Rådgiver søges til strategisk afdeling

Aarhus og København

Har du tung faglig ballast? Og livserfaring? Altså sådan rigtigt?

Vi vil gerne dele erfaring med dig!

… vil du dele med os?

I Novicell samler vi på folk med erfaring – både den faglige slags og livserfaring. Og lige nu leder vi særligt efter erfaring til vores strategiafdeling.

Vi leder efter dig, der læser kunderne, kundernes kunder og altid (!) sætter ærlig og fornuftig rådgivning højst. Vi søger derfor ikke en analytisk stærk young gun med fart over feltet (no offence), men en pragmatisk, rolig og erfaren rådgiver - altså en af dem med begyndende grå hår i siden, andre prioriteter end 60 timers arbejde om ugen, og som elsker at lytte og forstå.

Gør du det rigtige, eller gør du det rigtigt?

Fagligt skal der være en lige fordeling mellem at gøre det rigtige og at gøre det rigtigt: At du kan identificere de rigtige behov, men også sikre at det omsættes rigtigt.
Dét forudsætter dels et strategisk ben og dels en grundig forståelse af digitale produkter og services.

Du behøver ikke at have designet digitale produkter eller services før, men du skal have en god forståelse for kommunikations- og produktdesignprocesser. Du er måske tidligere blevet kaldt Design Thinker, Strategisk UX’er, konceptudvikler, Strategisk Planner eller Product Owner (og du fandt dig i det med velbehag). Vi går ikke så meget op i titler her – mere i din ambition om altid at få det bedst mulige produkt eller service på markedet for dine kunder samtidig med, at du er pragmatisk nok til at vide, at der altid er bump på vejen

Taler du både kollega- og kundesprog?

Vi forestiller os, at du har minimum 10 års erfaring med digital produktudvikling på et strategisk et niveau på enten kundesiden eller som rådgiver. Halvdelen af din tid her i Novicell bliver i selskab med dine kunder og resten af tiden sammen med dine flinke og flittige kollegaer, som til sammen dækker hele den digitale fødekæde. Så: Du skal kunne tale både kundesprog og kunne briefe dine kollegaer; hvad end det er en designopgave, funktionel kravsbeskrivelse eller kommunikationseksekvering. Og alt afhængig af din baggrund kan det godt være, at du en gang i mellem selv skal stå for en UX- eller content-workshop eller være med til at definere user stories med en teknisk projektleder. 

Har du opdaget?

… At vi har sparet pladsen i opslaget på vores forskellige ønsker til dine kompetencer? Hvis du er erfaren nok, har du selv en god idé om, hvad vi mangler. Det vigtigste er, at du kan tænke holistisk i hele løsninger og understøtte det med faglige nedslag.

Du former i høj grad selv din stilling i bevægelse med vores kunder og marked - mere end at du skal passe ned i et bestemt format.

Flink og Flittig

I Novicell er vi flinke og flittige. Det betyder, at vi behandler hinanden ordentligt og yder en høj service over for vores kunder. Det skal være sjovt at gå på arbejde og vi afholder løbende mange forskellige faglige og sociale aktiviteter.

Det betyder, at du i Novicell vil opleve:

  • En uhøjtidelig organisation med store personlige frihedsgrader
  • Et kreativt og inspirerende miljø med mulighed for at præge virksomhedens udvikling
  • God frokostordning fra egen kantine
  • Mulighed for at deltage i sjove og udfordrende fritidsaktiviteter

At arbejde ved Novicell

Du kan se meget mere på vores sider om Novicell som arbejdsplads. Eller se videoen her fra sidste Kick off, hvor alle afdelinger var samlet til en weekend med strategi og hygge.

Praktisk info

  • Arbejdspladsen er på vores kontor i Aarhus på Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg eller i København på Amerika Plads 19, 2100 København Ø
  • Ansøgningsfristen er så hurtigt som muligt. Vi afholder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rigtige profil
  • Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Digital Strategy Manager Jacob Quorning

Søg jobbet

Søg jobbet

Har du spørgsmål? Så skriv til mig