Skab værdi både internt og eksternt

Video video video

Skal vi lave video?

Ja - det er der efterhånden ikke nogen tvivl om. Alt peger i retning af mere og mere video-content de kommende år, så det handler om at komme med på vognen - og samtidig skille sig ud fra mængden.

Hos Novicell hjælper vi jer med at lægge den helt rette strategi for brugen af video, så det - med udgangspunkt i brugerens behov - passes ind i jeres samlede kanal- og contentstrategi. Med vores fulde kompetenceapparat i ryggen sørger vi for, at jeres videoer får den optimale effekt, så I oplever øget konvertering og god ROI.

82%

af al internettrafik udgøres af video i 2021

53

gange større sandsynlighed for at ranke højest på Google med video på dit site

54%

af online brugere foretrækker video-content fra deres favorit-brands

65%

ser mere end ¾ af en video

Eksempel: Præsentationen

Derfor er Novicell den rigtige videopartner

Brugerfokus

Vi tager altid udgangspunkt i brugerens behov og arbejder med videobudskaber, som understøtter kunderejsens mange trin

Datadrevne

Ligesom med resten af vores forretning er vi datadrevne i vores arbejde med jeres videoer. Vi sætter mål og følger op på resultaterne

Synlighed

Vores digitale konsulenter er eksperter i søgeoptimering, så vi giver jeres videoer de bedste forudsætninger for at ramme den ønskede målgruppe og opnå maksimal eksponering

Strategi

Vi er et hus fuld af digitale eksperter. Derfor sørger vi selvfølgelig for, at videoproduktionen bliver en naturlig del af jeres samlede digitale strategi

Effekt

Vi følger produktionen op med effektmålinger af SEO, CTR og målsætninger, så vi i fællesskab sikrer den optimale effekt af jeres videoer

Case: WOW-Park

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Aske og hans team i arbejdet med vores film. Hypereffektivt, ukompliceret, højt fagligt niveau og et rigtig godt resultat er en retvisende måde at beskrive processen, som jeg oplever det fra min side af bordet.

Jacob Hindhede, Direktør, WOW-Park

Mærk pulsen i den eventyrlige skov

WOW-Park er en anderledes forlystelsespark med fokus på gode værdier: Kvalitetstid med familien kombineret med en smuk naturoplevelse. Og hvordan viser man det bedre end med en stemningsfilm fra parken?

I WOW-Park er kroppen i fokus - både helt oppe i trækronerne og nede i skovbunden. Det fik Novicells video-team at mærke på egne kroppe, da de tilbragte en sommerdag i parken sammen med en glad familie - der selvfølgelig passer ind i kernemålgruppen for forlystelsesparken i det vestjyske.

Versioneringer til alle platforme

Udover stemningsfilmen til hjemmesiden fik WOW-Park flere kortere film, klippet specifikt til Facebook, Instagram og Instagram Stories.

Vores online eksperter kender kundens forretning og sikrer således, at versioneringerne matcher kundens USP'er og taler ind i deres eksisterende marketing-flow. Samtidig sikrer filmenes tekniske specifikationer, at de performer bedst muligt på de enkelte platforme. 

Alle optagelser blev lavet samme dag, så da først stemningsfilmen var på plads, krævede det blot én ekstra dag i redigeringsrummet, før WOW-Park fik en skræddersyet pakke ved versioneringer til alle digitale kanaler.

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Novicell omkring vores nye film. Vi har fået forskellige versioner af filmen, som hver især er tilpasset efter hver enkelt online kanal. Novicells kompetencer på området og kvaliteten af filmene er helt i top!

Kaj T. Braüner, Salgs- og Marketing Manager, WOW-Park

Mange formater - mange muligheder

Der er masser af muligheder for at udnytte videoformatet, og både internt og eksternt vil du opleve stor værdi.

Video kan bl.a. hjælpe til at:

 • Øge konvertering med produktvideoer
 • Understøtte den digitale brugeradfærd
 • Udstråle professionalisme
 • Øge synligheden i Google
 • Skabe levende kampagner
 • Sætte billeder på ordene – f.eks. jeres virksomhedskultur
 • Give en hurtig og forståelig præsentation af produktområder, teorier og kultur
 • Skabe et visuelt, tiltrækkende element på hjemmesiden
 • Give følelsen af et ‘univers’
 • Vise kreativitet
 • Skabe en stærk relation til brugerne gennem autentisk kommunikation

Eksempel: Eventfilm

Kunde: Centralværkstedet

Novicell har produceret vores seneste reklamefilm, som på fremragende vis rammer atmosfæren her på Centralværkstedet og i Smedien. Musik, billeder og stemninger fra en fantastisk dag med konferencegæster og vores Food Court i gårdhaven fremstår præcist, som vi kunne ønske os det. Filmen giver modtageren en autentisk og professionel oplevelse af det produkt og den kvalitet, vi leverer. Vi giver Novicell de varmeste anbefalinger og takker for den helt perfekte reklamefilm.

Henriette Eli Petersen, Daglig leder, Centralværkstedet

Content marketing 2018: Be a scroll stopper!

Eksempel: Produktvideo

Kunde: Novicellar

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til videoproduktion.