Digital Performance Team

Novicell Talent Program

Kickstart din karriere hos Novicell

Digital Performance Team søger fire engagerede og passionerede profiler, der brænder for en fremtid i et firma som Novicell, og som har en relevant uddannelse indenfor digital markedsføring eller forretningsudvikling.

Novicells Talent Program løber over to år og er spændende, intens og accelererede. Du vil ikke blot opleve en faglig opkvalificering, du vil også blive inviteret ind i et socialt fællesskab, der kan prale af fede arrangementer samt flinke og flittige kollegaer. Er du nysgerrig på, hvordan Novicell ser ud fra et udenlandsk perspektiv, så giver vi dig muligheden for at komme på besøg på vores andre europæiske kontorer. Desuden er der mulighed for et udlandsophold på en af vores europæiske kontorer på 3. modul.

Der er opstart mandag den 4. oktober 2021. Programmet er fuldtid og lønnet med en fast lønstigningsramme samt mulighed for efterfølgende fastansættelse hos Novicell. 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi kan ikke bare prale med et fedt arbejdsmiljø, men også med en masse flinke og flittige kollegaer med ekspertise indenfor alt det, der rører sig indenfor digital markedsføring og lignende. Du kommer til at sidde i vores Digital Performance Team, hvor der sidder flere forskellige specialistteams, herunder PPC, Inbound, Content, Strategi, Digital Design og SEO.

Du bliver en del af et mentorprogram, hvor du både får tilknyttet en faglig mentor og en personlig go-to-person. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at udvikle dig fagligt men også personligt. Sammen med dine mentorer, bliver der lagt en udviklingsplan, som skal sikre, at du får de bedste vilkår for at lære og udvikle dig. Derfor består vores program også af specifikke personaliserede moduler. Hos Novicell handler det ikke blot om dine faglige resultater, men også hvordan du erfarer og udvikler dig som menneske.

Nogle af de personaliserede moduler, som kommer til at indgå i dit program er:

 • Personlig udvikling, såsom at danne overblik og skabe gode vaner, lave produktive workflows, styrke mentalitet, arbejde med stresshåndtering, struktur og organisering
 • Udarbejde en DISC profil, som vi bruger til at blive klogere på, hvordan du bedst motiveres i dit arbejde med forskellige typer af opgaver
 • Workshops og teambuilding på tværs af teams og afdelinger
 • Udviklingstur for Novicell Talenter til firmaer som fx Facebook, Google eller andre systemer, som Novicell arbejder i
 • Besøg på vores europæiske kontorer

I Novicell Talent Program får du en hverdag som en hver anden noviceller. Det betyder, at du arbejder med Novicells kunder og igangværende projekter. Din indsats bliver set, hørt og værdsat, og vi bestræber os på at klæde dig rigtig godt på med en masse faglige værktøjer. Vi ser dig som en del af teamet. Vi lægger vægt på godt samarbejde og god kommunikation på tværs af teams, afdelinger og i Novicell-huset generelt. På den måde, skaber vi en holistisk arbejdsgang og øger mulighederne for vidensdeling, som kommer os selv og ikke mindst vores kunder til gode.

Det bliver hyggeligt, sjovt og spændende når…

 • Vi spiser frokost sammen hver dag den første uge
 • I og jeres mentorer tager ud af huset og spiser aftensmad en aften den første måned
 • Vi inviterer til fælles frokost én gang om måneden
 • Der er møde ud af huset hver måned kun for Talenter
 • Der afholdes relevante foredrag hvert kvartal
 • Vi laver netværksessions for Novicell Talenter
 • Vi får mulighed for ophold i udlandet
 • Der gives mulighed for kurser og relevante certificeringer

Lyder det som noget for dig? Så læs videre, og bliv klogere på, hvad vi leder efter.

Åbent hus

Tirsdag d. 17 august 2021

kl. 15.00 - 17.00

Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg

Hvad forventer vi af dig?

I Novicells Talent Program giver dig mulighed for at blive en af de bedste – men det betyder også, at vi forventer noget af dig.

Du skal være tryg ved at arbejde selvstændig med forskellige opgaver, og klar på at være en aktiv del af programmet. I samarbejde med Novicell skal dit skræddersyede program nemlig udformes, og vi vil gerne have dine input.

Hos Novicell har vi en talemåde; Heller angrebsfejl end nøl” – og det er også her, vi erfarer, at vi alle lærer og udvikler os bedst.

Derfor er det også vigtigt, at du er passioneret og har en masse drive. Du kommer til at stå overfor mange, unikke udfordringer, men til gengæld kommer du også både stærkere og klogere ud på den anden side.

Du skal være klar på en fyldt hverdag, hvor du lærer noget nyt hver eneste dag på kontoret. Derudover skal du have en relevant uddannelse indenfor digital markedsføring eller forretningsudvikling.

Søg en stilling i vores Talent Program

Er du interesseret i en stilling i vores Talent Program, så udfyld ansøgningsformularen her. Vi afholder løbende samtaler. 

Citat fra en juniorkonsulent

Novicell er meget kompetente og har en målrettet tilgang til deres arbejde, og det fangede min interesse. Hvis man gerne vil blive skarp i en online markedsførings disciplin, så bør man vælge Novicell. Her er der et klart mål om, at deres medarbejdere skal blive kompetente og selvstændige i deres arbejde.

Har du nogle spørgsmål? Så send mig en mail.