Hvorfor er online markedsføring relevant?

Hvordan I håndterer jeres digitale tilstedeværelse på nettet, er altafgørende for jeres forretning. Det er her, I som virksomhed giver potentielle kunder det første indtryk af, hvem I er, hvad I kan, og hvorfor kunden skal vælge jer.

Dét kan vi hjælpe med i Novicell. Vi arbejder altid ud fra fakta og med fokus på resultater - med begge ben solidt plantet på jorden.

Novicell hjælper med at få succes på nettet

Hos Novicell har vi stor erfaring med at få mest muligt ud af virksomheders online tilstedeværelse, og i snart 17 år har vores eksperter arbejdet med alle grene af online markedsføring. Vores forretningsmodel er simpel, og du betaler kun for den tid, vores konsulenter bruger.

Novicell er en professionel og effektiv samarbejdspartner. De ved, hvad de taler om og kommer med konstruktive løsninger. De er gode til at komme med input, og aftalerne bliver overholdt

Karina Elvison Bjørn, Frie Funktionærer

Dem samarbejder vi med

Novicell skaber online marketing-resultater sammen med en lang række kunder - fx Pilgrim, Krifa, Hotel Vejlefjord og Proshop. Du kan læse mere om et par af vores kunder og deres online løsninger her:

Se Novicells cases

Hvordan kan Novicell hjælpe jeres virksomhed?

Vi kan hjælpe jeres virksomhed til at blive skarpere i jeres online tilstedeværelse. Kunsten er at finde den mest effektive kombination af online markedsføringsindsatser:

  • Tiltræk din målgruppe: SEO - Online annoncering - Content Marketing - SoMe
  • Gør brugerne til leads: Konverteringsoptimering - Segmentering - Splittests
  • Gør dine leads til kunder: Email Marketing - Automatisering - Remarketing - Leadscoring
  • Fasthold kunderne og gør dem til ‘sælgere’:  Anmeldelser - Google+ - Kundeklubber
  • Sæt de rigtige mål – og nå dem: Analytics - Visualisering af resultater - Digital strategi

Vi analyserer jeres nuværende setup og hjælper jer til at prioritere indsatserne, så I får mest muligt ud af jeres marketingbudget og når jeres mål.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan styrke din forretning med online marketingtiltag, er du velkommen til at kontakte mig.