Skarp Magento-udvikler til nyt team

Til PHP-afdeling i Aarhus

Stillingen er besat! Søg uopfordret her:

Søg her 

Er du vores nye Magento-udvikler?

Vi søger en erfaren udvikler, som er sikker og velbevandret i Magento og som kan lide at arbejde selvstændigt med platformen. Du har professionel erfaring med og har været omkring nogle af yderkrogene i Magento.

Blandt vores kunder er der et voksende behov for løsninger i Magento, og derfor går vi efter at udvide vores PHP-afdeling med en medarbejder, som netop kan løse opgaver i Magento. Når kunden kommer med en forespørgsel, er det dig, der har svaret eller er i stand til at finde det.

Stillingen tilbyder faglig sparring med den 10 mand store PHP-afdeling og i særdeleshed også i et tæt samarbejde med teamchef Mikkel Mandal, der har 15 års udviklererfaring, inden han tiltrådte som teamchef for PHP-afdelingen. I dag er han leder af Drupal-afdelingen, som håndterer store danske og internationale kunder som Røde Kors, STOFA, Dyrenes Beskyttelse og VVS-Eksperten.

Fordi, det er et nyt team, er du med til at sætte tonen for, hvordan vi laver løsninger i Magento.

Alt inden for Magento

Stillingen indeholder arbejdsopgaver i både Magento 1 og Magento 2. Opgaverne varierer og ligger i spektret fra justeringer af front-end til tungere udviklingsopgaver med UX og performance for øje. Med andre ord er der tale om alle typer af udviklingsopgaver i Magento-applikationer.

Der er tale om en nyoprettet stilling i en nyoprettet afdeling i PHP-afdelingen. Derfor forventer vi, at du også har mod på at skabe løsninger alene, mens du altid kan trække på PHP-erfaringen i afdelingen, hvor du blandt andet kan hente faglig sparring inden for det arkitektoniske og det specifikke inden for de enkelt udviklingssprog.

PHP-afdelingen arbejder allerede i Drupal, Symfony, WordPress og native PHP, hvor vi arbejder med store danske som internationale virksomheder og leverer totalløsninger i alt fra digital strategi over design og UX til udvikling, hosting og online marketing. Det er både inden for indholdstunge sites, ecommerce og custom API’er.

 

Din kommende kollega i PHP-afdelingen siger:

”Vi har et stærkt team, hvor vi hjælper hinanden og har plads til forskelligheder. Der er rum og ro til at gå i dybden, og jeg sparrer med kompetente kolleger, så jeg hele tiden kan udvikle mig. Det gør mig glad at komme på arbejde, og det, tror jeg på, giver løsninger af høj kvalitet.”

 

Mød Mikkel, din kommende leder:

”Jeg hylder fejlene - det skal ikke misforstås: Vi arbejder ikke i et cowboyland, hvor vi skyder i alle retninger. Jeg vil gerne støtte op om at tage koordinerede chancer for at opnå et godt resultat. Når man tager chancer, kaster det fejl af sig, og det hilser jeg velkomment. Fejlene kan være med til at gøre os endnu dygtigere.”

Flink og Flittig

I Novicell er vi flinke og flittige. Det betyder, at vi behandler hinanden ordentligt og yder en høj service over for vores kunder. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi afholder løbende mange forskellige faglige og sociale aktiviteter.

Derfor vil du i Novicell opleve:

  • En uhøjtidelig organisation med store personlige frihedsgrader
  • Et kreativt og inspirerende miljø med mulighed for at præge virksomhedens udvikling
  • God frokostordning med egen kantine
  • Mulighed for at deltage i sjove og udfordrende fritidsaktiviteter

Kom med indenfor

Hvordan er det at arbejde hos Novicell? Hør hvad medarbejderne fortæller - klik videre på knappen og få et kig ind bag husets fire vægge. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en is eller en kop kaffe :-)

Praktisk info

  • Arbejdspladsen er på vores kontor i Aarhus på Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg
  • Ansøgningsfristen er så hurtigt som muligt. Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rigtige profil
  • Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-chef Mettstine Thuesen pr. mail på met@novicell.dk

Har du spørgsmål? Skriv til mig.