5 timers inspiration den 12. september 2018

Inbound Marketing 2018

Aarhus, Lynfabrikken

Arrangementet er afholdt

Tilmeld dig ventelisten til fremtidige arrangementer 

Inbound Marketing er den mest effektive marketingstrategi til at tiltrække og fastholde kunder i forretningen. Det handler kort fortalt om at lade kunderne komme til dig.

Tilmeld dig og få inspiration til digitale tiltag, der skaber loyale kunder og løfter din forretning med Inbound Marketing. Vores eksperter sætter fokus på strategier og konkrete aktiviteter, som skaber leads og konverterer igennem hele kunderejsen. 

Inspirationsdagen er for online beslutningstagere i større organisationer. Max 50 deltagere. Først-til-mølle tilmelding.

Agenda

12. september 2018

8:30 - 9:00: Morgenmad og registrering

9:00 - 9.30: Inbound Marketing - endnu en trend? 

Sætter vi bare et nyt ord foran marketing en gang om året og sender virksomheder ud af en ny tangent? Vi taler i forvejen om Content Marketing, Influencer Marketing, Video Marketing. Så er Inbound Marketing mere end blot en trend? Svaret er et rungede JA.

Inbound Marketingchef, Marianne Mette Holmgaard Hahn, fortæller hvorfor Inbound Marketing er den mest effektive strategi til tiltrække, konvertere og fastholde kunder i 2018.

9:35 - 10:05: Kend dine kunder

Customer Journey og Personas er 2 effektive værktøjer, der tilsammen giver en unik indsigt i dine kunders pains and gains.

Digital Strategy Manager, Heidi Collin, giver konkrete råd og ideer til, hvordan du bruger Customer Journey Mapping til at indsamle værdifuld viden om dine kunder. At kende dine kunder er nemlig fundamentet for succes med Inbound Marketing.

10:05 - 10:20: Pause m. kaffe/the

10.20 - 10.50: Sæt strøm til din marketing med Marketing Automation

En automatisering af marketingprocesser effektiviserer indsamling og bearbejdning af leads til kunder. Men hvordan kommer du i gang med Automation, som rækker længere end bare et velkomstflow?

Inbound Marketingspecialist, Henrik Helmer, sammenligner og anbefaler de bedste automation systemer.

10:55 - 11:25: Lighthouse - baseret på inbound opskriften

Det hele startede med købet af en lejlighed og udviklede sig til et stort Marketing Automation forløb.

Inbound Marketingchef, Marianne Mette Holmgaard Hahn kommer med et bud på, hvordan en virksomhed kan arbejde helt konkret med Inbound Marketing - og lykkes.

11:30 - 14:30: Frokost med netværksforløb

Rund dagen af i netværk med de andre deltagere, hvor vi arbejder på en konkret case og bruger dagens viden til omsættelige værktøjer.

Vi spiser en lækker frokost sammen, og der også god tid til en snak med sidemanden

Det praktiske

 • Dato: 12. september. Tid: Kl. 8.30 - 14.30
 • Sted: Lynfabrikken, Vestergade 49, 8000 Aarhus C.
 • Parkering 3 min væk: P-hus ved Magasin, Åboulevarden 70, 8000 AArhus C.
 • Du får dagens præsentationer tilsendt
 • Deltag i netværk
 • Fuld forplejning m. morgenmad, frokost m.m.
 • Det er gratis at deltage, men vi tillader os at opkræve et no show gebyr på 500 kr. ved afbud senere end 48 timer før afholdelse.

 

 

Deltagere

 • CMOs
 • Marketing Managers
 • Ansvarlige for digital forretningsudvikling
 • Kommercielle ledere
 • Salgschefer

Skriv dig på ventelisten til næste gang

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer, og du er skrevet på en liste, der modtager information om et fremtidigt arrangement.

Deltagerne siger

Dialog Manager hos Hyundai, Janni Dahl, var med sidste gang, Novicell holdt Inbound Inspirationsdag. Vi fangede hende under frokosten. 

Kort om Novicell

Novicell er et digitalt konsulenthus med 215 medarbejdere, hovedsæde i Aarhus og afdelinger i København, London, Madrid og Barcelona. Med 20 års erfaring inden for online forretning leverer Novicell digitale løsninger til bl.a. Kilroy Travel, POWER, Pilgrim, Roskilde Festival, Europcar, Danmarks Naturfredningsforening, TDC, HC Cargo, Linak og JYSK.

Novicell afholder hvert år 2 større konferencer med 550 deltagere, og vores morgenseminarer besøges af +800 deltagere årligt.

Vi er 30 eksperter alene inden for digital strategi og markedsføring - herunder en dedikeret Inbound Marketingafdeling. Novicell er desuden certificeret HubSpot partner.

Forplejning

Morgenmad

Kaffe/the, vand, frugt hele dagen

Lækker frokost

Har du spørgsmål?

Tag fat i mig, hvis du vil vide mere om inspirationsdagen eller inbound marketing.