Projektleder

Til vores Aarhus afdeling 

Kan du styre mellemstore og store udviklingsprojekter fra start til slut? Har du lyst til at samarbejde med nogle af Danmarks mest spændende brands? Vil du mødes af nye udfordringer og have sparring med kompetente fagfæller? Hos Novicell er du en del af virksomhed i vækst med over 215 dynamiske medarbejdere.

Bliv en del af holdet

Novicell er et digitalt konsulenthus, der hjælper virksomheder med at udnytte deres udviklingspotentiale digitalt. Derfor er nøgleordene "forretning online", og det er uanset hvilket et Novicells fem forretningsområder, der er tale om. Vi er fortsat i vækst og lige nu søger vi til vores hovedkontor i Højbjerg en teknisk IT-projektleder med Scrum-erfaring til projektledelse af mellemstore og store projekter. Du vil får ansvaret for en række projekter med tilknyttet udviklingsteam på 2-6 flinke og flittige udviklere.

Projektleder med forretningsforståelse

Det bliver din primære opgave at sikre planlægning og styre webudviklingsprojektet fra start til slut. Du har flere års erfaring med teknisk IT-projektledelse på leverandørsiden af projekterne, ligesom det er en fordel, hvis du har baggrund som udvikler og/eller softwarearkitekt. Du kommer til at arbejde med projekter, hvor det er vigtigt, at du kan se projektet både fra kundens og fra det tekniske perspektiv.

Du får masser af ansvar og gode muligheder, for at påvirke din egen arbejdsdag positivt. Henover en uge vil du både arbejde som projektleder, med klassiske opgaver omkring planlægning og statusrapporteringer, og ligeledes med procesoptimering og softwarearkitektur. Vi forventer, at du er vant til at arbejde agilt og er velbevandret i de gængse Scrumværktøjer. Det er desuden afgørende, at du har en god portion forretningsforståelse. 

  

Hvem er du så? 

Det er din personlighed, der bringer dig i spil til denne stilling. Du er detaljeorienteret, ansvarsbevidst og en god kommunikator. Du vil får ansvar for dialogen med kunden; aftale, hvad der skal laves, og hvornår det skal leveres. Du har også den tætte dialog med udviklerne i projektet og ansvaret for arkitekturen i de løsninger, du arbejder med.

Vi lægger desuden vægt på, at:

 • Du har erfaring fra en lignende stilling og praktisk erfaring med Scrum/agile arbejdsmetoder.
 • Du brænder for projektledelse og har en stor portion teknisk forståelse, så du kan indgå i sparring omkring de tekniske løsninger og arkitekturen i projekterne.
 • Du har øje for at skabe den gode brugeroplevelse for din kundes brugere.
 • Du er god til at planlægge, projektlede, følge op på dine projekter og har en realistisk tilgang til tingene.
 • Du kan bevare overblikket i komplekse projektforløb, og formå at håndtere og servicere alle stakeholdere i projektet.
 • Du har erfaring med projektledelse af agile udviklingsforløb
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Du er god til at kommunikere med både kunder og kolleger.
 • Du er vant til sætte at dig ind i kundernes forretning.
 • Du er en "spillende træner" - der både kan have fingrene i koden, men også have det store overblik.

Flink og Flittig

I Novicell er vi flinke og flittige. Det betyder, at vi behandler hinanden ordentligt og yder en høj service over for vores kunder. Det skal være sjovt at gå på arbejde og vi afholder løbende mange forskellige faglige og sociale aktiviteter.

Derfor vil du i Novicell opleve

 • En uhøjtidelig organisation med store personlige frihedsgrader
 • Et kreativt og inspirerende miljø med mulighed for at præge virksomhedens udvikling
 • God frokostordning med egen kantine
 • Mulighed for at deltage i sjove og udfordrende fritidsaktiviteter

Kom med indenfor

Hvordan er det at arbejde hos Novicell? Hør hvad medarbejderne fortæller - klik videre på knappen og få et kig ind bag husets fire vægge.
Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe :-)

Praktisk info

 • Arbejdspladsen er på vores kontor i Aarhus på Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg
 • Ansøgningsfristen er så hurtigt som muligt. Vi afholder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rigtige profil
 • Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-chef Mettstine Thuesen pr. mail på met@novicell.dk

Opslået d. 29. oktober 2018 

Har du spørgsmål? Skriv til mig!