Online Markedsføring

Få relevant trafik & flere konverteringer

Din tilstedeværelse på nettet er alfa og omega for hele din forretning - det er her kunderne finder dig. Men for at få succes med din forretning online, skal tre parter være tilfredse: Brugerne, søgemaskinerne og virksomheden. 

Først og fremmest handler det om at være synlig online og at få relevant trafik til websitet. Dernæst skal brugerne helst også konvertere - i form af et salg, en nyhedsbrevstilmelding, en henvendelse til jeres virksomhed eller lignende.

Dét er hele humlen i online marketing. Og det har vi forstået hos Novicell.

Inbound Marketing Guide

Hent Novicells Inbound Marketing Guide. Hele 40 sider fyldt med idéer til nye marketingtiltag og virksomhedens digitale strategi. God læselyst!

Ja tak - giv mig Inbound Marketing inspiration

Hvordan kan Novicell hjælpe jeres virksomhed?

Vi kan hjælpe jeres virksomhed til at blive skarpere i jeres digitale tilstedeværelse. Udfordringen er at finde den mest effektive kombination, der kan give mest værdi til din forretning. Den finder vores digitale eksperter via data, fakta, faglig indsigt og mange års erfaring. Vi analyserer jeres nuværende setup og hjælper jer til at prioritere indsatserne, så I får mest muligt ud af jeres marketingbudget og når jeres mål. Vi danner et tæt partnerskab med jer for at få mest ud af jeres forretning.

En af de måder vi har haft mest succes med, når vi hjælper kunder med deres digitale tilstedeværelse er, når vi arbejder med det, vi kalder et Digital Performance Team. Med et Digital Performance Team sammensætter vi et team af specialister, så det netop matcher din forretning og dine online mål. Læs mere her.   

Deltag i vores seminarer

Videomarkedsføring

Kom godt igang med at lave effektivt videoindhold som understøtter din forretning. Novicells egne digitale eksperter Aske Kornum Andersen og René Bygballe tager afsæt i egne produktioner og tilgang til det strategiske arbejde med video. Oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig kommer og løfter sløret for, hvordan en fokuseret indsats med video-indhold har øget deres konverteringer markant.

Læs mere og tilmeld seminaret

Marketing Automation

På seminaret ’Marketing Automation – som virker for salg og marketing’ præsenterer vi, hvordan du kommer i gang med at automatisere din salgs- og marketingindsats og får skabt målbare resultater. Du går fra seminaret med helt konkrete tips og råd til, hvordan du kan arbejde med automation i såvel salgs- som marketingafdelingen.

Læs mere og tilmeld seminaret

Et udpluk af vores online marketing-kunder...

Vil du høre mere om, hvad vi kan inden for online markedsføring?

Du er velkommen til at kontakte mig!