Seminarer foråret 2017

I efteråret fik 430 online interesserede ny inspiration og gode råd til deres digitale tilstedeværelse. Nu er seminarrækken 2017 skudt i gang med 4 aktuelle emner. 

Seminarerne er for dig, der sidder med ansvaret for online forretningsudvikling eller er marketing-/salgsansvarlig i en større virksomhed. Det er gratis at deltage, men vi har et noshow fee på kr. 500,-, hvis du ikke melder afbud.

 

Afholdes i: Middelfart, Frederiksberg, Højbjerg
Næste seminar: 17. maj 2017

Virksomhederne efterspørger i stigende grad overblik og dataindsigt, der gør det nemmere at fokusere indsatser fremadrettet. Business Intelligence leverer netop dette.

Udnytter din virksomhed egne og eksterne data til at træffe kvalificerede, forretningsmæssige beslutninger?

Afholdes i: Højbjerg, Middelfart, Frederiksberg
Næste seminar: 27. april 2017

Som virksomhedens online ansvarlige vil du selvfølgelig gerne sikre, at dine digitale indsatser understøtter og udvikler din virksomheds forretning bedst muligt.

Tilmeld dig seminaret her og bliv inspireret til, hvordan du analyserer, planlægger og synliggør resultaterne fra den digitale kanal. Med den rigtige tilgang får du størst muligt udbytte af dine online indsatser – internt og eksternt.

Afholdes i: Frederiksberg, Højbjerg
Næste seminar: 25. april 2017

Opererer jeres virksomhed i flere lande, eller tænker I på at åbne uden for landets grænser? Så bør du overveje et professionelt oversættelsesmodul som plugin til din digitale platform.

Afholdes i: Frederiksberg, Højbjerg, Middelfart
Næste seminar: 27. april 2017

Som ansvarlig for virksomhedens digitale profil kender du jeres overordnede mål og skal sikre, de er forankret i det digitale design.

Men hvordan sørger du for, at alle parter har fokus på samme bold? At både digitale designere og udviklere (front- og backend) målretter websitets opbygning mod virksomhedens forretningsmål?

Seminaret er afsluttet.

Vi sætter fokus på Dynamicweb som all-in-one e-commerce platform med masser af nye, spændende muligheder inden for personalisering, multishop og produkthåndtering.

Store virksomheder som Pilgrim, Danish Agro og HC Cargo (Bosch) har de seneste år optimeret og vækstet deres online forretning via Dynamicweb. Platformen har udviklet sig enormt og er desuden konkurrencedygtig på licens/pris.

Tilmeld dig seminaret, hvor Novicell giver sit bud på Dynamicweb-platformens primære styrker, sammenlignet med andre alternativer.