Marketing Automation Konsulent med flair for Ecommerce

Er du Novicells nye Marketing Automation konsulent?


Vi leder efter en ny marketing automation konsulent til vores inbound team i Aarhus.
I et tæt samarbejde med dygtige kollegaer inden for automatisering, personalisering, strategi og content marketing kommer du til at udvikle vores kunders digitale forretning gennem forskellige automation-projekter. Det kan være alt lige fra at hjælpe med at finde frem til de rigtige systemer, som passer til kundens forretning, udvikle indhold til marketing flows eller uddanne kunderne i at blive bedre til at udnytte deres eksisterende systemer.


Frisk på nye udfordringer?

Som Marketing Automation konsulent vil du være med til at udvide Novicells rådgivningsafdeling indenfor inbound marketing i Aarhus. Afdelingen består i dag af 3 konsulenter, men ambitionen er at vækste afdelingen endnu mere. Rollen kræver, at du har basal forståelse for inbound marketing, og forstår hvordan data, platforme, kanaler og indhold spiller sammen.

Vi ser gerne at du blandt andet har kendskab til:

  • Planlægning og eksekvering af e-mail marketing kampagner
  • Opbygning og optimering af marketing automation flows
  • Forskellige e-mail marketing systemer, eksempelvis: HubSpot, ActiveCampaign, Mailchimp, Klaviyo, Apsis m.fl.
  • Løbende afrapportering på de resultater du opnår
  • Opbygning af kampagner, herunder udformning af content og budskaber målrettet forskellige målgrupper

 

Den rette profil:

Du sidder måske lige nu som marketingassistent eller sidder i et e-commerce team. Du er vant til at få systemer til at spille sammen for at optimere leadgenerering via onlinekanalen og lave top-performing e-mails og indhold. Du har samlet set gerne mere end 3 års erfaring men ikke nødvendigvis inden for marketing automation.

Måske du ovenikøbet kan svare ja til følgende:

  • Du er god til at formulere dig og forstår at sammensætte kreative og effektive kampagner i e-mail kanalen eller til anvendelse i marketing automations.
  • Du kan tage ansvar for opgaver og kommunikerer åbent og løbende med kunderne og dine teammedlemmer.
  • Du kan se dig selv i en rådgivende rolle hvor du sammen med kunden finder den optimale løsning, og hjælper dem med at navigere i ”den digitale jungle”
  • Det er naturligt for dig at opbygge et stort netværk på din arbejdsplads, og når du løber panden mod muren, tager du fat i dine kompetente kollegaer for at finde den bedste løsning.
  • Du er en holdspiller og gør altid det, der er bedst for teamet.

 

Bliv en del af noget større og boost din læring

Som Marketing Automation konsulent hos Novicell kan du dygtiggøre dig i samarbejde med kolleger og gå i den retning, som giver størst mening for dig. Vi hjælper dig med oplæring og uddannelse til at få din egen profil i teamet, men vigtigst så er du et sted, der er rart at være og giver mening.

Hos Novicell har vi flere afdelinger i udlandet og arbejder samtidig med en bred vifte af kunder i ind- og udland. Du skal derfor forvente at engelsk er en del af hverdagen i Novicell, og skal samtidig finde det interessant at lave stærke online løsninger som krydser landegrænser.

Vi har en bred berøringsflade og samarbejder med alle afdelinger i huset og selvfølgeligt skal vi også have det hyggeligt og sjovt i hverdagen. Der skal være plads til det uformelle - og vi lægger vægt på at huske at have det hyggeligt sammen midt i det seriøse.

Praktisk information

• Arbejdspladsen er på vores kontor i Højbjerg på Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg
• Ansøgningsfristen er så hurtigt som muligt. Vi afholder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rigtige profil
• Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef for Digital Strategi og Marketing, Henrik Rivera eller HR-assistent Camilla Andsager 

Søg jobbet

Søg jobbet

At arbejde hos Novicell

Du kan se meget mere på vores sider om Novicell som arbejdsplads. Eller se videoen her fra sidste Kick off, hvor alle afdelinger var samlet til en weekend med strategi og hygge.

Har du spørgsmål? Skriv til mig