Magento udvikler

Aarhus 

Er du vores nye Magento-udvikler?


Vi søger en erfaren udvikler, som er sikker og velbevandret i Magento og som kan lide at arbejde selvstændigt med platformen. Du har professionel erfaring med Magento og har været problemknuser - også i nogle af yderkrogene i Magento.
Blandt vores kunder er der et voksende behov for løsninger i Magento, og derfor går vi efter at udvide vores PHP-afdeling med endnu en medarbejder, som netop kan løse opgaver i Magento.


Stillingen byder på planlægning, udvikling og vedligeholdelse af forskellige Magento-løsninger for vores kunder. Du får mulighed for faglig sparring med den 17 mand store PHP-afdeling og i særdeleshed et tæt samarbejde med vores Magento tech lead, Lukas, der allerede havde 13 års udviklererfaring i bagagen, inden han tiltrådte som lead Magento-udvikler i PHP-afdelingen, som håndterer store danske og internationale kunder som Røde Kors, Dyrenes Beskyttelse, VVS-Eksperten og ProffOutlet.


Alt inden for Magento


Stillingen indeholder arbejdsopgaver i både Magento 1 og Magento 2. Opgaverne varierer og ligger i spektret fra justeringer af front-end til tungere udviklingsopgaver, integration med eksterne systemer, migrering fra Magento 1 til 2 mv. Med andre ord er der tale om alle typer af udviklingsopgaver i Magento-applikationer. Derfor værdsætter vi et individuelt, kritisk mindset og evner ud i problemløsning meget højt.


Der er tale om en nyoprettet stilling i Magento teamet, hvor du skal have mod på at træde ind i store, komplekse løsninger.


Kendskab til Magento 2 vil være en klar fordel, og kan du sætte flueben ved flere punkter på nedenstående liste, bør du allerede være i gang med sende ansøgning, CV og måske en stump lækker kode afsted til os.
- Magento 2 Knockout JS
- Magento 2 PWA
- Magento 2 GraphQL
- Magento 1 -> Magento 2 migration tool
- Magento Cloud
- Zend/Laminas framework

Desuden værdsætter vi erfaring inden for teknologier og områder såsom

- Docker
- Pipelines (CI/CD)
- Magento 2 deployment procedure

PHP-afdelingen arbejder allerede i Magento, Drupal, Symfony, WordPress og native PHP, hvor vi arbejder med store danske som internationale virksomheder og leverer totalløsninger i alt fra digital strategi over design og UX til udvikling, hosting og online marketing. Det er både inden for indholdstunge sites, ecommerce og custom API’er.

Praktisk info

  • Arbejdspladsen er på vores kontor i Aarhus på Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg.
  • Ansøgningsfristen er så hurtigt som muligt. Vi afholder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rigtige profil. 

Kom med indenfor

Hvordan er det at arbejde hos Novicell? Hør hvad medarbejderne fortæller
- klik videre på knappen og få et kig ind bag husets fire vægge.
Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe :-)

Søg jobbet

Søg jobbet

Har du spørgsmål? Skriv til mig!