Seminarer og åbne arrangementer

På vores seminarer lægger vi vægt på, at du går derfra med den seneste viden og har god tid til netværk og sparring!
- og så prioriterer vi hyggen og den uformelle snak over en god kop kaffe
;-)

 

Tirsdag den 18. august

Børsen

Læs mere

Står du på et stærkt digitalt fundament? 

Vi har nu fornøjelsen af at invitere inden for i den smukke Børssal på Børsen. Dagen vil byde på en række inspirerende talere, herunder investor, iværksætter og MF’er Tommy Ahlers; og fælles for alle talerne er, at de har arbejdet med at digitalisere kerneforretningen i deres virksomhed.

Vi sætter fokus på, hvordan man kan ruste sin virksomhed digitalt til at konkurrere i fremtiden. Derfor træder vi et skridt tilbage og diskuterer: Hvordan bygger man egentligt et digitalt fundament og en infrastruktur, der ruster virksomheden til det? Og hvordan leder man sin virksomhed til at tage de næste digitale skridt?

Onsdag den 4. november
i Aarhus

Torsdag den 5. november
i København

Læs mere og tilmeld dig

Drupal Meetup - 360o rundt om Drupal

Nysgerrig på opgradering til Drupal 8/9 eller blot sulten på ny viden om Drupal?
På Drupal Meetup åbner vi simpelthen hjernerne op på nogle af de mennesker, der ved allermest om Drupal. Du vil møde den højest certificerede Drupal-udvikler i verden, en såkaldt ”Drupal Grand Master”, du vil også møde Kino.dk, som anvender Drupal 8 til deres nye streamingguide, streamingguide.kino.dk, og du kan høre masser af showcase features fra nogle af vores andre kunders Drupal-løsninger.  

Tirsdag den 10. november i Aarhus

Onsdag den 11. november i København

Læs mere og tilmeld dig

Effektiv og datadrevet affaldsindsamling

På seminaret vil Jan Krüger Bodholt, Økonomichef, Reno Djurs og Jens Grønkjær, Business Intelligence Director, Novicell præsentere en intelligent dataløsning, der kan optimere kørselsmønstre og tømningsfrekvenser for affaldskuber og husholdningsrenovation. 

Novicell har sammen med Reno Djurs udviklet en prisdygtig løsning til intelligent tømning af kuber. Systemet indsamler data fra hver tømning for at kunne designe et intelligent tømningsmønster, der både skal forebygge, at kuberne bliver overfyldte og undgå, at en vognmand kører unødvendigt ud og tømmer en kvartfyldt kube. I ruterne er naturligvis indregnet sæsonudsving og et ønske om færrest muligt kørte kilometer.

Novicell har også hjulpet Reno Djurs med at udvikle en intelligent løsning til at "tracke" tømning af spande ved husstande. Vi tager jer igennem begge løsninger på seminaret.

Fredag den 20. november
i København

Læs mere og tilmeld dig 

Er jeres kunderejse i virkeligheden en forkølet brugerrejse, der leder brugerne til jeres konkurrenter?

Vi inviterer til seminar i København Zoo, hvor vi, med assistance fra Dansk Industri og Google, sætter fokus på de indsatser og den adfærd, der har mest indflydelse i det øjeblik, hvor brugere evaluerer brand og produkter digitalt.

Her får I indsigt i, hvordan jeres brugere ikke blot finder jeres website, men også hvordan de kommer til den konklusion, at de bør vælge netop jeres brand, produkt eller service. Vi dykker samtidig ned i, hvad man som virksomhed kan gøre internationalt.

Ny dato: Tirsdag den 2. marts 2021

i Aarhus

Læs mere og tilmeld dig

Er jeres kunderejse i virkeligheden en forkølet brugerrejse, der leder brugerne til jeres konkurrenter?

Vi inviterer til seminar, hvor vi sætter fokus på de indsatser og den adfærd, der har mest indflydelse i det øjeblik, hvor brugere evaluerer brand og produkter digitalt.

Her får I indsigt i, hvordan jeres brugere ikke blot finder jeres website, men også hvordan de kommer til den konklusion, at de bør vælge netop jeres brand, produkt eller service. Vi dykker samtidig ned i, hvad man som virksomhed kan gøre internationalt.

Her kan du også møde os:

Torsdag den 5. november
i Aarhus

Læs mere og tilmeld dig

Masterclass X René Kodbøl Bygballe: Facebook Messenger Marketing

1,5 times Masterclass med fokus på følgende:

God kundeservice og glade kunder er den bedste markedsføring. Hvorfor? Fordi god kundeservice er penge værd!

Få indblik i hvordan du udnytter Messenger og beskedtjenester generelt til at skabe bedre kundeservice og værdi for dine kunder.

Sted: “Domen” – Inge Lehmanns Gade 2, 8000 Aarhus (se billeder nedenfor)

Tidspunkt: 5. nov. kl. 11 til 12.30 (der kan købes drikkevarer før og efter arrangementet)

Underviser: René Kodbøl Bygballe har i løbet af de seneste 8 år som certificeret konsulent specialiseret sig indenfor planlægning og eksekvering af digitale kampagner og arbejder primært med Google Ads og Paid Social – annoncering på sociale medier.

Torsdag den 19. november
i København

Læs mere og tilmeld dig

Netværksaften på Hotel Tivoli: Digitalt Salg B2B 

Over en lækker 3-retters menu med vin og i godt selskab med andre B2B-virksomheder, kan du lade dig inspirere af tre dygtige oplægsholdere inden for digitalisering af B2B Salg. Netværksaftenen foregår på smukke Hotel Tivoli fra kl. 18 - 22. 

Med afsæt i temaet Digitalt Salg B2B vil de fire oplægsholdere fra hhv. Ørsted, Saint-Gobain, Nykredit og Satair fortælle om deres digitale tiltag, samspillet mellem digitale og fysiske kanaler, digitale eksperimenter og meget mere. Og der er god tid både til oplæggene og til dialogerne ved bordene bagefter.

Kort og godt: Den optimale netværksaften, hvor vi naturligvis starter ud med champagne og snacks. 

Det vil glæde os at se dig!

Tirsdag den 9. marts 2021

i København

Læs mere

Konferencen 'Analytical and Datadriven Marketing'

Novicell står igen på scenen, når Dansk Markedsføring inviterer til konference om at forløse potentialet i data-drevet marketing. Konferencen henvender sig til digitale. beslutningstagere i Danmarks største virksomheder. 

Denne gang præsenterer vi sammen med Geberits Karolis Bacevicius, Director Nordic Marketing, hvordan Geberit arbejder med Marketing Automation: ""To sell a toilet for kr. 35.999: Marketing automation in a slow-moving industry"

 

Er du interesseret i bestemte emner?

Send en mail til os, så vil vi tage dine ideer med, når vi planlægger fremtidige webinarer og seminarer!  

Filmen herunder er fra et af vores seminarer, som vi holdt på Aarhus Teater :-)