Softwaretester

Aarhus

Vi har fundet vores nye kollega! Se vores andre stillinger her:

Søg her 

Er du vild med hullerne i osten?

Vi søger en Softwaretester til Quality Assurance

Novicell søger endnu en fantastisk kollega som softwaretester i vores udviklingsafdeling, nærmere specifikt QA. Vi forstiller os, at du ville klappe i hænderne, når vi siger, at det er detaljerne, der gør en verden til forskel. Floskel-alarm: Og du vil netop komme til at gøre en verden til forskel sammen med 280 energiske og kompetente kolleger over hele Europa.

Novicell er kort sagt forretning online, og vi arbejder alle for at skabe gode resultater for vores kunder ved hjælp af intelligente webløsninger og online marketing.

Vores drømmekandidat
Findes du? Hvis du nikker genkendende til nedenstående, så kunne vi være et godt match. Som overskriften indikerer, kigger vores drømmekandidat efter hullerne i osten. Så du spotter gerne, når der er noget, der ikke ser rigtigt ud. Du kan have nogle års erfaring eller være frisk fra fad – det vigtigste er, at du gerne vil være netop softwaretester.
Vi forestiller os, at:

 • du har erfaring med agil softwaretest og webudvikling
 • du har interesse i – og viden om usability-principper
 • du ikke er bange for at lære nye programmeringssprog eller systemer at kende

... og har du erfaring med ét eller flere CMS’er er det et plus.

Din arbejdsstil er struktureret, og du kan godt lide at gøre dig umage. Hvad angår tid og planlægning er du en ørn til at prioritere, og du sætter pris på at følge dine opgaver til dørs. Med hensyn til sprog, taler og skriver du flydende dansk og engelsk. Og det var bare dét – ikke mere.

Arbejdsområder
Som softwaretester kommer du til at have en nøglerolle i vores udviklingsafdeling.

 • Du skal være med til at sikre, at vores slutprodukter leveres i høj kvalitet i tæt samarbejde med alt fra IT Arkitekter til projektledere og udviklere.
 • Du vil være med til at forme og finpudse vores QA-produkter, så de er let forståelige og let anvendelige.
 • Du får berøring med flere forskellige CMS’er, skræddersyede webapplikationer og programmeringssprog.

Helt konkret kommer du til at lave:

 • manuelle tests
 • funktionalitetstests
 • integrationstests
 • browsertests af vores webløsninger.

QA er et område, der er i rivende udvikling, og hos Novicell holder vi os løbende opdateret på denne udvikling og tendenserne inden for testmetoder, testværktøjer og teknologier. Vi er egentlig ret ambitiøse, hvis vi selv skal sige det, for kvalitet er en del af vores dna, og dét skal vores kunder mærke.

Din drømmevirksomhed
Hos Novicell er vi en uhøjtidelig enhed med store personlige frihedsgrader. Vi applauderer et kreativt og inspirerende miljø, hvor du får mulighed for at præge firmaets fortsatte udvikling. Og så samarbejder vi med nogle af Danmarks mest interessante virksomheder.

Det gør absolut ikke noget, hvis du er nørdet på FIFA, CS GO, AGF, cykling eller måske noget helt andet, som du har lyst til at udfordre dine kolleger eller chef i. Det er en vigtig del af vores kultur, at der er mulighed for at dyste, træne, hygge og nørde med kolleger også efter arbejdstid - hvis du har lyst. Og sidst vil vi lige vise dig esset i ærmet, der virkelig gør os til en drømmevirksomhed og -arbejdsplads. Vi har en sublim frokostordning med egen kok – ja, du læste rigtigt: ingen madpakker, makker!

 

Alt det praktiske...

 • Stillingen er en fuldtidsstilling
 • Arbejdspladsen er på Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg
 • Har du spørgsmål til stillingen, så skriv eller ring til QA Manager, Steffen Thordal, på sth@novicell.dk eller 61 46 19 51.
 • Du kommer til at referere til Novicells QA Manager
 • Vi har brug for dig hurtigst muligt, så send os en ansøgning og dit CV lige med det vons. Når vi finder vores match, siger vi [oste]haps. Vi glæder os til at lære dig at kende.

Stillingen er opslået 20. august 2019

 

Din kommende leder i QA siger:

” Der er selvfølgeligt et stort fokus på QA i Novicell, og vi er en afdeling med store planer. Så hvis du vil være med til at udvikle QA hos Novicell - samtidigt med, at vi sammen har en rigtigt god arbejdsdag - så send os dit CV og ansøgning!”.

Søg jobbet

Søg jobbet

At arbejde hos Novicell

Du kan se meget mere på vores sider om Novicell som arbejdsplads. Eller se videoen her fra sidste Kick off, hvor alle afdelinger var samlet til en weekend med strategi og hygge.

Har du spørgsmål om Novicell som arbejdsplads?

Skriv til mig