Senior Digital Marketing Specialist (København)

Sæt dine digitale marketing kompentencer i spil

Er du en ambitiøs og passioneret digital marketingentusiast med solid forretningsforståelse og erfaring med konsulentrollen? Har du blik for både det strategiske niveau, den taktiske eksekvering og den gode kunderelation? Og har du lyst til at være dirigenten, der planlægger, udvikler og eksekverer digitale kampagner og marketingaktiviteter for nogle af landets stærkeste brands og virksomheder?

Så læs med her!

Vi har nemlig den helt rette stilling til dig i vores Digital Performance Team på Novicells kontor i København. Som Senior Digital Marketing Specialist kommer du til at arbejde på din egen portefølje af spændende projekter i tæt dialog med kunderne.

Det er dig, der varetager både den strategiske rådgivning og planlægning, den taktiske eksekvering og den løbende opfølgning på data og performance. Du kan forvente masser af ansvar og en hel masse spændende opgaver – selvfølgelig i tæt samarbejde og sparring med en masse søde og dygtige kolleger.

Du får desuden en unik mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet, indsatserne og retningen, og du bliver en del af et område i Novicell, vi i den grad satser på.

Stillingen som Senior Digital Marketing Specialist omfatter blandt andet

 • Planlægning af digitale kampagner og medieaktiviteter.
 • Udarbejdelse af roadmaps, årshjul og markedsføringsplaner.
 • Rådgivning af kunder på både strategisk, taktisk og operationelt niveau.
 • 360 graders kampagneeksekvering og kampagnestyring på tværs af digitale kanaler, platforme og touch points, herunder opsætning, budgettering og optimering.
 • Analyse og rapportering på performance og diverse marketingdata.
 • Projektledelse internt i Digital Performance Team og eksternt mod vores kunder.
 • Oplæg og facilitering af workshops
 • Deltagelse i salgs- og kundemøder.

Vi leder efter DIG som

 • er ekspert i digital marketing og betalt annoncering og elsker at dele ud af din viden og know-how, både internt og over for kunder.
 • har en stærk forretningsforståelse, et kommercielt afsæt og er velbevandret i forkortelser som KPI, ROI, ROAS, PPC, SEO, SEM mfl.
 • har styr på din digitale værktøjskasse og arbejder rutineret i blandt andet Google Analytics, Tag Manager, Facebook Business Manager og Google Ads.
 • forstår kunderejsen, samspillet mellem digitale platforme og kanaler og vigtigheden af gode online brugeroplevelser.
 • befinder dig godt i konsulentrollen og kan udvikle, eksekvere og evaluere digitale aktiviteter og kampagner for og i samarbejde med kunder.
 • er struktureret, selvkørende og ambitiøs omkring dit arbejde og egne projekter, men også befinder dig godt som del af et team.
 • er dynamisk og god til at få noget fra hånden, men også mestrer at fordybe dig i opgaver, som kræver et mere analytisk og strategisk mind-set.
 • både elsker at sidde og ”nørde” bag skærmen, men også kan li’ at stille dig op og præsentere planer, indsatser og resultater for kunder.

Du har helt sikkert en relevant uddannelse inden for digital/marketing/økonomi bag dig og minimum 4-5 års erfaring fra en lignende stilling. Gerne fra et digitalt bureau, hvor du har haft ansvar for dine egne kunder og projekter. Eller måske fra en intern funktion i en virksomhed, hvor du med succes har styret digitale kampagner og online marketing.

For at få succes i jobbet, skal du trives i en afvekslende, tempofyldt og til tider krævende hverdag, hvor du både får brug for dine digitale specialistkompetencer, dit stærke projektledergen og din vindende personlighed, når du mødes face-to-face med kunder som sparringspartner, digital rådgiver og go-to person. Det er ikke noget, vi normalt går op i, men lige til denne stilling er det vigtigt at du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Vi tilbyder til gengæld
Et spændende og fagligt udfordrende job hos et af landets stærkeste digitale bureauer. Vi løber hver dag stærkt for at skabe best-in-class digital marketing og løfte vores mange danske og internationale kunders forretning online.

Her er højt til loftet, kort fra tanke til handling og masser af plads til, at du kan få ansvar, udvikle dig og tage din faglighed til helt nye højder.

Vi er forretningsorienterede digitale nørder, og vi elsker at skabe resultater for vores kunder, - men vi lægger også vægt på at være sociale og have det sjovt sammen, både i og uden for arbejdstiden.

Vil du løbe stærkt sammen med os - og ha’ det sjovt, mens vi løber?

Praktisk info

 • Arbejdspladsen er på vores kontor i København på Amerika Plads 19, 2100 København Ø.
 • Ansøgningsfristen er så hurtigt som muligt. Vi afholder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rigtige profil.
 • Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Direktør for Novicell København, Jakob Bækkelund Nielsen, på 26370753 eller jbn@novicell.dk 

Ansøg her

Udfyld ansøgningsformularen

Har du spørgsmål? Skriv til mig!