Emil Rasmussen

Webarkitekt

Emil har siden begyndelsen af 2000-tallet arbejdet med webudvikling. Han begyndte hos Novicell i 2003 og arbejder i dag som webarkitekt med rådgivning inden for Umbraco, high performance websites og projektledelse af større udviklingsprojekter.

Emil bruger også en del af hans tid på Novicells egne it-systemer og arkitektur - hvor det er AWS der er omdrejningspunktet. Emil er også en slags pedel, når det kommer til brugen af it-værktøjer i Novicell. Han har altid et værktøj eller service klar, til at løse et hvilket som helst problem. Hvad enten det er FogBugz til projektstyring, Runscope til API test eller 1Password til password management.

Emil er uddannet cand.mag. i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet (2008), hvor han skrev speciale om brugerinddragelse i webudvikling.

Han så engang alle AGFs hjemmekampe og var en ivrig løber, ligesom han oftede cyklede de 20 km på arbejde. Familielivet med to små drenge er dog den alt overskydende fritidsaktivitet for tiden. Emil fungerer som rådgivende guru i CigarClub.dk. Men når røgen er pustet ud, så lever drømmen om marathon nummer 3.

Send mig en email