Hubspot specialist

Aarhus

Er du Novicells nye Hubspot-specialist?

Har du styr på systemerne til at automatisere enhver salg- og marketingindsats? Er du vant til at kigge i API’er og tale integrationer? Synes du også, at data er fundamentet for at kunne være målrettet over for kunderne? Og formår du samtidig at tænke forretning og holde en god dialog med dine samarbejdspartnere?

Så er du Novicells nye Hubspot-specialist.

I et tæt samarbejde med dygtige kollegaer inden for automatisering, personalisering, strategi og content marketing kommer du til at udvikle vores kunders digitale forretning gennem forskelligartede automationseringsprojekter.

Det lyder nørdet, skal jeg kunne kode?

Det er en klar fordel, hvis du har forståelse for datatyper og dataflow og evner at tænke i systemlandskaber og dermed behovet for integrationer og middleware, når du står over for et nyt kundeprojekt. Vi leder dog ikke efter en nørdet teknisk profil, men en som kan tale både med it-konsulenten, marketingkoordinatoren og salgschefen og sammen med dem finde frem til, hvordan data kan skabe værdi for deres forretning og/eller løfte deres nuværende indsat til et højere niveau.

Din baggrund kan være inden for digital marketing, it eller business intelligence. Det vigtigste for os er, at du har erfaring med konsulentbranchen og er i stand til at vejlede og hjælpe kunderne til at forstå værdien i at arbejde med salgs- og marketingautomation – meget gerne i HubSpot. Du er kommercielt tænkende og er i stand til at sætte dig ind i kundernes forretning og dermed deres behov, så du finder den bedste løsning til dem.

Og kan du svare ja til følgende, er det dig, vi leder efter:

  • Du har minimum 2 års erfaring med Hubspot (gerne både marketing- og sales hub)
  • Du har styr på den digitale ordbog og er ikke i tvivl om, hvad API, workflows, dataflow, digitale touch points og middleware betyder.
  • Du befinder dig godt i konsulentrollen og kan tage ansvar for et projekt – fra salg til implementering og fortløbende sparring.
  • Du prioriterer en åben dialog og løbende kommunikation med såvel kunderne som dine teammedlemmer
  • Det er naturligt for dig at opbygge et stort netværk på din arbejdsplads, og når du løber panden mod muren, tager du fat i dine kompetente kollegaer for at finde den bedste løsning.

Søg jobbet

 

Søg jobbet

Praktisk info

  • Arbejdspladsen er på vores kontor i Aarhus på Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg
  • Vi afholder løbende samtaler.
  • Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-chef Mettstine Thuesen pr. mail på met@novicell.dk

Kom med indenfor

Hvordan er det at arbejde hos Novicell? Hør hvad medarbejderne fortæller
- klik videre på knappen og få et kig ind bag husets fire vægge.
Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe, men send lige en mail til met@novicell.dk først :-)

Har du spørgsmål? Skriv til mig!