 Kaffepause & networking

Mulighed for sparring med Jens og Kristian på baggrund af oplægget.

 

Oplæg #2

11.00 Digital transformation - hvad kan vi lære af private virksomheder?

Borgere agerer ikke anderledes, når de søger efter information på et offentligt website sammenlignet med f.eks. at købe et par sko i en webshop. For de digitale spilleregler og konventioner, som vi bærer med os, er summen af de digitale oplevelser, vi har som mennesker uanet kanal og afsender - og derfor er forventningerne til et besøg på et offentligt website ikke som en borger, men som en digital bruger. Med udgangspunkt i en undersøgelse af Region Midtjyllands website vil Jacob Quorning, Digital Strategy Manager, dele resultaterne, som viser hvorfor det er relevant at undersøge, hvilke ”konkurrenter” et offentligt website har, og hvad vi kan lære af det. Både i selve opbygning og design af websitet, men i lige så høj grad det digitale mindset, der betyder at website kontinuerligt er relevant for brugerne.   

Taler

  • Jacob Quorning, Digital Strategy Manager, Novicell

 

12.00 Frokost & networking

Mulighed for sparring med Jacob på baggrund af oplægget

 

Oplæg #3

13.30 Vi er bare mennesker

Hvad møder den digitale borger i Danmark? Henrik Rivera, Online Marketing og Digital Design chef og Digital tager dig med på rejsen som digital borger i Danmark med udgangspunkt i sine egne erfaringer. Henrik ER den digitale borger, og han lever i en verden af forstyrrelser. Hvem møder han, hvilken information får han, og hvorfor har han svært ved at bruge offentlige digitale løsninger? For behøver det digitale møde med det offentlige at være radikalt anderledes end at købe en bog på Saxo? Med udgangspunkt i konkrete eksempler og en case fra Favrskov Kommune vil Henrik vise, hvordan tilgængeligt webdesign kan give ham en bedre brugeroplevelse.

Taler

  • Henrik Rivera, Online Marketing og Digital Design chef, Novicell 

 

Fredagsbar #

14.30 Casual Fredagsbar

Vi byder på lidt at drikke og byder op til hyggeligt samvær

Tilmeldingen åbner i uge 33. Du er velkommen til at kontakte Anja, hvis du har en konkret udfordring, du ønsker sparring på nu eller på dagen - og hvis du vil vide mere om Novicells løsninger for offentlige kunder: