Kristian Bilenberg

Senior Data Value Consultant

Kristian hjælper Novicells kunder med at udpege, hvordan data kan skabe værdi for både brugeren og bundlinjen:

  • Få overblik over værdifulde data i interne og eksterne kilder
  • Prioritere data use cases ud fra KPI-effekt og indsats
  • Planlægge, hvordan de bedste use cases bliver til virkelighed – inkl. krævede systemer og kompetencer

Og så deltager han i selve implementeringen.

Som datanørd færdes han hjemmevant i Analytics, Power BI, m.v. Og som mangeårig strategikonsulent er han trænet i at forstå kundernes forretning. Det er netop kombinationen af datanørd og strategikonsulent, han bruger, til at identificere de data value-muligheder, der både er værdifulde og realistiske.

Hans digitale hjerte banker i særlig grad for at identificere og visualisere de digitale KPI’er, der bedst understøtter virksomhedens overordnede forretningsmål. Senest har han sammen med sine kolleger i Data Value-afdelingen udviklet Novicell Insights, der giver et KPI-overblik i Power BI, så du nemt opdager digitale optimeringsmuligheder.

Kristian har haft de fleste digitale discipliner igennem hænderne igennem de seneste 20 år. Siden 2014 har han hjulpet en stribe af Novicells største kunder som strategikonsulent. Eksempelvis Krifa, Danske Spil, Nykredit, LINAK, GF Forsikring, Domea.dk, DEIF, Lantmännen Unibake, HC Cargo, ILVA, osv. Og inden da høstede han digitale erfaringer som specialist og leder i TDC’s onlineafdelinger. Bl.a. som ansvarlig for TDC’s digitale kundeservice.

Uddannelsesmæssigt er Kristian bachelor i økonomi fra Aarhus Universitet og journalist. Dette er suppleret med bl.a. cand.it.-studier samt projektleder- og lederuddannelse hos TDC.

Når han holder fri, dyrker han sport og sin familie. Landevejscykling er den store passion, som de seneste år har bragt ham på Stelvio, Italiens højeste bjerg og de stejle belgiske brosten i Flandern. Han er også manden bag Team Novicells dashboards, som i 2019 hjalp med at give cykelkollegerne den bedste sæson nogensinde.

Send mig en email