Rikke Sand

Client Director

Rikke er Client Director hos Novicell i Aarhus. I 1993 stod Rikke på et reklamebureau i Ikast og klappede I sine hænder over at internettet og dermed en global kommunikationsplatform var en realitet. Siden har hele hendes virke haft omdrejningspunkt omkring det at skabe forretning online. Rikke var forretningsarkitekt på bl.a. Deutche Banks første globale Intranet, KLM's første online booking system og her knap 27 år senere, er der stort set ikke den digitale udfordring, hun ikke har været med til at løse over hele verden. Hele vejen igennem hendes karriere har Rikke været projektleder i leverancelaget, haft fingrene i maskineriet og fulgt den teknologiske udvikling, i tæt pardans med at sikre at alt der bliver skabt er rentabelt og I tråd med virksomhedens DNA.

Rikkes store passion er forretningsudvikling og digital transformation, og trykker du på startknappen så vil du høre at hendes mission er at få virksomhederne til at udskifte digitale luftkasteller med gennemarbejdede foranalyser og langt mere fokus på data performance.

Privat er Rikke 100% sportskvinde, og med +15 marathons I baggagen, ishockeyspiller i 40 år og ikke en dag uden træning, er hun altid frisk på en sportslig udfordring af den ene eller anden karakter.

EDB

Send mig en email