The Student Geek Challenge

Aarhus/København/Oslo/Barcelona/London

The Student Geek Challenge 

The Student Geek Challenge 2020 er i gang – vil du også være med? Eller kender du en studerende, der skal have muligheden?

Student Geek Challenge er en fantastisk mulighed for studerende overalt i Europa, der er interesserede at udvikle og designe. Du skal løse en case designet af Malthe, der er tidligere finalist i The Student Geek Challenge og nu fuldtidsansat i Commerce teamet her hos Novicell.

Udover at løse en sjov case-opgave og forbedre dine færdigheder, så er der store præmier på spil. Du kan vinde 1.000 euro, og måske endnu vigtigere, en jobsamtale på vores nærmeste Novicell-kontor.

Læse mere på https://www.facebook.com/StudentGeekChallenge/ eller https://geekchallenge.netlify.com/.

Vi glæder os til at se din fantastiske løsning.

 

Kom med indenfor

Hvordan er det at arbejde hos Novicell? Hør hvad medarbejderne fortæller - klik videre på knappen og få et kig ind bag husets fire vægge. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en is eller en kop kaffe :-)

Praktisk info

  • Arbejdspladsen er på dit nærmeste Novicell kontor. Vi har hovedsæde i Højbjerg ved Aarhus, men igennem konkurrencen er der også mulighed for at vinde en jobsamtale i København, Oslo, Barcelona og London. 
Søg jobbet

Har du spørgsmål? Så skriv til mig!