Tech Lead

Til vores Custom Solutions team i Aarhus

Vi har fået nok relevante ansøninger til stillingen! Se vores andre stillinger her:

Søg her 

Er det dig vi leder efter?

Kan du se dig selv som tech lead for store specialiserede løsning, der kontinuerligt har brug for fornyelse?

Novicell søger en Tech Lead til vores Custom Solutions afdeling, der kan forstå vores kunders behov og omsætte dem til konkrete løsninger, der understøtter deres forretning.

Vi søger en erfaren udvikler, som kan udfylde rollen som Tech Lead for store projekter og skabe gode løsninger med værdi for kunden.

Teamets kunder er virksomheder, der er klar over, at kontinuerlig udvikling og fornyelser af deres løsninger er nødvendige for at kunne følge med i markedet. Derfor har de brug for en professionel sparringspartner, der kan hjælpe dem med det. Det kunne være dig.

I stillingen vil du opleve stort ansvar og få mulighed for at arbejde med flere forskellige kunder såsom Webapoteket, Smukfest, Roskilde Festival og Fibia. Du kommer til at sidde i et solidt team, hvor kollegaerne prioriterer hinanden, fx med ugentlig stand-ups, hvor der bliver sparret omkring den enkeltes udfordringer og vi holder et socialt arrangement månedligt.

Teknologisk frontrunner med lyst til ansvar

Stillingen indeholder mange forskellige opgaver, hvor dine kompetencer kan komme i spil, og du får mulighed for at sætte dit aftryk på vores løsninger.

Du skal bl.a.:

 • Kunne sætte dig ind i kundens forretning og deres behov
 • Bruge din viden til at skabe værdi for kunden igennem løsninger
 • Være sparringspartner for udviklerne i teamet
 • Have omfattende erfaring med C#, NET core og Message Queues
 • Have kendskab/erfaring med Elastic search, Redis og SQL

Igennem den seneste tid har teamet arbejdet med forskellige spændende projekter som implementeringen af abonnementsløsning for Webapoteket, udvidet brug af kundesegmentering og koordinering og rollestyring af frivillige på de største danske festivaler.

Som person må du meget gerne besidde følgende kompetencer:

 • Stærkt analytisk mindset
 • Konstruktiv i din kommunikation
 • udadvendt

Som tech lead hos Novicell sætter du selv barren for din egen udvikling med støtte fra os hele vejen. Derudover giver stillingen også mulighed for øget kundeansvar og mulighed for teamansvar på sigt. Custom Solutions er en travl afdeling med mange spændende projekter, og vi er booket til mange flere det næste år frem.

 

 

Din kommende kollega i Custom Solutions afdelingen siger:

”Vi vil gerne have et tæt og langvarigt forhold med vores kunder. Vi har derfor stor fokus på at arbejde med vores kunder og ikke blot for dem. Afdelingsmæssigt er vi en flok nørdede specialister, der kan vores kram. Vi vægter vores månedlige sociale arrangementer og god humor højt for, at arbejdet forbliver sjovt”

 

”Jeg lærte for mange år siden, at man aldrig har tid til at lave tingene ordentligt, men man har altid tid til at lave dem om. Lige siden har jeg forsøgt at gøre det modsatte."

"Min vigtigste opgave er at skabe relationen og det nære, ansvarsfulde samarbejde, både med vores kunder og i teamet. Det at vi stiller store krav om deltagelse og samarbejde til vores kunder er helt essentielt for at vi igen og igen kan levere løsninger, der skaber den værdi for vores kunder er vant til.

Vil du udvikle projekter sammen med Thomas?

Lær din kommende leder bedre at kende her...

Flink og Flittig

I Novicell er vi flinke og flittige. Det betyder, at vi behandler hinanden ordentligt og yder en høj service over for vores kunder. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi afholder løbende mange forskellige faglige og sociale aktiviteter.

Derfor vil du i Novicell opleve:

 • En uhøjtidelig organisation med store personlige frihedsgrader
 • Et kreativt og inspirerende miljø med mulighed for at præge virksomhedens udvikling
 • God frokostordning med egen kantine
 • Mulighed for at deltage i sjove og udfordrende fritidsaktiviteter

Kom med indenfor

Hvordan er det at arbejde hos Novicell? Hør hvad medarbejderne fortæller - klik videre på knappen og få et kig ind bag husets fire vægge. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en is eller en kop kaffe :-)

Praktisk info

 • Arbejdspladsen er på vores kontor i Aarhus på Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg
 • Ansøgningsfristen er så hurtigt som muligt. Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rigtige profil
 • Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-chef Mettstine Thuesen pr. mail på met@novicell.dk

Søg jobbet

Søg jobbet

Har du spørgsmål? Skriv til mig.