Helle Damsgaard

Client Director

Helle har været en del af konsulentteamet hos Novicell siden januar 2011, hvor hun rådgiver eksisterende og nye kunder omkring deres digitale forretning.

Helle har været involveret i større digitale strategiforløb for bl.a. Krifa og arbejder p.t. med digital strategi for Mac Baren Tobacco. Hun er ansvarlig for større webshopløsninger til bl.a. Pilgrim (BtC), Webapoteket (BtC) og HC Cargo (BtB). Desuden har hun en lang række kunder, som vi hjælper med online markedsføring, heriblandt GF Forsikring, Bureau Veritas, Georg Jensen Damask, CCI Europe og Delacour. 

ARoS og Musikhuset Aarhus er også blandt Helles kunder, samt en række undervisningsinstitutioner, bl.a. SOSU Randers og SOSU Herning. Interne webløsninger til automatisering af workflows er ligeledes et område, som Helle har beskæftiget sig en del med for bl.a. Advansor og Stibo.

Helle har de sidste mange år arbejdet med kommunikation og web, bl.a. som kommunikationschef hos TDC og som Onlinechef hos Par No 1 og Scanad. Det lå ikke lige i kortene, da hun afsluttede sin cand.mag i engelsk og musik i slutningen af de glade 70'ere. Men efter et par år som gymnasielærer valgte hun (til sin egen overraskelse) at takke ja til et job som it-projektleder hos TDC, og dette skift har hun heldigvis aldrig fortrudt.

Helle bor i Brabrand med sin mand og bruger blandt andet fritiden på italiensk og rejser i Middelhavsområdet.

Send mig en email