Seminarer og åbne arrangementer

På vores seminarer lægger vi vægt på, at du går derfra med den seneste viden og har god tid til netværk og sparring!
- og så prioriterer vi hyggen og den uformelle snak over en god kop kaffe
;-)

 

Vi er gået online med en række gratis webinarer, 
for der er ikke noget, vi hellere vil end dele vores viden med jer.

Læs mere om vores gratis webinarer

Tirsdag den 18. august

Børsen

Læs mere

Står du på et stærkt digitalt fundament? 

Vi har nu fornøjelsen af at invitere inden for i den smukke Børssal på Børsen. Dagen vil byde på en række inspirerende talere, herunder investor, iværksætter og MF’er Tommy Ahlers; og fælles for alle talerne er, at de har arbejdet med at digitalisere kerneforretningen i deres virksomhed.

Vi sætter fokus på, hvordan man kan ruste sin virksomhed digitalt til at konkurrere i fremtiden. Derfor træder vi et skridt tilbage og diskuterer: Hvordan bygger man egentligt et digitalt fundament og en infrastruktur, der ruster virksomheden til det? Og hvordan leder man sin virksomhed til at tage de næste digitale skridt?

Fredag den 28. august

i Aarhus

Læs mere 

'OffDig Week 2020'

Vi er med på Danmarks største, virtuelle event og læringsplatform om offentlig digitalisering: OffDig Week 2020. Vi glæder os til at invitere indenfor til en hel dag med spændende oplæg.

Vi sætter på OffDig fokus på de større og mindre udviklingsprojekter af CMS og commerce løsninger herunder brugeranalyser samt rådgivning om GDPR og Webtilgængelighed. 

Se programmet til vores fredags event til OffDig Week

Torsdag den 17. september

i Aarhus

Læs mere og tilmeld dig

Tirsdag den 22. september

i København

Læs mere og tilmeld dig 

Vækst din forretning globalt med søgemaskineoptimering

Vil du have inspiration til dit internationale SEO-arbejde?
Med afsæt i konkrete cases fra virksomheder, der er lykkedes med at realisere deres internationale SEO-potentiale, giver vi dig viden om hvorfor, international SEO er forretningskritisk og hvad de tre største faldgruber, du skal prioritere for at få succes med international SEO, er.  Hør cases fra ProShop i Aarhus og Geberit i København.

Seminaret er for ledere og beslutningstagere i B2B- og B2C virksomheder, som ønsker at definere en international SEO-strategi i deres virksomhed, der sikrer synlighed, salg og leads via søgemaskinerne.

Seminaret afholdes som et partnerseminar med FDIH. Er du ikke medlem af FDIH, er du velkommen som vores gæst. Modtag en gæstekode til gratis deltagelse ved at skrive til info@novicell.dk.

Webinar

19. maj

Læs mere 

Implementering og resultater med PIM

Vil du vide mere om PIM og blive klogere på hvilken løsning der matcer din forretning bedst? 
Inspirationsseminaret er bygget op omkring virksomhedscases, som er godt i gang med udrulning af PIM, og du kan møde PIM leverandører, der vil fortælle om, hvordan du kan implementere PIM og skabe resultater med PIM i netop din virksomhed.

Her kan du også møde os:

Onsdag den 23. september

i København

Læs mere

Konferencen 'Analytical and Datadriven Marketing'

Igen i år står Novicell på scenen, når Dansk Markedsføring inviterer til konference om at forløse potentialet i data-drevet marketing. Konferencen henvender sig til digitale. beslutningstagere i Danmarks største virksomheder. 

I år præsenterer vi sammen med Geberits Karolis Bacevicius, Director Nordic Marketing, hvordan Geberit arbejder med Marketing Automation: ""To sell a toilet for kr. 35.999: Marketing automation in a slow-moving industry"

 

Filmen herunder er fra et af vores seminarer, som vi holdt på Aarhus Teater :-)