Seminarer og åbne arrangementer

På vores seminarer lægger vi vægt på, at du går derfra med den seneste viden og har god tid til netværk og sparring!
- og så prioriterer vi hyggen og den uformelle snak over en god kop kaffe
;-)

 

23. marts på Børsen 

Læs mere

Står du på et stærkt digitalt fundament? 

Vi har nu fornøjelsen af at invitere inden for i den smukke Børssal på Børsen. Dagen vil byde på en række inspirerende talere, herunder investor, iværksætter og MF’er Tommy Ahlers; og fælles for alle talerne er, at de har arbejdet med at digitalisere kerneforretningen i deres virksomhed.

Vi sætter fokus på, hvordan man kan ruste sin virksomhed digitalt til at konkurrere i fremtiden. Derfor træder vi et skridt tilbage og diskuterer: Hvordan bygger man egentligt et digitalt fundament og en infrastruktur, der ruster virksomheden til det? Og hvordan leder man sin virksomhed til at tage de næste digitale skridt?

Her kan du også møde os

30. januar i København

Læs mere

Konferencen 'Den Digitale Borger'

På konferencen Den Digitale Borger, som fokuserer på den gode digitale dialog mellem borgerne og det offentlige holder vores Chef for Online og Digital Design Henrik Rivera oplægget: Vi er bare mennesker

"Henrik Rivera tager dig med på rejsen som digital borger i Danmark med udgangspunkt i sine egne erfaringer. Henrik ER den digitale borger, og han lever i en verden af forstyrrelser. Hvem møder han, hvilken information får han, og hvorfor har han svært ved at bruge offentlige digitale løsninger? For behøver det digitale møde med det offentlige at være radikalt anderledes end at købe en bog på Saxo? Med udgangspunkt i konkrete eksempler og en case fra Favrskov Kommune vil Henrik vise, hvordan tilgængeligt webdesign kan give ham en bedre brugeroplevelse."

18. og 19. marts i Aarhus

Læs mere

Konferencen 'OffDig 2020'

Vi er med på på OffDig 2020 og står på stand 3. Her glæder vi os til at tale med dig om dine digitale udfordringer.

Vi sætter på OffDig fokus på de større og mindre udviklingsprojekter af CMS og commerce løsninger herunder brugeranalyser samt rådgivning om GDPR og Webtilgængelighed. Samt at vi en del af OS2 fællesskabet, som er et samarbejde mellem offentlige myndigheder og leverandører om at lave bedre og billigere it gennem open source.

13. maj  København

Link kommer snart

Konferencen 'Analytical and Datadriven Marketing'

Igen i år står Novicell på scenen, når Dansk Markedsføring inviterer til konference om at forløse potentialet i data-drevet marketing. Konferencen henvender sig til beslutningstagere inden for marketing, IT, BA, forretningsudvikling, dataanalyse og information management fra Danmarks største virksomheder. 

Filmen herunder er fra et af vores seminarer, som vi holdt på Aarhus Teater :-)