Legeplads for nørder

Student Geek Challenge

Hos Novicell elsker vi at se den næste generations talenter gøre fantastiske ting. Derfor afholder vi Geek Challenge, hvor vi udfordrer studerende til at vise os, hvor nørdede de kan være!

Vi er nemlig selv nørder! Og vi synes, det er mega cool at kunne bygge software, der kan håndtere tusindvis af besøgende - samtidig.

Hvis man gør det godt i Geek Challenge, kan man både score kolde kontanter og - måske vigtigere - en jobsamtale her i Novicell.

Du kan følge med på denne side, hvis du er interesseret. Her fortæller vi om næste Geek Challenge.

Fra Geek til tech lead

Peter Holm Jakobsen vandt den allerførste udgave af Novicells årlige studenterudfordring i 2013. Fire år senere sad han i vores Sitecore-afdeling som tech lead på et stort og spændende kundeprojekt, og Peters historie er langt fra enestående:

"Det gennemsyrer virkelig huset, at så længe man er dygtig og skaber resultater, så skal mulighederne nok byde sig til. Og så er der sådan set ikke nogen, der stiller spørgsmål ved, om man er studentermedhjælper, fuldtidsudvikler eller noget helt tredje."

Det siger de tidligere deltagere

Jeg undrer mig stadig over, hvorfor der ikke er flere studerende, der benytter denne mulighed. Det behøver jo ikke at være perfekt - det skal bare være sejt: En enkelt søvnløs weekend kan faktisk være hele umagen værd. Dette er din chance for at klatre højt - gå ikke glip af den! 

Peter Majchrak, 1. plads 2015

Det kan være svært at overbevise en potentiel arbejdsgiver om, at du er god nok. Her har du chancen for at vise, hvad du kan gøre - og få et job!

Peter Holm, 1. plads i 2013

Udfordringer handler ikke altid om målet eller resultatet. I mit tilfælde handlede det mere om rejsen og en fantastisk mulighed for at lære kodesproget, da jeg var helt ny inden for feltet. Når jeg ser tilbage, ser jeg en masse fejl og dårlige kodevaner - som selvfølgelig er blevet ændret siden da.

Peter Rytter, 3. plads i 2016

Vil du vide mere?

Er du blevet interesseret i at høre mere om vores seje studenterudfordring? Så hop ind på Geek Challende hjemmesiden - eller send mig en mail!