Asger Laursen

IT-arkitekt

Hos Novicell står Asger for at forbinde kundernes ideer og forretning i et teknologisk koncept, der kan brydes op i mange bidder og delopgaver til udviklerne. Han ser det som sin fornemste opgave at være formidler og 'ejer' af kundens forretningsdomæne og ide og hele tiden opveje den kontinuerlige leverance med kundes forventning, værdier og digitale strategi.

Asger har stort fokus på hvordan marketing disciplinen ændre sig under den teknologiske udvikling. Her har nye aspekter såsom Inbound Marketing, Marketing Automation og Influencer Marketing har en stor del af Asgers faglige interesse og opmærksomhed. Asger er certificeret på HubSpot Academy i Inbound Sales og Inbound Marketing.

Med en baggrund som multimediedesigner og datamatiker kommer Asger fra et job som CTO hos Agency Spring, hvor han havde til ansvar at sætte den teknologiske dagsorden. Inden da har Asger både arbejdet som selvstændig og hos iPaper. Uanset arbejdsplads har det altid været lysten til at bygge platforme, som forbinder viden, mennesker og teknologi, der har drevet Asger.

Asger beskriver sig selv som lidt af et filosofisk væsen: Han interesserer sig stærkt for, hvordan den teknologiske udvikling ændrer samfundet ved at transformere forskellige markeder gennem innovativ disruption. Og så er han glad for at køre på longboard, videofotografere og for at lege med LEGO med sin søn.

Send mig en email