Frederik Kolling

Client Delivery Manager

Frederik er Client Delivery Manager på vores kontor i Aarhus. Her står han primært for at rådgive nye som eksisterende kunder med at forretningsudvikle deres digitale univers. Han er en initiativrig profil med passion for at drive projekter fra det strategiske til det operationelle niveau, hvor kundens tilfredshed er alfa og omega for Frederiks arbejdsglæde.

Frederik bliver færdiguddannet Cand.merc in Strategic Communication i sommeren 2021, og har 4 års erfaring som selvstændig samt 3 års erfaring som ansvarlig for tre ikoniske Aarhus-caféers digitale tilstedeværelse. Tidligere har han arbejdet på musikspillestedet, Train, i 10 år, været frontfigur på den lokale Joe & The Juice, og brand-ambassadør for Pernod Ricard Danmark, hvorfor imødekommenhed og god stemning ligger i hans gener.

På den private front bruger han en masse tid på hyggelige stunder med venner og familie. Han er i øvrigt et konkurrencemenneske - med stort K, hvilket bl.a. afspejler sig i hans, som han selv nævner, "fornemme fodboldkarriere" og da han løb et Trail-Maraton ved den uendelig bro i Aarhusbugten.

Send mig en email