Drupal Meetup – 360° rundt om Drupal

Vi har samlet tre aktuelle Drupal-oplæg på en formiddag og alt hvad du behøver at vide om Drupal lige nu og her. Hos Novicell udvikler vi prisvindende Drupal-løsninger samtidig med, at vi har de højest certificerede Drupal-konsulenter i verden – og den viden vil vi meget gerne dele ud af.

På dette Drupal Meetup åbner vi simpelthen hjernerne op på nogle af de mennesker, der ved allermest om Drupal. Du vil møde den højest certificerede Drupal-udvikler i verden (en såkaldt ”Drupal Grand Master”), du vil også møde Kino.dk, som anvender Drupal 8 til deres nye streamingguide: streamingguide.kino.dk, og du kan høre masser af showcase features fra nogle af vores andre kunders Drupal-løsninger.  

Herudover vil vi naturligvis sørge for en hyggelig netværksstemning, så du får mulighed for at snakke med deltagere fra andre virksomheder og organisationer, som også anvender Drupal-platformen eller overvejer at gøre det. Det foregår over en lækker frokost. 

Det får du med fra dagen:

  1. Indsigt og gode råd til opgradering til Drupal 8 eller 9 
  2. Inspiration via kundecase 
  3. Idéer til at videreudvikle og optimere brugen af en Drupal-løsning 
  4. Mulighed for at sparre med eksperter og netværk 

Program

09.30 – 10.00 Kaffe, morgensnack og registrering 

10.00 – 10.30  Hvor er Drupal som CMS i dag?  v/Mikkel Mandal, PHP Teamchef, Novicell 

Vi tager pulsen på Drupal som CMS og ”checker ind” på Drupal 8/9-platformen for at se, hvilke fordele det bringer at opgradere fra Drupal 7 

10.30 – 11.15 Case: Kino.dk v/Charli Bregnballe, Head of IT, Kino.dk og Daniel Bentien, Head of Content, Kino.dk 

Kino.dk bruger Drupal 8-platformen til deres nylancerede streamingguide. Her kan filminteresserede finde nyheder om streamingaktuelle film og finde streamingudbydere. Kino.dk vil fortælle dels om redaktøroplevelsen, når de skal publicere filmnyheder, men også om, hvordan de valgte at køre webprojektet agilt med fokus på at komme hurtigt i luften med en MVP-løsning og herefter udvikle videre på baggrund af funktionalitet, som brugerne efterspørger 

11.15 – 11.30 Pause 

11.30 – 12.00 Showcase features v/Anita Jensen, web-udvikler, Novicell og Drupal Grand Master 

Vi skal se på fede features, som vi har været med til at udvikle til vores kunder på Drupal-platformen. Her kan du lade dig inspirere af andre Drupal-virksomheder og forhåbentlig tage helt konkrete idéer med hjem i tasken 

12.00 – 13.00 Frokost og opsamling på dagen

Aarhus den 4. november

På ARoS, Aros Allé 2, 8000 Aarhus

Tilmeld mig

København den 5. november

På Madklubben, Store Kongensgade 66, 1264 København

Tilmeld mig

Vi holder afstand, men står sammen om at holde hjulene i gang

Deltagelse er gratis. Grundet Covid-19 udbydes der færre billetter til dette arrangement end normalt. Sådan sikrer vi, at vores gæster ikke sidder for tæt og i henhold til alle gældende retningslinier. Der er maksimalt plads til 30 deltagere per lokalitet. Hvis det viser sig, at der desværre ikke er plads til dig, så får du naturligvis besked inden seminaret. I tilfældet af, at seminaret bliver overtegnet, så vil vi bestræbe os på at gen-afholde det så hurtigt som muligt.

Om oplægsholderne: 

Mikkel Mandal 

Head of PHP, Novicell

 

Mikkel er afdelingschef og driver Novicells PHP-forretning, der bl.a. tæller kunder som Røde Kors, Dyrenes Beskyttelse, Stofa og Bauhaus.

Han besidder stærke kompetencer inden for både webudvikling og -arkitektur, og han har været én af drivkræfterne bag vidensportalen Drupal.dk.

Mikkel er oprindeligt uddannet mediegrafiker, og med mere end 20 års erfaring som både frontend- og backendudvikler, deltager han gerne i alle dele af processen, når websites skal ny- eller videreudvikles.

 

Anita Jensen

Webudvikler, Novicell

Anita arbejder med både frontend og backend i vores Drupal-afdeling for nye og eksisterende kunder. Hun har den højeste Drupal-certificering i verden som "Drupal Grand Master" - og har derfor kendskab til alle hjørner af Drupal både fra teoribogen og qua avancerede Drupal-løsninger, som Novicell har udviklet. 

Anita er uddannet Multimediedesigner fra Erhvervsakademiet på Sønderhøj.

Charli Bregnballe

Head of IT, Kino.dk

Charli er ansvarlig for Kino.dk´s platforme, herunder den ny streamingguide. Hans  erfaring med forretningsudvikling og IT projekter er lang. Og vi skal bl.a. høre om, hvorfor han valgte at at køre det større streamingguide-projekt på en agil måde og hvad det betyder. Som en del heraf fortæller Charli også om hele MVP-tankegangen ifm digitale projekter.

 

 

 

Daniel Bentien

Head of Content, Kino.dk

Med rod i en dyb kærlighed til filmmediet har Daniel først som anmelder og siden redaktør arbejdet sig hen imod specialisering inden for feltet, men også inden for mere generelle digitale områder med SEO, CMS, Content marketing, e-mail marketing og videoredigering.

De seneste år har han haft ledelsesansvaret for indholdsproduktionen på Danmarks største filmsite, kino.dk, den nye streamingguide samt den strategiske udvikling af sitesene. Daniel her derfor dyb indsigt i, hvad en god redaktøroplevelse i et CMS er. 

Novicell udvikler Drupal-løsninger for: 

 

                 

Og mange flere...