Rune Boa Nielsen

PIM Senior Consultant

Rune har arbejdet med mange aspekter af IT, markedsføring og e-business igennem karrieren. Han begyndte for ca 6 år siden at arbejde med PIM. Uden at være udvikler synes ham det er rigtig fedt, at han kan implementere rigtig meget selv. Han får meget glæde af at se, at der er styr på produktdata og det holder en god kvalitet.

Han bor i Ry med sin søn på 15 år. De seneste år har han brugt en del tid på husprojekter, selvom det tager lang tid når man ikke er uddannet håndværker, kan han godt lide at gøre det selv. Sådan et hus fra 70’erne der står ”i oprindelig stand” kan godt trænge til lidt opdatering.

Det er dog snart slut med huset i Ry, da han har købt hus i Skanderborg med sin kæreste og snart flytter ind. I et hus hvor der ikke er samme behov for gør det selv projekter. Han kan så i stedet bruge tid på at få den sammenbragte familie til at gå op. Der bliver forhåbentlig også mere tid til at komme ud på racercyklen, og måske kan jeg også få gang i kajakroningen igen. Ellers er de(n) de årlige skiferie og Smukfest i Skanderborg hvor han er medhjælper også årlige højdepunkter.

Send mig en email