Jørn Bräuner

Salgsspecialist, Inbound Marketing

Jørn er uddannet inden for international markedsføring og har siden 2011 arbejdet med Inbound salg og markedsføring for en række store virksomheder både i Norge (hvor han er født) og internationalt. Jørn har også lang erfaring med digital markedsføring, salg og salgsledelse, hvilket er en stor fordel, når man arbejder med Inbound.

I kraft af sin store erfaring udfylder Jørn nu positionen som Inbound Sales & Marketing Specialist hos Novicell som HubSpot Partner med fokus på bl.a.: 

  • Inbound marketing: Med inbound marketing tiltrækkes relevant trafik til website ved at tilbyde værdifuldt indhold, som kan konvertere de besøgende til leads og i sidste ende kunder.
  • Inbound salg: Kold kanvas og møder med kunder, som alligevel ikke er klar til at købe, er spild af tid. Inbound salg er en smart måde at sælge på – til dels datadrevet og baseret på kunders adfærd.
  • HubSpot: HubSpot er en marketing automation platform, som hjælper virksomheder til at generere leads og øge salget. HubSpot giver virksomheder muligheden for at binde marketing og salg tættere sammen.

Fritiden bruger Jørn på fodbold, træning, ture til de norske fjelde og ellers familieaktiviteter. Jørn har en stor passion for spansk fodbold, hvor det er Real Madrid, som står ham og sønnen nær.

Send mig en email