Simon Nørlund Eldevig

Frontend Tech Lead

Simon er Frontend Tech Lead i Umbraco teamet. Han har ansvaret for valg af teknologier på de forskellige projekter, hvor han samtidigt skal sikre en god performance og skalerbar arkitektur. Derudover skal han primært arbejde med de større kunder i teamet.

Simons spidskompetencer er indenfor JavaScript og Umbraco, og han har i sit tidligere job været med til at definere teknologivalg, samt udvikle og vedligeholde fundamentet for Umbraco-løsninger for kunder som Bakken, idHAIR, Best Travel, DanJord, Ortofon og Skousen.

I fritiden brygger han lidt øl, spiller golf på eliteholdet i Aarhus Golf Klub og spiller tennis i den lokale klub. Derudover nyder han gerne et godt glas vin/øl og mad med sin bedre halvdel eller sammen med kammeraterne. På den mere nørdede side roder han med lidt mindre kodeprojekter og organiserer også de velbesøgte Vue.js meetups i Aarhus, som er det JavaScript framework, vi også bruger her i Novicell. Sidst men ikke mindst elsker Simon musik og har tidligere arbejdet som DJ i flere år.

Send mig en email